Dodaj do ulubionych

Bebiaku drogi...

26.04.06, 21:17
Miej cudowny lot do swego raju,piekna pogode na wyprawy po kolejnej
wyspie,duzo samozaparcia,szczegolnie przy wieczornej kawie i ouzowink...
Zycze rowniez spotkania calej masy interesujacych ludzi,wielu okazji do
uzywania greki,jak tez zrobienia kilkuset zdjec nowym aparatem.
No,i jeszcze spokojnego lotu z powrotemsmilePozdrawiam serdecznie!
Obserwuj wątek
    • ewamalgorzata Re: Bebiaku drogi... 26.04.06, 21:26
      Wpisójcie wszyscy, kturzy popierajomsmile

Sorry, po przeczytaniu kilku komentarzy na onecie jestem pod silnym wpływem
      polotu, inteligencji i ortografii (tej chyba najbardziej..) ludzi, którzy tam
      pisująsmile A na powaznie: się przyłączam do życzeń, dodaję, że czekamy tu wszyscy
      na jakies mini-niusiki.. i w sumie: a co tam, wpisujcie się ludziskasmile
      • amigo50 Re: Bebiaku drogi... 26.04.06, 22:00
        zamiast zaglądać na onet zajrzyj lepiej do tutejszej poczty
        • ewamalgorzata Re: Bebiaku drogi... 26.04.06, 22:20
          I wzajemniesmile

I dzięęęki wielkiesmile
          Wyjaśnienie dla reszty: Amigo mi przysłał pięęęękne zdjęcia wulkanu na
          Nissyrossmilesmile
          • aka10 Re: Bebiaku drogi... 26.04.06, 22:44
            Hmm,a czy ja moge dostac?
            • bebiak To ja się z Wami pożegnam, bo Chios czeka:) 26.04.06, 23:02
              ..dziękując za wszystkie życzenia, wiarę we mnie, że sobie jednak z tą cyfrówką
              poradzę, za to, że jesteście wokół mnie (niektórzy wirtualnie jedynie przecież,
              niektórzy - wcale już nie, ale jesteście i wciąż to czuję).
              Dziękuję za wszystkie sms-y z takimi ciepłymi i wysyłanymi z serca słowami,
              które od Was w związku z wyjazdem dostałam i dziękuję za wszelaką pomoc w
              ramach tej nowej cyfrówki: fajnie, że chciało Wam się poświęcić czas i mnie
              pooświecaćsmile

Obiecuję, że będę myśleć o Was wszystkich i o każdym z osobna, tak, jak zawsze
              myślę o tych, którym w RAJU dobrze, którzy tam są szczęśliwi.
              Obiecuję, że postaram się jednak porobić te zdjęcia z najlepszym skutkiem na
              jaki tylko mnie stać.
              Obiecuję, że będę zachłystywać się wrażeniami i nimi z Wami się dzielić, jeśli
              nie bezpośrednio stamtąd to z pewnością zaraz po powrocie.
              I jeszcze obiecuję, że wrócę tutaj do Was.. nawet jeśli macie mnie już dość he
              hesmile
              Uściski dla Was wszystkich
              kai filakiasmile
              Bebiak
              A startuję jutro, w czwartek, o 19.15 z lotniska Okęciesmile
              • tomaszkozlowski1 Re: To ja się z Wami pożegnam, bo Chios czeka:) 27.04.06, 00:26
                Szerokich greckich dróg,ciekawych spotkań,dobrego sprawowania się kumpeli
                cyfrówki i zachwytu nad grecką wiosną!!!..Do zobaczenia! Tomek smile
    • grecja-ellada Re: Bebiaku drogi... 27.04.06, 17:24
      Bebiak już na warszawskim lotnisku i Hellada coraz bliżej smile
      • aka10 Re: Bebiaku drogi... 27.04.06, 18:09
        Rozmawialam wlasnie! Bagaz zdany,Bebiak przesiaduje w barze,ale lada moment
        pojdzie do odprawy paszportowej.Na razie jeszcze ma towarzystwo i nawet
        niespodziewanie Tomka K spotkala.Ogolnie wszystko w porzadkusmileW srodku nocy
        Ateny zobaczy...
        • flisvos Re: Bebiaku drogi... 27.04.06, 18:58
          no bebiaku! to przyjemnego pobytu zycze!!!
          mam nadzieje,ze starczy ci czasu na wszystko co zaplanowalas smile
          czekamy na relacje
          • aka10 Re: Bebiaku drogi... 28.04.06, 19:26
            Dorwalam Bebiaka na promiesmile Teraz natomiast dostalam sms-a,ze bateria w
            Bebiaka telefonie "zdechla" i mam to publicznie oglosic,zeby sie zainteresowani
            nie martwili.Pozdrawiam.
            • gale Re: Bebiaku drogi... 28.04.06, 19:34
              Zaaaraz, a Bebiak ma przecie ze sobą jeszcze drugi telefon, z grecką kartą.
              Dałem jej nawet do tego ładowarkę, więc może uda jej się podładować na promie.
              • aka10 Re: Bebiaku drogi... 28.04.06, 20:52
                Gale,wiem o tymsmile Chyba nawet z tego na karte pisala sms-a.Numer konczyl sie
                na 623.To ten Twoj,czy jakiegos Greka na promie dorwala i pozyczyla komorke?
                Pozdrawiam.
                • aska2000 No tak- Bebiak pojechał, reszta forumowiczów śpi.. 29.04.06, 11:32
                  ...ma ktoś jakieś news'y, hop hop..??? wink
                  • grecja-ellada Re: No tak- Bebiak pojechał, reszta forumowiczów 29.04.06, 14:18
                    aska2000 napisała:

