Gość: Ed IP: *.gimsat.pl 25.07.03, 21:13 Od pewnego czasu kazda wiadomosc na outlook express pojawia mi sie podwojnie.Co sie dzieje ,czy to jakis wirus ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piecyk gazowy Re: Podwójnie.... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.03, 21:15 Wysyłana, otrzymywana czy każda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur61 Re: Podwójnie.... IP: *.gimsat.pl 25.07.03, 21:26 Tylko otrzymywana, nieraz od razu podwójnie, a czasami w odstepie mniej wiecej godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Podwójnie.... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.03, 21:30 Od tego samego nadawcy, czy od wielu, z taką samą datą/godziną czy nie? Podwójna maile się wysyłają wtedy, kiedy po napisaniu wiadomości i wciśnięciu przyciku wyślij, „poprawi się” jeszcze ikoną „Wylślij/odbierz wszystkie”. Ja tak kiedyś robiłem i moi znajomi dostawali podwóje maile. Pomimo, że teraz już tak nie robię, nadal się tak zdarza. OE chyba tak ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy korekta IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.03, 21:31 > Pomimo, że teraz już > tak nie robię, CZASAMI się tak zdarza (TZN. WYSYŁA SIĘ PODWÓJNY MAIL). OE chyba tak ma. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: korekta 25.07.03, 21:59 Zauważyłam, że maile z onetu lubią przychodzić stadami...chociaż ostatnio jakoś im przeszło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: korekta IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.03, 22:04 Kiedyś wysłałem jednego maila (wysyłam maile hurtem do wszystkich znajomych jednocześnie) i jeden z nich dostał go 400 (słownie: czterysta) razy!!! Inni dostali raz! Całe szczęcie, że mail był tekstowy (a nie jakiś np. filmik). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: korekta IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 25.07.03, 22:50 Kiedyś i ja widziałem maile podwójnie. Wkrótce przestałem pić..... . Odpowiedz Link Zgłoś