eridan 22.02.09, 17:25 Moi drodzy, Stary Hyde Park urósł do niebotycznych rozmiarów, więc proponuję drugę odsłonę na kolejnych 100 wątków? Pzdr Jacek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eridan Film "Uciekaj, Charlie" poszukiwany... 22.02.09, 17:31 Angielski tytuł "Run" z 1991 r. W roli głównej Patrick Dempsey. Film akcji. Poszukiwana jest jakaś polska wersja albo link do prawdziwych napisów w j. angielskim, co by można było sobie przetłumaczyć. Pan Google jakoś nie moze pomóc. Pzdr Jacek -- "Najczystsze wino leją nam politycy. Bez domieszki prawdy." Odpowiedz Link
bebiak Re: Film "Uciekaj, Charlie" poszukiwany... 23.02.09, 00:11 Jacku moj, nie wiem jak inni ale ja nie jestem za tworzeniem czesci nastepnych watkow istniejacych - tamte pojda do archiwum a to w wielu przypadkach wielka wg mnie szkoda. Stad jestem za utrzymywaniem zywych watkow - chocby i o tysiacu wpisow - czy to pprobem jakis? Pozdrawiam.. Sorry za brak polskich liter. B. Odpowiedz Link
bebicka Re: Film "Uciekaj, Charlie" poszukiwany... 23.02.09, 12:12 Bebiaczku akurat nie z racji autorstwa poprzedniej edycji ale tez jestem za tym, zeby tego watku nie dublowac w kolejenj wersji. Tam wcale jescze nie bylo tak wielu wpisow, wiec mozna mysle spokojnie pozostac przy starociach Ale to moje zdanie... Maraska Odpowiedz Link
amigo50 Nowe "Stare" 23.02.09, 13:14 Ja również jestem "za" a nawet...jeszcze bardziej "za" nietworzeniem (to powinno się chyba pisać razem???) nowych "starych" wątków, bo rzeczywiście tworzy się bałagan a nawet 300 wpisów w wątkach, w których nie ma grafik nie jest problemem ...a przedmiotowego filmu nie posiadam ( Odpowiedz Link