Dodaj do ulubionych

windows - jaki?

IP: *.swic.dialup.inetia.pl 23.11.03, 21:12
Proszę o radę!
Zmienić Win98 na inny?
XP, 2000, pozostać przy '98, LINUX proszę o rady plus uzasadnienia.
Będę Wam wdzięczny. tymczasem (tt)
Obserwuj wątek
    • fugazzi Re: windows - jaki? 23.11.03, 23:56
      Ile Windowsów, tyle będzie prawdopodobnie opcji. Ja używam Windows 2000
      Professional i za tym bym głosował.

Pozdrawiam, Fugazzi...
      • Gość: (t) Re: windows - jaki? IP: *.swic.dialup.inetia.pl 24.11.03, 00:08
        Co ciekawe, gdzieś podświadomie myślę o Win.2000.
        Pierwszy głos miał być decydujący, zatem.
        Dziękuję (f)
    • gray Re: windows - jaki? 24.11.03, 13:07
      tez polecam 2000 (pro albo home edition) jeżeli nie zależy ci na cukierkowym
      interfejsie graficznym a zależy natomiast na oszczędzeniu wolnego miejsca na
      dysku.
      • Gość: jacek Re: windows - jaki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.03, 08:51
        Od kiedy to W2k jest w wersji HOME???????? Jak juz to najuboższa wersja jest proffesional a potem to juz server oraz inne wersje serverowe np. Enterpirice server czy cos takiego ale zaden HOME:P Pomylilo ci sie z XP;)
        Ja tez polecam w2k(win200) Jakbym mial ciut lepszy sprzet to tez bym go sobie walna a tak to siedze na NT:) Pozdro
    • Gość: jap Re: windows - jaki? IP: 195.136.36.* 24.11.03, 13:48
      Napisz może dokładnie do czego będziesz używać tego systemu i co masz ze
      sprzętu. Sprzęt jest o tyle istotny, że np. Linux nie wszystko obsłuży - jest
      sprzęt robiony z założenia pod Windows - niektóre modemy, drukarki. Natomiast
      zastosowanie też ma znaczenie. Jeśli np. ktoś tylko pisze w Wordzie i czasem
      zagląda do internetu, to po co mu zmiana systemu. Jeśli gry, to Win 2000 może
      trochę utrudnić życie. Nowszy system wymaga większych zasobów. I tak dalej ...
      • Gość: właśnie jaki szybki sprzęt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 14:44
        jak nie masz czzegoś nowego - to win98 jest o wiele wydajniejszy od 2000ixp
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka