kisielas 28.02.04, 00:49 Zainteresowanych do obejrzenia paru fot z tej Masy zapraszam(y) na www.kfunclub.republika.pl/masaluty.htm Link Zgłoś Obserwuj wątek
roweroraffi Re: Foty z masy 29.02.04, 19:05 kisielas napisał: > Zainteresowanych do obejrzenia paru fot z tej Masy zapraszam(y) na > www.kfunclub.republika.pl/masaluty.htm Foty spoko... tylko mało jak dla mnie. Co do impresji z czasem naświetlania, to może to i artystyczne, ale słabo w ten sposób dokumentuje się Masę ;-). PozdROWER dla ziomali z Białołęki i niech żyje Grota...macie zaparcie, że chce się Wam taszczyć rowery po schodach na tym moście i cisnąć się między latarniami. Ale może most Północny zmieni sprawę... za 10 lat :-\ Link Zgłoś
kubassik Re: Foty z masy 29.02.04, 21:01 Rowerowa Białołeka czeka na mase na Grocie!!Dobry pomysł dotyczący masy w kwietniu o jeździe po "zadupiach" czyli miejscach rzadko przez mase odwiedzanych np. bielany i Grot!! Kisielaas z której częsci Białołęki jesteś..pamiętam że miałes gwizdek na masie bo jechalismy obok siebe na Nowym Świecie!! POZDR!! Link Zgłoś
roweroraffi Re: Foty z masy 01.03.04, 12:47 kubassik napisał: > Rowerowa Białołeka czeka na mase na Grocie!!Dobry pomysł dotyczący masy w > kwietniu o jeździe po "zadupiach" czyli miejscach rzadko przez mase > odwiedzanych np. bielany i Grot!! A może Grot i Bródno... Kondratowicza i tego typu rejony...tam jednak sporo ludzi mieszka, a lepsze to niż wracanie Jagiellońską, gdzie nic nie ma. Link Zgłoś
kubassik Re: Foty z masy 01.03.04, 13:42 O to chodzi..mi zalezy na tym aby masa w kwietniu sie odbyła a Z Jasiem "5,5 stopy" bylibysmy szczęsliwy gdyby odwiedziła w/w rejony! Pozdro! Link Zgłoś
kisielas Re: Foty z masy 01.03.04, 13:45 No dobra. Ta impresja to cos poruszone było... ale to nie ja foty robiłem :) ja tylko poinformowałem na forum o tym... A że mało... tylko tyle się nadawało do użytku, poza tym, że z finlandem robiliśmy je na własny uzytek, a że się wrzuciło na net... bieda by była po raz kolejny bez fot ;( Generalnie to jestem z okolic 118 (z której ciebie trochę kojarzę), finland trochę dalej mieszka, pod granicami białołęki. Kwietniową mase na Grocie popieram duszą i ciałem, potem Bródno, czyli zadupia itd. Bo skoro ma być w wwie tzw. strefa zero to lepiej sie nie pchać do centrum... no ale to chyba w innym temacie forum, żeby w tym temacie nie mieszać. Link Zgłoś
kubassik Re: Foty z masy 01.03.04, 14:32 Spox!! Ale czemu mi tylko dzwiek dziala, obrzu nima!! Cos innego jest w tym filmie bo inne mi dzialaja! Link Zgłoś
kisielas Re: Foty z masy 02.03.04, 00:56 A u mnie spoko :D POza tym, że w końcu nabrałem szacunku do muła, bo szczerze mówiąc nie wierzyłem, że się w ogóle ściągnie. Powiedzmy, że taka forma jego nabywania może być :-) pozdro Link Zgłoś