82piterek 12.12.12, 12:48 Od początku kwietnia będziemy mieli możliwość bezpośrednio polecieć na Kos z Krakowa Ryanem. Mam nadzieję że ceny będą zachęcające tak jak w przypadku Chanii z Wrocławia w ostatnim sezonie (przynajmniej na jego początku). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
82piterek Chania bezpośrednio z Katowic Ryanem 18.12.12, 19:33 Po Kosie przyszedł czas na kolejną dobrą wiadomość, polecimy z Katowic do Chanii od kwietnia raz w tygodniu w soboty. Cen z Katowic póki co nie ma jeszcze natomiast Kos w kwietniu od 402 zł RT tak samo jak Kreta z Wrocławia, w maju od 480 zł RT. Odpowiedz Link
bea-sjf Re: Chania bezpośrednio z Katowic Ryanem 19.12.12, 12:34 Z Modlina też ruszą loty do Chanii. Trzymam kciuki, żeby Ryanair dodał połączenie Kraków- Chania, to byłby najpiękniejszy noworoczny prezent dla mnie. Odpowiedz Link
grecja-ellada Re: Chania bezpośrednio z Katowic Ryanem 21.12.12, 11:42 Bardzo fajne wiadomości na Nowy Roczek Zarówno wyspę Kos jak i do Chanii chętnie odwiedzę. Odpowiedz Link
grecja-ellada Re: Chania bezpośrednio z Katowic Ryanem 22.12.12, 00:08 grecja-ellada napisała: Miałam na myli, że zarówno chętnie poznam wyspę Kos jak i odwiedzę Chanię. > Zarówno wyspę Kos jak i do Chanii chętnie odwiedzę. Odpowiedz Link
82piterek Re: Chania bezpośrednio z Katowic Ryanem 22.12.12, 10:23 Spoko spoko, skumaliśmy o co Ci chodzi Z uwagi na to, że w Chanii Ryan otworzył bazę i dodał sporo kierunków (m.in. Saloniki), będziemy mogli robić fajne kółeczka po Grecji, np Katowice - Chania - Saloniki - Paphos - Kraków, (lub z Paphos wrócić do Chanii i z powrotem do Katowic). Można też będzie np. z Chanii polecieć na kilka dni do Salonik lub Paphos i wrócić z powrotem. Ceny pewnie będą od ok 10 e OW, dla lubiących podróżować bez biur świetna sprawa. Odpowiedz Link
grekan Re: Chania bezpośrednio z Katowic Ryanem 23.12.12, 12:09 Przy cenie przelotu 500zl., za 2tyg. wczasow/ bez wyz./ zaplacimy 750zl. w maju lub lub 850 -900zl w czerwcu i lipcu za osobe, rezerwujac studio/ap. na stronie: Quickrooms.com Odpowiedz Link
bea-sjf Re: Kos bezpośrednio z Krakowa Ryanem 16.05.13, 20:08 Najtaniej się nie udało, ale co najważniejsze- lecimy! Z dziećmi z Krakowa, a więc bęz męczenia ich dojazdami (no bardzo mi przykro, że Kos to nie Kreta, ale logistycznie będzie wygodniej), w czerwcu jeszcze, więc mam nadzieję, że wytrzymamy upały. Ciekawa jestem tej wyspy. Mamy tylko tydzień- trzeba wrócić na zakończenie roku szkolnego i podrzucanie papierów do gimnazjum;/ Odpowiedz Link
82piterek Re: Kos bezpośrednio z Krakowa Ryanem 16.05.13, 21:06 No i elegancko, najważniejsze że będziesz mogła kolejny raz postawić nogę na greckiej ziemi. Myślę że na Kosie też znajdziesz ciekawe i fajne miejsca, niekoniecznie musisz siedzieć cały czas na wyspie, możesz popłynąć na Nisiros, Kalimnos czy inne. Mnie zaintrygowała Patmos i Ikaria, Symi też jest warta odwiedzin. Pozdrawiam Odpowiedz Link
bea-sjf Re: Kos bezpośrednio z Krakowa Ryanem 19.05.13, 10:47 Nissiros na pewno chcemy odwiedzić, popłyniemy z Kefalos (mamy tam 4 noclegi). Zobaczymy na miejscu ile czasu zajmują rejsy na inne wyspy i coś jeszcze wybierzemy. Niestety choroby lokomocyjne młodych nas nieco hamują:/. Odpowiedz Link