Gość: xyzzy IP: *.nokia.com 14.02.07, 17:25 Nokia N77 też budziła zainteresowanie ze względu na to, że obsługuje DVB-H... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotgarfield1 Re: Przenośna telewizja podbiła konferencję w Bar 14.02.07, 18:26 Fajne gadżety :) Ciekawe kiedy trafią do sklepów, i ile takie cuda będą kosztować :O -- Praca za granicą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biznesmen NOKIA3510i rulezzzzz!!!Wystarczy ze dzwoni i bater IP: *.lei3.cable.ntl.com 14.02.07, 21:22 NOKIA3510i rulezzzzz!!!Wystarczy ze dzwoni i bateria trzyma jeszcze4-5dni-mam juz ja z 4 lata.A wszystkie opierdolki dodatkowe sa niepotrzebne mi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot Re: Przenośna telewizja podbiła konferencję w Bar 14.02.07, 19:41 > Nokia N77 też budziła zainteresowanie ze względu na to, że obsługuje DVB-H... Ano, co racja to racja. Bardzo dziękuję za zwrócenie uwagi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Los Angeles Re: telefony nie dzialaja IP: *.socal.res.rr.com 14.02.07, 20:04 problem polega na tym ze telefony komorkowe przynajmiej w USA nie spelniaja swojej funkcji, czyli po prostu nie lacza z powodu 'no service", dotyczy to tak Verizon jak i Cingular, T mobile i innych, mowia ze kraj jest za duzy zeby pokryl wszystkie rejony i zapadliska , miedzy gorami etc. oczywiscie dla mnie jest to bs czyli bull shit, ja nie chce miec telewizora w komorce ja chce po prostu sie polaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mądry Panie kochany o co chodzi? IP: *.telprojekt.pl 14.02.07, 21:30 przeciez w artykule nie ma mowy o zacofanym pod wzgledem "komorkowym" USA tylko o Europie ale oczywiscie musiales wejsc akurat na polskie forum i nas poinformowac o swoich problemach ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Rozwiązaniem dla USA jest telefonia satelitarna IP: 62.233.164.* 14.02.07, 21:34 oni zawsze lubią przepłacać... www.foto-tel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mądry następny ... zablokowali juz chyba nawiedzonego IP: *.telprojekt.pl 14.02.07, 21:35 tego od "skorumpowanych policjantow" to teraz Ty musisz zareklamowac ten swoj fototel ... Gazeto - proponuje zablokowac tego uzytkownika skoro juz wiecie jak to sie robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekoladowe usta Re: Przenośna telewizja podbiła konferencję w Bar IP: *.onlink.net 14.02.07, 22:27 a co to znaczy DVBH kto mi wyjasni tak prosto jak to mozliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raptor Re: Przenośna telewizja podbiła konferencję w Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 02:21 en.wikipedia.org/wiki/DVB-H - gugiel wie wszystko ;] Odpowiedz Link Zgłoś
ele.gancki Przenośna telewizja podbiła konferencję w Barce.. 14.02.07, 21:56 człowiek z klasą to wszystko o czym piszecie wiedział już pół roku temu. dziś osoby, które nie rozumieją telefonii komórkowej powinno się eutanować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bajdy z Kaczolandu Re: Przenośna telewizja podbiła konferencję... IP: *.natpool3.outside.ucf.edu 14.02.07, 22:02 Telewizja w telefonie komorkowym? Pieknie, pieknie... tylko niektorzy chyba beda musieli kupic sobie silniejsze okulary... Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik No właśnie - dlaczego nie okulary. 14.02.07, 23:12 No tak. Dlaczego nikt jeszcze nie wpadł na pomysł skonstruowania w miarę dostępnych i wygodnych okularów z wewnętrznymi wyświetlaczami. Niech sprzęt taki ma uniwersalny interfejs, aby można go było podłączyć do dowolnego urządzenia generującego cyfrowy obraz. Mogą to być okulary np. z wyświetlaczem korzystajacym z technologii IMoD (pl.wikipedia.org/wiki/IMoD) - jest to niezwykle ciekawa technologia, w której kolory są uzyskiwane podobnie, jak te, którymi mienią się skrzydła motyla, poza tym technologia ta jest dedykowana do urządzeń o małym poborze mocy, gdyż jest oparta o elektrostatykę - czyli, gdy obraz jest nieruchomy, to piksele nie pobierają prądu. Poza tym takie okulary, mając dwa wyświetlacze mogły by oddawać wiernie obraz 3-D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekoladowe usta Re: Przenośna telewizja podbiła konferencję w Bar IP: *.onlink.net 14.02.07, 22:39 czlowiek z klasa nie jest chamski. Czlowiek z klasa jest eleggancki ale ty to slowo znasz zapewne ze slyszenia i nie wiesz co to znaczy elegancja. A szkoda. w kazdym badz razie nie polecam eutanazji lecz modlitwe o zdrowie bo o rozum jest juz niewatpliwie za pozna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DELF Przenośna telewizja podbiła konferencję w Barce.