> ...ma ktoś jakieś news'y, hop hop..??? wink

Asko, wydaje mi się, że wielu z Nas już gdzieś jest na swoim weekendzie
                    majowym, może nie w Grecji ale gdzieś na odpoczynku... i stąd ta stagnacja.
                    • aska2000 Re: No tak- Bebiak pojechał, reszta forumowiczów 29.04.06, 15:05
                      Bardzo prawdopodobne, ot pozwoliłam sobie zauważyć wink

...a ponadto czekam z niecierpliwością na zapowiadane relacje "z drogi"
                      Betaki smile

Pozdrawiam (u mnie, na pd PL pogoda fatalna, niestety, od rana - stąd jestem w
                      pobliżu kompa przez większość czasu- i news'ów wyglądamwink
                      • grecja-ellada Re: No tak- Bebiak pojechał, reszta forumowiczów 29.04.06, 16:51
                        aska2000 napisała:

...a ponadto czekam z niecierpliwością na zapowiadane relacje "z drogi"
                        > Betaki smile
                        >
                        > Pozdrawiam (u mnie, na pd PL pogoda fatalna, niestety, od rana - stąd jestem
                        w
                        > pobliżu kompa przez większość czasu- i news'ów wyglądamwink

a ja juz nie mogę wytrzymać w domu, za oknem coś siąpi, pozostaje mi wziąść
                        parasol i w drogę.
                        A w necie wyczytałam od rana chyba już wszystko co mogłam.
                        Miłej soboty życzę i pozdrawiam z Warszawy smile
                        • aska2000 Re: No tak- Bebiak pojechał, reszta forumowiczów 29.04.06, 17:11
                          Wzajemnie, Marto smile

...a na niepogodę (kiedy jednak trzeba pozostać w domu wink mam swoje wypróbowane
                          sposoby- jeden z nich to słuchanie radia...smile

Pozdrawiam!

P.S. ... a jako,że staram sie nie pozostawać w tyle (czyli iść "z czasem,
                          postępem, osiągnięciami", hehehewink, ostatnio przerzuciłam się na radio
                          internetowe - ma to jeszcze tę dodatkową zaletę,że i obcy język podszkolić
                          można, hehehe (albo się chociaż osłuchać nieco wink
                          Polecamsmile
                          • agapimeni313 Re: No tak- Bebiak pojechał, reszta forumowiczów 29.04.06, 18:07
                            eeee, ja tez czekam , a tu nic,,,,
                            pewnie juz popija ouzo i chłonie "atmosferę" Plaki zapominając o nas....
                            ale też wcale jej sie nie dziwię .... smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka