szat87 25.04.07, 22:56 czesto slucham radia (radio?) w necie i chcialabym nagrywac sobie audycje jazzowe- jest jakis freeware ktory sie nadaje do takich zadan? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: program do nagrywania z netu IP: *.retsat1.com.pl 25.04.07, 23:42 www.programy.wabi.pl/screamer,radio.phplub Net Transport Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: program do nagrywania z netu IP: *.retsat1.com.pl 25.04.07, 23:44 Pomyłka, jeszcze raz: www.programy.wabi.pl/screamer,radio.php www.programosy.pl/program,net-transport.html Używałem tego drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: program do nagrywania z netu 25.04.07, 23:46 Tylko Audacity (po polsku!), screamer sucks! No nie tylko, mp3directcut też:) Net Transport też niezły, ale do nie do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caroll Re: program do nagrywania z netu IP: *.toya.net.pl 25.04.07, 23:54 manhu napisał: > Net Transport też niezły, ale do nie do tego. Cytat: "Aplikacja integruje się bez większych przeszkód z przeglądarką Internet Explorer. " I to w zasadzie wystarczy, by zatoczyć szeroki łuk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caroll Re: program do nagrywania z netu IP: *.toya.net.pl 25.04.07, 23:49 Screamer Radio to dobre rozwiązanie. Dużo stacji, program za darmo, posiada ponadto wybór języka (w tym polski). Na pasku programu jest opcja "Nagrywanie". I po problemie. Podam jeszcze link, bo ten od "gościa" mnie przynajmniej sie nie otwierał. www.screamer-radio.com/download/ Odpowiedz Link Zgłoś
szat87 Re: program do nagrywania z netu 26.04.07, 19:27 dziekuje :) jeszcze nie mialam okazji wyprobowac ale czuje ze bede bardzo zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
piscina Re: program do nagrywania z netu 27.04.07, 23:04 Jest rzeczywścia prosty i lekki. A teraz ja mam pytanie - o jakiś program (darmowy) do obróbki (głównie przycinania) plików mp3 nagranych np. Screamerem. Dobrze by było, żeby w obsłudze był nie za skomplikowany, taki w sam raz dla osoby w wieku emerytalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: program do nagrywania z netu 28.04.07, 19:19 Zacytuję siebie: "Tylko Audacity (po polsku!), screamer sucks! No nie tylko, mp3directcut też:)" Znaczy do przycinania użyj mp3directcut (bezstratne cięcie) lub Audacity (stratne ale można tym nagrywać i wtedy ciąć bezstratnie). Odpowiedz Link Zgłoś