Gość: --Michal IP: *.tiaa-cref.org 29.04.02, 17:47 Gdziej jest administrator jak NAPRAWDE go potrzeba. Moze zrobi pozadek z tym spam'em! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gadula Re: Spamer gadula! IP: *.sympatico.ca 29.04.02, 20:02 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Gdziej jest administrator jak NAPRAWDE go potrzeba. Moze zrobi pozadek z tym > spam'em! skarzypyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Spamer gadula! IP: *.fastres.net 29.04.02, 20:05 Gadula,gdzie jest moj wpis? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Spamer gadula! IP: *.sympatico.ca 29.04.02, 20:11 Gość portalu: tato napisał(a): > Gadula,gdzie jest moj wpis? ktoren wpis? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Spamer gadula! IP: *.fastres.net 29.04.02, 20:14 Gość portalu: gadula napisał(a): > Gość portalu: tato napisał(a): > > > Gadula,gdzie jest moj wpis? > > ktoren wpis? >Na twoim forum..........? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Spamer gadula! IP: *.sympatico.ca 29.04.02, 20:17 Gość portalu: tato napisał(a): >Na twoim forum..........? Mamy chwilowe przejsciwe klopoty, to i moze sie gdzies zapodzial, a moze byly wyrazy, czego nie tolerujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Spamer gadula! IP: *.fastres.net 29.04.02, 20:28 Gość portalu: gadula napisał(a): > Gość portalu: tato napisał(a): > > >Na twoim forum..........? > > Mamy chwilowe przejsciwe klopoty, to i moze sie gdzies > zapodzial, a moze byly wyrazy, czego nie tolerujemy > >Tak masz racje"Pozdrowienia dla Gaduly"to mocne slowa. >Od dzisiaj tak bede wyzywal ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gadula Re: Spamer gadula! 29.04.02, 22:58 to idiota ktory sie za mnie podaje dlatego nic nie wie o twojej wypowiedzi to rowniez ta sama osoba ktora pisze bazgroly w moich watach na tym forum. ja poza tematami z mojego forum i usmiechem nic nie umieszczam. Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: Spamer gadula! 29.04.02, 22:44 Gość portalu: gadula napisał(a): >...a moze byly wyrazy, czego nie tolerujemy O! Wrazliwa! My tu spamu nie tolerujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
nord Re: Spamer gadula! 30.04.02, 01:45 A kto to jest ,gadula,? kobieta ?,mezczyzna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Spamer gadula! IP: *.sympatico.ca 30.04.02, 16:31 nord napisał(a): > A kto to jest ,gadula,? kobieta ?,mezczyzna? Anioł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Spamer gadula!!!!! IP: *.sympatico.ca 01.05.02, 00:30 gadula, zwijaj manele. juz 7 twoich watkow wyladowalo na oslej lawce. 2 to go!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Spamer gadula!!!!! IP: *.sympatico.ca 01.05.02, 16:39 Gadula dupku na drzewo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Spamer gadula!!!!! IP: *.sympatico.ca 02.05.02, 20:29 Gadula dupku na drzewo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Spamer gadula!!!!! IP: *.sympatico.ca 03.05.02, 04:03 Gość portalu: max napisał(a): > Gadula dupku na drzewo Ty jestes dupek i glupek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Spamer gadula!!!!! IP: *.home.cgocable.net 03.05.02, 06:28 Gadula, jaki jest adres tego twojego forum? Powinienes go za kazdym razem podawac.Bo ja na ten przyklad zapominam, a czasem moge z rozpedu napisac cos i dla ciebie ) Odpowiedz Link Zgłoś
gadula Re: Spamer gadula!!!!! 03.05.02, 06:37 Gość portalu: Renka napisał(a): > Gadula, jaki jest adres tego twojego forum? Powinienes go za kazdym razem > podawac.Bo ja na ten przyklad zapominam, a czasem moge z rozpedu napisac cos i > dla ciebie ) gryz, drap, coz ci innego pozostalo ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Spamer gadula!!!!! IP: *.home.cgocable.net 03.05.02, 06:44 To jak nie chcesz, to nie, nie bede sie napraszac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Spamer gadula!!!!! IP: *.sympatico.ca 04.05.02, 06:39 Gość portalu: Renka napisał(a): > To jak nie chcesz, to nie, nie bede sie napraszac. Spadaj Odpowiedz Link Zgłoś