Dodaj do ulubionych

Paros - pytania

04.08.11, 15:04
Elo,
Za niecałe 2 tyg. wybieramy się na Paros i mam przy tej okazji parę pytań, co jest tam koniecznie do zobaczenia. Oczywiście, już przeczesałem trochę gugla i spółkę, ale może coś jest o czym nigdzie nie piszą smile
Czy ktoś z Was chodził po górkach na Paros? Po zdobywaniu Monte Zas na Naxos chętnie bym jeden dzień na jakąś pieszą wycieczkę poświęcił.
Dzięki
Tomek
Obserwuj wątek
    • bebiak Re: Paros - pytania 05.08.11, 15:38
      Cześć Tomku,
      na Paros po górkach nie chodziłam - to prawda, ale kiedy tam byłam pierwszy raz, zjeździłam ją na rowerze przez 3 czy 4 dni, i uważam, że był to świetny pomysł.
      Tu (czyli na mojej stronce):
      www.betaki.freehost.pl/www_g47.html
      opisałam. Link Ci podrzucam, bo może coś dla siebie wynajdziesz.
      Jeśli byś się zastanawiał nad stopniem trudności to jestem w zakresie roweru amatorem ale dawałam radę, nooo, z wyłączeniem podjazdu do Lefkes ofkors (najwyżej położona wioska na Paros), o czym też wspominam na stroniesmile
      Pozdrawiam. B.
      • krainaksiazek.pl Re: Paros - pytania 05.08.11, 20:02
        bebiak napisała:

> Cześć Tomku,
        > na Paros po górkach nie chodziłam - to prawda, ale kiedy tam byłam pierwszy ra
        > z, zjeździłam ją na rowerze przez 3 czy 4 dni, i uważam, że był to świetny pomy
        > sł.
        > Tu (czyli na mojej stronce):
        > www.betaki.freehost.pl/www_g47.html
        > opisałam. Link Ci podrzucam, bo może coś dla siebie wynajdziesz.
        > Jeśli byś się zastanawiał nad stopniem trudności to jestem w zakresie roweru am
        > atorem ale dawałam radę, nooo, z wyłączeniem podjazdu do Lefkes ofkors (najwyże
        > j położona wioska na Paros), o czym też wspominam na stroniesmile
        > Pozdrawiam. B.
        >
        Dzięki! Twoją stronę oczywiście już wcześniej przejrzałem. Znalazłem jeszcze takie coś: www.cycladen.be/Lefkes-AlykiEngFrame.htm i kilka innych tras pieszych, więc pewnie coś znajdę.
        Tomek
        --
        Naxos, Milos 2009
        Kreta 2011
        Mapy Wysp Greckich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka