nbf 18.12.03, 11:50 Zauwazylem, ze autoupdate w gg przestal dzialac. Obecnie mam wersje 6.0 build 136. Z tego co sie zorientowalem to jest juz nowsza wersja build 139. Co moze byc powodem niedzialajacego update'u? Czy mozna update uruchomic samemu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mohtak Re: Autoupdate Gadu-Gadu 18.12.03, 14:40 > Co moze byc powodem niedzialajacego update'u? Ja go zblokowałem na firewall'u. Może Ty przez przypadek też.. Drugim powodem może być jakby nie było g.....y serwer gg;). Odpowiedz Link Zgłoś
nbf Re: Autoupdate Gadu-Gadu 18.12.03, 15:49 Wyczyscilem liste programow wczesniej zdefiniowana w firewall'u. Moze to pomoze. Na razie bez zmian... Odpowiedz Link Zgłoś
nbf Autoupdate juz sie uruchamia ale... 18.12.03, 20:22 C:\WINDOWS\TEMP\UPDATE.TMP Podczas proby update'u pojawia sie kolejny problem: "Nie wszystkie skladniki zostaly pobrane. Kliknij 'Ponow' aby dokonczyc operacje" Odpowiedz Link Zgłoś
nbf Autoupdate znowu sie nie uruchamia... 19.12.03, 17:42 Po nieudanej probie upgrade'u gg nie powiadamia ponownie o mozliwosci upgrade'u. Czy mozna recznie uruchomic opcje update'u? Odpowiedz Link Zgłoś
kobbieta Re: Autoupdate znowu sie nie uruchamia... 19.12.03, 23:33 ja mam problem typu ze aktualizuje a nagle przerywa na 364KB z 366KB i mowi ze musze ponowic sciaganie aktualizaji, bo nie do konca sie sciagnelo (czyli brak 2 KB) Odpowiedz Link Zgłoś
nbf 2KB 20.12.03, 12:41 Po nieudanej probie upgrade'u gg nie powiadamia ponownie o mozliwosci upgrade'u. Czy mozna recznie uruchomic opcje update'u? Odpowiedz Link Zgłoś