Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

GRAND PRIX ŁOCHOWA

15.05.04, 18:50
    23 MAJA ODBYWA SIE 2 EDYCJA GRAND PRIX ŁOCHOWA- BARDZO FAJNA IMPREZA ZAWODY
    SA BEZ WPISOWEGO- ZA FRIKO. JESLI KTOS BYLBY CHETNY TO 23 MAJA O GODZ 8.45
    JEST WYJAZD Z DWORCA WILENSKIEGO. NAPRAWDE WARTO !!!
    Obserwuj wątek
      • roweroraffi Re: GRAND PRIX ŁOCHOWA 17.05.04, 09:47
        No i dałeś mi teraz do myślenia... praca dyplomowa czeka, a jechac się chce.
        Ostatecznie pewnie dużo będzie zalezało od pogody :-)
        • rowerzyk Re: GRAND PRIX ŁOCHOWA 19.05.04, 19:07
          Praca dyplomowa nie zajac, a doswiadczenie w jezdzie w deszczu juz masz, wiec
          co ci szkodzi. Przyjezdzaj. :)

Pozdro
          • roweroraffi Re: GRAND PRIX ŁOCHOWA 19.05.04, 23:49
            rowerzyk napisał:

> Praca dyplomowa nie zajac, a doswiadczenie w jezdzie w deszczu juz masz,
            wiec
            > co ci szkodzi. Przyjezdzaj. :)

Fakt... tego jednego mi starczy na cały rok, choć w porównaniu z Tobą to i tak
            miałem wtedy luksus... ale fala spod TIRa na koniec załatwiła nas obu do suchej
            nitki :-)))
            • rowerzyk Re: GRAND PRIX ŁOCHOWA 20.05.04, 21:58
              roweroraffi napisała:

> Fakt... tego jednego mi starczy na cały rok,

Najtrudniejszy jest ten pierwszy raz. A potem juz sie czlowiek przyzwyczaja :)
              Ale to nie jazda jest trudna, tylko samo wyscie na deszcz i proces
              przemaczania. Jak zaleje w trasie to juz wszystko jedno. Brrrrrrrrrrr :P

> choć w porównaniu z Tobą to i tak
              > miałem wtedy luksus...

Etam. jeden z kolegow przejechal trase Bialystok-Warszawa przy temperaturze w
              okolicy zera. Az mu woda w bidonie zamarzla. To jest dopiero cos :)

> ale fala spod TIRa na koniec załatwiła nas obu do suchej nitki :-)))

Niee. kurtka i to co pod nia nie dalo sie przemoczyc do samego konca. Ale co to
              reszty to masz racje :)

(ktos to kiedys powiedzial ze nie ma zlej pogody, moze byc tylko nieodpowiednie
              ubranie :) )

Tak mi wlasnie przyszlo na mysl. Chyba juz wiem skad sie wziela ta woda w
              plecaku :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka