chilu 19.05.06, 08:41 Nie chcę tu rozważać o walorach artystycznych poszczególnych wykonawców... ale podróż przez Grecję w spotach miedzy piosenkami była cudowna. Oglądaliście? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agapimeni313 Re: Półfinał Eurowizji... 19.05.06, 09:58 Właśnie! Ja tylko dlatego ogladałam , bo z Aten ..... i z Grecji.... Migawki były po prostu fantastyczne !!!! Piękne ! i występ w przerwie... i boski Sakis Odpowiedz Link
neronka Re: Półfinał Eurowizji... 19.05.06, 11:23 Migawki cudne. A powiedzcie gdzie jest ten most wiszący który był parę razy pokazany? Odpowiedz Link
antidotumm Re: Półfinał Eurowizji... 19.05.06, 12:45 Bośniacka piosenka byla taka grecko-bałkanska w duchu, toteż na nia zaglosowalam. Uwazam, ze Eurowizja powinna nastawiac sie wlasnie na folowe klimaty, a nie na kosmopolityczna sieczke! Odpowiedz Link
annielika Re: Półfinał Eurowizji... 19.05.06, 13:06 Tez tak uwazam. Troche niektore byly jak dla mnie za bardzo amerykanskie... poza tym uwazam, ze kazdy powinien spiewac w swoim jezyku. o ile to staje sie ciekawsze. muzyka jest muzyka, jesli wpada w ucho to bedzie sie wszystkim podobala. Odpowiedz Link
pawelek1911 Re: Półfinał Eurowizji... 19.05.06, 12:47 neronka napisała: > Migawki cudne. > A powiedzcie gdzie jest ten most wiszący który był parę razy pokazany? nie oglądałam wczorajszego koncertu,ale jeśli zrobił wrażenie to jest to pewnie most,który został otwarty w roku olimpijskim,Rio-Antirio na Peloponezie (północno-wschodnia część półwyspu). "Występuje" też w piosence Anuli Vissi. Odpowiedz Link