frogfot 27.01.08, 17:41 Od ponad roku wykorzystuję iPlusa. Od kilku tygodni w miejscu gdzie mieszkam często następuje przerywanie transmisji danych. Komórka wskazuje pełny sygnał. :( . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal.iplus Re: Rwanie transmisji. 28.01.08, 14:53 Hej, takie sytuacje oczywiście mogą się zdarzać przy połączeniach radiowych, jednak nie powinny trwać tak długo jak napisałeś. Myślę, że powinieneś zadzwonić do naszych konsultantów podać dokładne miejsce, gdzie korzystasz z internetu i powinni sprawdzić, co może być przyczyną. W zasadzie to może być software, hardware, i wiele innych czynników, które ewentualnie to zakłócą. Do sprawdzenia potrzeba więcej szczegółów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cissz Re: Rwanie transmisji. IP: *.unused.derbynet.waw.pl 29.01.08, 00:46 Tak, w zasadzie może to być cokolwiek. - Niezła rada. Jeżeli zrywa połączenie, a zakładam, że nie instalowałeś żadnych nowych programów (antywirusy, firewalle, itp), nie grzebałeś śrubokrętem w modemie, opłacasz abonament i nie pokłóciłeś się z proboszczem, to na 99% wina po stronie Plusa. Ale dzwoń na infolinie, niech naprawiają :-)... Odpowiedz Link Zgłoś
frogfot Re: Rwanie transmisji. 03.02.08, 21:22 Oczywiście zadzwoniłem najpierw na infolinię... Sugestie: starać się używać wszystkiego z oprogramowania z wyjątkiem...... iPlus Manager!!!!! Dodam, że masz iPlusam mam w kontakcie wzrokowym, a notebook, z którego się łączę jest świeżutki i dobrze "wypasiony". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nomikoland Re: Rwanie transmisji. IP: *.gprs.plus.pl 12.02.08, 18:16 A rozecie mi podać numer tej infolinii po spraw "iPlus-a" Odpowiedz Link Zgłoś
michal.iplus Re: Rwanie transmisji. 12.02.08, 22:06 Pomoc techniczna: 601 101 101 Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś