marzena2012 24.07.12, 14:32 czy ktoś tam był? To jest koło Affitos. Będę wdzięczna za info, jadę z rainbow tours. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bebiak Re: nostos chalkidiki 24.07.12, 22:50 Nie przesądzam, ale mam wrażenie, że właściwszym dla Ciebie [póki co] forum niż nasze byłoby to ogólne "państwowe" pn. "Grecja i Cypr". Pozdrawiam. B. Odpowiedz Link
marzena2012 Re: nostos chalkidiki 25.07.12, 10:08 Nie wiem, ile razy Ty byłaś w Grecji i na wyspach greckich. Mam tam sporo znjaomych. Ja tam jeźdźę od ponad 20-tu lat i znam ją b.dobrze. Zarezerwowałam ten hotel i jestem ciekawa, czy jest ok. Samo miuasteczko Affitos znam, byłam tam na imprezie folklorystycznej i na obchodach święta Matki Boskiej 15 sierpnia. Jest super. Jeśli tak, jak ja kochasz Grecję, jej kuturę, ludzi, kuchnię, muzykę, etc. to pozdrawiam. Odpowiedz Link
bebiak Re: nostos chalkidiki 25.07.12, 10:19 Zwyczajnie podpowiedziałam, że na tamtym forum szybciej znajdziesz odpowiedzi, bo w mojej ocenie tu raczej nie bywają ludzie, którzy jeżdżą z biurami podróży. Skąd ten atak na mnie, Marzena? Gorszy dzień jakiś dziś masz? Słońce u Ciebie nie świeci tak jak u mnie? Nie będę się z Tobą licytowała co do ilości zdeptanych przeze mnie wysp, przemierzonych hektarów Grecji lądowej czy wprost ilości bytności tamże, bo to - bez urazy - akurat w temacie Twego postu niczemu nie służy Pozdrawiam. B. Odpowiedz Link
bebiak Re: nostos chalkidiki 25.07.12, 12:04 marzena2012 napisała: > ok. Przepraszam, życzę miłego dnia. Odpowiedz Link