Gość: fazi 44 Neostrada TP nie działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 05:25 z neostradą są co jakis czas problemy .oczywiście tp sa kaze sprawdzać komputer pod kątem sprawnosci m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internetówka Neostrada TP nie dzia la i to prawda!!!! IP: *.vpn.solarisbus.pl 24.02.09, 08:01 od dwóch dni nie można zalogować sie na stronie noestrady. Tam mam swoją skzrynke pocztową. Jeśli do jutra nie naprawią strony przerzucanm się na innego operatora. To skandal!!! A jesli chodzi o internet to normalka. Podpisałam umowę na Kb a mam non stop 54Mb. To wałek bo internet jest o połowę wolniejszy. Ale kasę biora ode mnie w 100% a nie o połowe mniejszą!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konsultanci Re: Neostrada TP nie dzia la i to prawda!!!! IP: 212.160.172.* 24.02.09, 14:26 Żeby wyrażć opinie na temat usługi proszę się najpierw naprawde sprawdzić prędkość usługi. Bo ze słów które przeczytałam wynika, że świadczony 54xszybszy dostęp do internetu. Wypisując takie brednie Pan Lub Pani się ośmiesza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Neostrada TP nie dzia la i to prawda!!!! IP: *.mobile.playmobile.pl 24.02.09, 14:54 Witam, widac ze jestes kretynka i wlasnie tacy co sie nie znaja najwiecej uwag i pretensji maja nawet dzwoniac na infolinie i sie trzeba z nimi uzerac. Prekosc neostrady masz w kB i na taka predkosc podpisujesz umowe a jesli chodzi o Mb to jest przepustowosc łacza czyli z jaka maksymalna predkoscia moze pujsc sygnal internetowy, najprawdopodobniej masz liveboxa przez wifi bo taka jest przepustowosc łacza bezprzewodowego, radził bym sobie najpierw poczytac co nie co a nie pisac głupoty i sie osmieszac w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Że jak? Trudno powiedzieć? IP: 89.191.150.* 24.02.09, 08:13 "Trudno powiedzieć skąd się wziął komunikat na naszej infolinii." Tak trudno ustalić kto ma uprawnienia do ustalania komunikatów i sprawdzić logi urządzenia? Brednie to my, a nie nam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Neostrada TP nie działa? IP: *.acn.waw.pl 24.02.09, 10:28 Warszawskie Miedzylesie ma problemy z neostrada... Poza tym na naprawe MUSZA czekac 2 tygodnie poniewaz "zgloszone mieszkanie znajduje sie za daleko od centrali" !!!!!!!!!!!!!!!!!! PARANOJA !!!!!!!!!!!!!!! Czyli - "mieszkanie ucieklo z pola neostraday" ??? Widac monopolista moze wciskac kazdy kit klienta... Chore :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka prawda Re: Neostrada TP nie działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 14:56 DIALOG jeszcze większe kity mi wciskał jak go miałem, no i zawsze winny był mój router. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Neostrada TP nie działa? IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.09, 10:41 Wczoraj dodzwoniłem się na infolinię i powiedzieli mi, że jest awaria na numerze kierunkowym 071 i przerwa potrwa kilka godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Neostrada TP nie działa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.09, 13:05 u mnie są od poczatku stycznia probelmy z neo co jakiś czas traci sie sygnał czasami przez cały dzień nie da sie wejść na neta mam 1 mb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konsultanci Neostrada TP nie działa? IP: 212.160.172.* 24.02.09, 14:13 Do autora, jakim prawem użył Pan imienia i nazwiska konsultanta w artykule bez jego zgody. mamy nadzieje, że nasza koleżanka wyciągnie konsekwencje prawne tego wobec Pana i gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Neostrada TP nie działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 22:07 tak wam nie działa aktualizacja a mi sie nawet modem nie chce zainstalować ^^ jeb...ane gó... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigii Neostrada TP nie działa? [Aktualizacja] IP: *.ozarow.com.pl 22.03.09, 05:58 mnie po zgłoszeniu 25 minut sprawdzano łącze aż łaskawie pan przyznał się , że mają problem i w przeciągu dwóch dni go rozwiążą Odpowiedz Link Zgłoś