Dodaj do ulubionych

Dla lubiacych Ch.Kiriazi

30.04.06, 18:51
Bardzo dlugo szukalam jego piosene az wreszcie znalazlam i podziele sie z wami

www.kiriazis.gr/music/endisk8.htm
Obserwuj wątek
    • grecja-ellada Re: Dla lubiacych Ch.Kiriazi 30.04.06, 21:28
      agniecha313 napisała:

> Bardzo dlugo szukalam jego piosene az wreszcie znalazlam i podziele sie z wami
      >
      > www.kiriazis.gr/music/endisk8.htm

Moja duszyczka skacze z radości, gdy słucham pierszej piosenki, jaką ściągnęłam
      tj. ΕΧΩ ΚΛΑΨΕΙ. Jakiś czas temu koleżanka podesłała mi tą piosenkę i była bez
      tytułu i autora. Szukałam niesamowicie długo, przesłuchując różnych piosenkarzy
      ale bez rezultatu - nie napotkałam tego głosu. Aż tu nagle, tej deszczowej,
      zimnej niedzieli taka wielka radość mnie spotkała dzięki Tobie Agnieszko smile

Przy Kiriazisie o wiele przyjemniej jest planować i czytać o Patmos smile

Filakia
    • mkskiper Re: Dla lubiacych Ch.Kiriazi 10.05.06, 12:48
      agniecha313 napisała:

> Bardzo dlugo szukalam jego piosene az wreszcie znalazlam i podziele sie z wami
      >
      > www.kiriazis.gr/music/endisk8.htm
      Przyjemna muzyka - kim jest ten piosenkarz?
      • tomaszkozlowski1 Re: Dla lubiacych Ch.Kiriazi 11.05.06, 23:30
        Christos Kiriazis-nie chcę absolutnie nikogo rozczarowywać-pytacie więc
        odpowiadam-nie jest w Grecji piosenkarzem zbyt znanym.Mając konkurencję kilkuset
        (!)innych greckich piosenkarzy i piosenkarek komercyjnych,nie udało mu się
        jeszcze mieć swoich prawdziwie wielkich dni.Stosunkowo najgłośniej było o nim
        pod koniec lat 90,miał wtedy kilka głosniejszych przebojów.W Grecji nowi
        artyści-czy to komercyjni czy niekomercyjni-chcąc się "przebić" mają ogromny
        problem,bo potrzeba najczęściej znajomości albo wsparcia ze strony jakiegoś już
        znanego piosenkarza aby zostać dostrzeżonym.Niektórym udaje się osiągnąć wielki
        sukces czasem dopiero po 10 latach na scenie,niektórym nigdy.Niby w każdym
        kraju tak jest,ale trzeba przyznać,że biorąc pod uwagę niewielką ludność
        Grecji,tamtejsza scena jest OGROMNA (aby dobrze się w niej rozeznać potrzeba
        lat!) a co roku debiutuje bardzo wielu nowych artystów.Niektórzy Grecy
        zaczynają już narzekać,że liczba piosenkarzy staje się przesadnie duża (ilości
        nie zawsze towarzyszy jakość).Artystów jest tak wielu,bo Grecy zdecydowanie
        najchętniej słuchają swojej muzyki.Grecja jest "ewenementem" w UE-bo rodzime
        płyty sprzedają się tam o wiele lepiej niż płyty artystów powszechnie znanych
        na świecie.Ponoć przeszkadza to wielkim kompaniom fonograficznym,ale nic nie
        mogą na to poradzić.Pozdrawiam! Tomek smile
    • wiweiorex jestem spragniona greckiej muzyki 08.06.06, 13:16
      i w związku z tym gorąca prośba: Jeśli macie więcej takich linków, gdzie można w
      tak prosty i nieskomplikowany sposob po prostu wejść i ściągnąć, to wrzucajcie
      tutaj, będę bardzo wdzięczna (przypuszczam, że nie tylko ja)
      • grecja-ellada Re: jestem spragniona greckiej muzyki 08.06.06, 14:39
        Podawaliśmy tutaj w różnych wątkach muzycznych linki, było ich naprawdę dużo.
        Forum liczy nie tak dużo stron, napewno z łatwością znajdziesz.

Podam Ci stronę, z której ja ściągnęłam bardzo wiele piosenek, właśnie też
        słucham ich obecnie
        hellasangels.com
        Strona jest często aktualizowana i wiele piosenek starszych znika, a w ich
        miejsce pojawiają się nowe.
        • wiweiorex Re: jestem spragniona greckiej muzyki 09.06.06, 09:13
          Serdeczne dzięki, Marto! Posprawdzam i inne linki, ale wiele jest takich, z
          których "obsługą" nie mogę sobie poradzić, ten od Ciebie jest świetny! Dziękuję
          jeszcze razsmile Pozdrawiamsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka