Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

logo masy - final konkursu

09.05.04, 21:24
    62.29.135.56/konkurs/index.html - tutaj mozna oddac glos na najlepsze
    logo - zapraszam tez do dyskusji, ktore jest najlepsze, co moznaby jeszcze
    zmienic w przedstawionych propozycjach, itp.
    Obserwuj wątek
      • pimpf101 Re: logo masy - final konkursu 10.05.04, 16:38
        zrobione :)
        • rano1 Re: logo masy - final konkursu 11.05.04, 10:28
          Kilka pomysłów jest fajnych (syrenka, rowerzyści). Szkoda tylko, że nikt nie
          wkomponował w logo Kolumny Zygmunta, bo przecież tam się spotykamy (!). P(e)KiN
          nijak moim zdaniem się ma z Masą...poza tym, że często obok przejeżdżamy.
          Niestety nie było mi dane posiąść narzędzi i umiejętności do tworzenia grafiki
          komputerowej. Co mogłem, zrobiłem wcześniej (np. foto z KolZygmuntem).
          • roweroraffi Re: logo masy - final konkursu 17.05.04, 09:53
            rano1 napisał:

> Kilka pomysłów jest fajnych (syrenka, rowerzyści). Szkoda tylko, że nikt nie
            > wkomponował w logo Kolumny Zygmunta, bo przecież tam się spotykamy (!).

Widac za trudna do narysowania w Corelu była :-))))

> P(e)KiN
            >
            > nijak moim zdaniem się ma z Masą...poza tym, że często obok przejeżdżamy.

No i poza tym, że (czy chcemy tego czy nie) to symbol Warszawy duzo większy i
            bardziej rozpoznawalny niż Zamek Królewski, Kolumna Zygmunta, czy co tm
            jeszcze :-).

> Niestety nie było mi dane posiąść narzędzi i umiejętności do tworzenia
            grafiki
            > komputerowej. Co mogłem, zrobiłem wcześniej (np. foto z KolZygmuntem).

Hehehe... dobre i to, co zrobiłeś... kazdy robi co może i umie najlepiej! Mi
            osobiście jako logo Masy anjbardziej podoba się 'Syrenka' z 30 kwietnia (kto
            był do końca wie o co chodzi :-) ale Skelera na koszulce nosić bym nie chciał
            więc dobrze, że są tacy co jeszcze cosik tam umieją wytworzyć. Nam nie
            umiejącym Corelować pozostaje wybrzydzanie i wybieranie a to też fajna robota :-
            )))
      • skeler Re: logo masy - final konkursu 15.05.04, 19:39
        Za chwile chcialbym zakonczyc final, ale w chwili obecnej moze byc problem z
        ogloszeniem wynikow, bo 2 najlepsze loga maja tyle samo glosow, a nastepne w
        kolejce ma tylko 3 glosy mniej... kto jeszcze nei glosowal niech to zrobi jak
        najszybciej (ja jeszcze nie glosowalem, wiec moj glos moze byc decydujacy,
        chociaz moj faworyt nie ma juz chyba szans... ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka