Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

wyprawa w 2010

19.09.09, 23:35
    jestem młodym stażem biklem chociaż wiekowo nie czuję się staro
    w 2010 chciałbym wybrać się gdzieś daleko, sprawdzając moje możliwości

na dzisiaj staram się przejechać dziennie przynajmniej 20 do 30 km

a marzy mi się wyprawa na kilkaset dobrych km.

może macie jakieś propozycje :)
    proszę piszcie na jarkobo@wp.pl
    Obserwuj wątek
      • Gość: aaaa Re: wyprawa w 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.09, 07:53
        morze,góry i mazury
        • settembrini Re: wyprawa w 2010 20.09.09, 12:38
          ja zawsze polecam donauradweg. fantastyczne widoki, naddunajskie stolice,
          przyroda, zabytki, pelna infrastruktura. na poczatek chyba najlepszy wybor.
      • robertrobert1 Re: wyprawa w 2010 20.09.09, 20:42
        Jeśli pokonujesz dziennie 20-30 km to proponuje na początku pokręcić się po
        Polsce. Mazury, Suwalszczyzna, Podlasie, Polesie, Roztocze, Jura czy Bieszczady
        to tereny, łatwe i przyjemne na początek przygody z turystyką rowerowa. Jesli
        zrobisz te pierwsze kroki to pojeżdzij po krajach sąsiadujących z Polską.
        Czechy, Ukraina, Białoruś czy Litwa to kraje w których nie bedziesz się nudzić.
      • Gość: gosc Re: wyprawa w 2010 IP: 213.172.175.* 21.09.09, 12:52
        Szlak Polskich Latarni Morskich. Pogooglaj, jest sporo opisow. Ze Swinoujscia na
        Hel jakies 450-470 km. Nawet nie przemeczajac sie, dasz rade w 10 dni a nawet
        krocej. W sam raz na pierwszy raz.
        • Gość: luckybuster Re: wyprawa w 2010 IP: *.wlms-broadband.com 24.09.09, 17:53
          Czesc .
          zerknij sobie na www. podrozerowerowe albo poogoogluj :eurovelo albo greenways.
          tam znajdziesz propozycje i partnera do podrozy.
          Ew .jak masz czas ok 2-tygodni to moge z Toba pojechac z Wroclawia do Porec w Chorwacji.
          Pozdrawiam

Luckybuster @ wp.pl
          gg:10928251
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka