matheos2 22.06.11, 01:34 Szanowni Forumowicze, jutro, a nawet dziś na telewizyjnej "7" o 20.00 film z Grecją w tle "Słońce i miłość" M. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bebiak Dziś o 13.30 w tv7 znowu "Słońce i miłość" 23.06.11, 15:57 Wczoraj mnie nie było w domu, dziś nie wiedziałam o projekcji no to sobie wstałam właśnie teraz.... A tu koleżanka z Peloponezu mi donosi, że rzecz dzieje się na Patmos, po której dopiero co łaziłam przez kilka dni ... Cholera jasna.. wściekłam się! Proszę.. gdyby ktoś coś wiedział o kolejnej projekcji - o informację. Dźwięczna będę bardzo! Odpowiedz Link
bebiak Re: Dziś o 13.30 w tv7 znowu "Słońce i miłość" 23.06.11, 16:02 O, tyle wyczytałam o tym filmie z Grecją w tle: Akcja rozgrywa się na greckiej wyspie Patmos, gdzie św. Jan Ewangelista doznał objawień spisanych w księdze Apokalipsy. Archeolodzy badają jaskinię, w której schronił się apostoł. Przeszukują okoliczne wzgórza w poszukiwaniu artefaktów. Amerykański archeolog, Eric, przyjechał na wyspę, aby kontynuować dzieło ojca. Mężczyzna zakochuje się w Katerinie, właścicielce tawerny. Wkrótce będzie musiał dokonać trudnego wyboru. Wyczytałam tutaj: www.telemagazyn.pl/program/3545765259.html Odpowiedz Link