tegretol1 13.03.04, 14:54 Witam mam zamiar kupić ww.authora.Co o nim sadzicie?? mam do wyboru jeszcze gianta bouldera>którego wybrać?? pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
mlodyabc Re: Author solution sx - Wasze opinie?? 13.03.04, 15:23 W sumie dobre porównanie. Tylko 40 zł róznicy giant droższy, choc gianty to dobre rowerki. Ale to ten z nizszej półki więc nic nadzwyczajnego. Proponuje wziąść authora solution, osprzęt troszke lepszy np przerzutka z tyłu acera, i wydaje mi się to ważne author solution ma 24 przełożenia a giant bulder 21, to np przemawia za authorem. Chc polecałbym poczekać troszke i dołożyc 200 zł i kupić authora basic sx. 1499 zł Jest na alivio/acera 24 przełożenia, amortyzator sie nie zmienia ale co chcież za takie pieniadze. Oto on: www.author.pl/okwww_rowery/okwww_mtb/basixsx.htm Ale wybór należy do Ciebie. Link Zgłoś
Gość: bomb_el Re: Author solution sx - Wasze opinie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 16:54 Jest super!!!!!!!! jak cos wiecej chcesz wiedziec to pisz 3877399 Link Zgłoś
ziemovit Re: Author solution sx - Wasze opinie?? 23.09.05, 17:21 jeżdżę a Autorze Solution, 28' rama 22' z bagażnikiem, błotnikami leżanką nakierze, podpórką, licznikiem, lampką, pompką i sakwami. Jestem badzo zadowolony, byłem nim na wyprawie w górach i zrobiłem ok.5700km. Na tą chwilę chcę go sprzedać, jak chcesz mam zdjęcia. Link Zgłoś
rax1 Re: Author solution sx - Wasze opinie?? 27.09.05, 09:41 witam ja jerzdze na takim rowerze od trzech miesięcy mam z nim troche problemów ale mój kumpel tak się składa ze jezdzi na boulderze i to już jest masakra!!!ze szczergo serca radze autchora!!!a poza tym ma trochę lepszy osprzet Link Zgłoś
rax1 Re: Author solution sx - Wasze opinie?? 27.09.05, 09:43 jak chcesz jeszcze o coś spytać to pisz na samael 667.o2.pl Link Zgłoś
rax1 Re: Author solution sx - Wasze opinie?? 01.10.05, 16:33 i jak tam wybór na co?czy jeszcze nie?mojemu kumplowi od gianta właśnie padła tylna piasta doslownie wszystko w niej padło:miski,łożyska,i ośka pękła a to wszystko podczas jazdy na asfalcie!ale jest jeden myk ten mój kumpel waż troche ponad 90 kilo może to dlatego te kłopoty ale on już wytrzymać nie może:) Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: Author solution sx - Wasze opinie?? 01.10.05, 17:46 tegretol1 napisał: > Witam mam zamiar kupić ww.authora.Co o nim sadzicie?? mam do wyboru jeszcze > gianta bouldera>którego wybrać?? > pozdrawiam moja dziewczyna na nim jezdzi od ponad roku i poza obsluga lancucha absolutnie nic przy nic nie bylo robione. ktos wspominal o ilosci przelozen, zgadza sie jest 8x3. z tylu acera sprawuje sie dobrze, nie bylo nic robione poza czyszczeniem. moim zdaniem bardzo fajny sprzet i dobrze juz sprawdzony, jest na nim zrobiona trasa wzdluz wybrzeza w wakacje 2004. polecam. zbychonline.w.interia.pl Link Zgłoś