martiitka 26.07.04, 16:28 dzieki za naprawe roweru gdyby nie wy pewnie kolo by mi odpadlo Pozdrawiam paszczaka i innych Link Zgłoś Obserwuj wątek
paszczak85 Re: dzięki 26.07.04, 16:43 wykazał się raffi...ja tylko skręciłem troche piaste.polecam jednak zaudac sie do DOBREGO serwisu rowerowego i zlecic wymianę oski. bedzie sie lepiej kółko kręciło! Ja dziękuje za troske ;p i opieke nad zdrowiem psychicznym :) do zobaczenia! Link Zgłoś
roweroraffi Re: dzięki 27.07.04, 19:31 paszczak85 napisał: > wykazał się raffi... Oj i to jeszcze jak... całe 5 minut poświęcenia (że też ja się tak przemęczam tym nic-nie-robieniem)... dostanę za to jakąś Konę w nagrodę,albo chociaż nowe sakwy Ortileb'a do "Zielonej Zadymy"? :-)))) A tak na serio, to nie ma sprawy... rower napraw (ośkę wymień), a kiedyś może Ty się komuś zasłużysz podobnym czynem lub choćby husteczkami na rozkwaszony na drzewie nosek i to mi wystarczy w zupełności :-) > Ja dziękuje za troske ;p i opieke nad zdrowiem psychicznym :) O to zdrowie Paszczaku to jeszcze walka nie jest zakończona... teraz w ślad za brakiem oświetlenia pójdą hamulce. Potem zamontujemy Ci 200mm skoku i puścimy na hopkę na Agrykoli :-)))) Potem w końcu będę miał powód, by zobaczyć jak sobie mieszkasz na tym Gocławiu, bo nigdy jeszcze tam nie byłem :-)))) A odwiedziny połąmanego kolegi to wystarczający powód chyba ;-) > do zobaczenia! Do zobaczenia i oby Ci już nigdy się rower nie psuł, bo nie wszystko da się szybko i od ręki naprawić ;-) Link Zgłoś