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 22:13 iko, dyletancie - LG Prada jest pierwsza i była pierwsza, iphone zrobiono po LG Prada i to LG zasatanawiało się nad wystosowanie procesu aplowi, więc nie jest to wynalazek i idea apla.Zacznij dyletancie być żetelnym albo się nie zajmuj czymś na czym się nie znasz. Jest to kolejny produkt apla skopiowany na podstawie czyjegoś produktu, wsadzony w pudełko mydelniczke. Apple2 to kopia commodora, ipod to ulepszone urządzenie Creative, ponownie wsaddzone w mydelniczkę. A teraz ifołn zeerżnięty z Prady i zaokrąglony w mydło. Strzasznie dyletanccy jesteście w tej wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
01boryna Re: Przenośna telewizja podbiła konferencję w Bar 14.02.07, 22:53 Chce wiedziec tylko jedno - i nikt z tak powaznych firm jak LG, Commodore czy Creative nie zainteresowalo sie dochodzeniem swoich praw? Ze o wczesniejszym opatentowaniu wlasnych rozwiazan nie wspomne... Lecz sie DELF lecz, poki nie jest za pozno... Odpowiedz Link Zgłoś
macu3 Who cares? 14.02.07, 22:36 Trzeba być chorym umysłowo by nosić przy sobie przenośny telewizor. Odpowiedz Link Zgłoś
jorn Re: Who cares? 14.02.07, 22:53 Taaaaak, już się rzucam, żeby filmy oglądać na dwucalowym ekranie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uk a telewizje trwam bedzie odbierac? IP: *.cable.ubr11.edin.blueyonder.co.uk 14.02.07, 23:20 bo czasem mi sie chce.... np. w trasie, a tu ni ma do czego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zjedzony jak lemingi... IP: *.betanet.pl 15.02.07, 00:04 w pogoni za nowością się ostro rozp.erdolą... albo ja się odstrzelę, jak ludzie zaczną oglądać filmy na ekranie komórki... może prościej byłoby robić telefony spełniające funkcję sztucznej pochwy? Odpowiedz Link Zgłoś
mr.yez Re: Przenośna telewizja podbiła konferencję w Bar 15.02.07, 00:12 A mnie zastanawia, jak bardzo triumfuje kult BYLEJAKOŚCI. Ludziom wciska się media gorszej jakości za większe pieniądze i to tak, żeby uważali to za "szczyt techniki". Najpierw do telefonów upchnięto aparaty fotograficzne. Jakość zdjęć od początku była tragiczna, ale miliony klientów zostały nauczone, że to im nie przeszkadza. (Ta jakość z roku na rok sie poprawia, normalnym aparatom do pięt nie dorasta). Teraz pojawia się telewizja w telefonie. I cała nowa "technologia" do tego. Sorry, ale oglądanie filmów na dwucalowym ekranie to dla mnie jest krok wstecz, dobrowolne godzenie się na koszmarne pogorszenie jakości. I w imię czego? Wygody? To wolę za tą samą kasę oglądać tv na laptopie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: Przenośna telewizja podbiła konferencję w Bar 15.02.07, 03:06 > Najpierw do telefonów upchnięto aparaty fotograficzne. Jakość zdjęć od początku > była tragiczna, Telefony komórkowe też na początku były większe a odbiór gorszej jakości niż telefony stacjonarne. Nie zastanawiałeś się nad tym? > Teraz pojawia się telewizja w telefonie. I bardzo dobrze. Poki co beznadziejnej jakości, ale za pare lat będzie OK. Zwłaszcza jak wyświetlacze zostaną zastąpione rzutnikami. > To wolę za tą samą kasę oglądać tv na laptopie ;-) Poki co każdy chyba woli, chyba że nie ma laptopa. Ale czy tego chcecie czy nie - przenośny komputer ewoluuje na naszych oczach. Nie z kalkulatora, nie z laptopa, tylko z komórki właśnie. Bo komórkę jako pierwszą z elektronicznych gadzetow - noszą przy sobie niemal wszyscy. właśnie dlatego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xYz Przenośna telewizja podbiła konferencję w Barce.. IP: 203.58.188.* 15.02.07, 06:56 Idea Apple'a??? iPhone jest kopia LG Prada! LG officially calling Apple's iPhone a copycat? www.engadget.com/2007/02/14/lg-officially-calling-apples-iphone-a-copycat/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współtwórca Re: Przenośna telewizja podbiła konferencję w Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 21:47 Szkoda, że mnie tam nie było. Tam powinni być wszyscy, którzy się interesują telekomunikacją i coś przy niej w RP robią lub robili. Odpowiedz Link Zgłoś