Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Serdeczne Pozdro

01.11.04, 14:28
    Wielkie i Serdeczne Pozdro dla tych prawdziwych Kolarzy, którzy to pojaiwają
    się na masach krytycznych ratując tym samym dobre imie masy! Dzieki
    Kolarze!!! 3kroć WIELKIE DZIĘKI!!! Walczmy z pozerstwem, którego jest tak
    wiele, że aż za wiele..... tępmy poze.... zwalczajmy pozę....
    PS >>> Pozdro tyczy sie głównie znanych mi kolarskich nacji takich jak:
    ZACHAR, CZAJNIK, SIORA ZACHARA, DJ :) >>> Dzieki wam Dzieki
    Obserwuj wątek
      • piotr.koczara Re: Serdeczne Pozdro 09.11.04, 21:13
        Dzieki wam wszystkim serdeczne! Dzieki za slowa otuchy, dzieki za slowa
        wsparcia, dzieki za wasza postawe w stosunku do pozerow, dzieki za to ze
        jezdzicie, dzieki za kwiaty, dzieki za wszystkie pocztowki, ktore dotarly do
        mnie tego lata, dzieki za pompke, spodenki i trampki...

Dzieki Ci Boze za Lance`a Armstronga, Louis'a i Neil'a.....
      • piotr.koczara Podziekowania. 09.11.04, 21:16
        Dziękuję mojemu byłemu zakładowi pracy - Hucie Miedzi "Legnica" za
        sfinansowanie zakupu łóżka ortopedycznego i wózka elektrycznego. Bez tych
        rzeczy moje życie byłoby o wiele trudniejsze.

Dziękuję pielęgniorkom i rehabilitacji ze Szpitala Wojewódzkiego w Legnicy za
        zaangażowanie w stosunku do mojej osoby. Bez was nie wiem czy dałbym sobie radę
        w pierwszych miesiącach po wypadku.

Dziękuję moim przyjaciołom za to, że o mnie nie zapomnieliście i wciąż ze mną
        jesteście.

Samotny

• mat.wsciekly Re: Serdeczne Pozdro 12.11.04, 13:41
        Widze ze ogromne zainteresowanie tym watkiem... Ja jednak skorzystam z okazji i
        dolacze sie nie tyle do pozdrowien i podziekowek ale do watku Pozerstwa. Otoz
        nie rozumeim dlaczego nikt nie poparl swoim postepowaniem na masie i nie tylko
        zwalczania pozerstwa wszelakiego. Nie dajmy sie...
        • krakers1 Re: Serdeczne Pozdro 12.11.04, 14:54
          Chciałbym podziękować Czajnikowi za to że kiedyś pożyczył mi 5 zł.
          • sucha85 Re: Serdeczne Pozdro 12.11.04, 15:06
            Ale oddałes Czajnikowi?? :> prawda??
            <LOL> pozdrawiam <rotfl>
            • krakers1 Re: Serdeczne Pozdro 12.11.04, 15:20
              Oddałem oddałem. Inaczej bym miał windykatora na karku ;-) I jeszcze chciałem
              podziękować DJowi w imieniu trawnika w powsinie za to że przegonił z niego
              grupkę bezczelnych rowerzystów ;-)
              pozdr.
              • sucha85 Re: Serdeczne Pozdro 12.11.04, 15:23
                Ciesz się, że uregulowałes swoje zaległe spłaty. :P zostałes oczyszczony z
                zarzutów :P
                Pozdrawiam <rotfl>
                • krakers1 Re: Serdeczne Pozdro 29.12.04, 21:17
                  Korzystając z przetoju informacyjnego chciałem serdecznie podziękować:
                  - Zacharowi za to ze pozyczyl mi na czas nieokreslony pedaly
                  - Raffiemu za to ze na alleycacie poswiecil cenne sekundy zeby wrocic po moja
                  lampke
                  - Świętemu Mikolajowi za hojnosc
                  - Firmie SRAM za to ze juz po 700 km dostarczyla mi materialu na seryjna
                  produkcje bransoletek
                  - Skelerowi za organizacje alleycata podczas rowerowego sylwestra
                  - Lokalom takim jak: pod rurą, 2koła itp. za to ze nie pytaja mnie o dowod
                  osobisty jak kupuje u nich Isostara
                  - Autorowi tego wątku
                  - Mojej mamie za to ze upiekla zajebisty sernik
                  - Kierowcom jadacym ok 15 ul ostrobramska za to ze na mnie nie trabili jak ja
                  przecinalem w poprzek
                  pozdr.
                  • roweroraffi Re: Serdeczne Pozdro 29.12.04, 23:53
                    krakers1 napisał:

> Korzystając z przetoju informacyjnego chciałem serdecznie podziękować:

> - Raffiemu za to ze na alleycacie poswiecil cenne sekundy zeby wrocic po moja
                    > lampke

Jeszcze żeby ta lampka chociaż działała po tym jak podniosłem ;-)

> - Firmie SRAM za to ze juz po 700 km dostarczyla mi materialu na seryjna
                    > produkcje bransoletek

Dlatego od zawsze jeździłem na Shimano. Choć PC48 ponoć jest niezły, to
                    zdecydowanie odradzam PC10, który i mi więcej niż 800 nie wytrzymał (w dodatku
                    niszcząc spodnie od garniaka bo wracałem z zaliczenia i dając sporo wrażeń bo
                    pękł na Grota Roweckiego)

> - Kierowcom jadacym ok 15 ul ostrobramska za to ze na mnie nie trabili jak ja
                    > przecinalem w poprzek

Jak nie przecinałeś na czerwonym albo w niedowzolonym miejscu to trąbić nie
                    powinni. Sam regularnie Grenadierów jeżdżę i dalej w kierunku Gocławia
                    przecinając Ostrobramską ;-)
                    • krakers1 Re: Serdeczne Pozdro 30.12.04, 09:58
                      roweroraffi napisała:

> krakers1 napisał:
                      >
                      > > Korzystając z przetoju informacyjnego chciałem serdecznie podziękować:
                      >
                      > > - Raffiemu za to ze na alleycacie poswiecil cenne sekundy zeby wrocic po
                      > moja
                      > > lampke
                      >
                      > Jeszcze żeby ta lampka chociaż działała po tym jak podniosłem ;-)

Alez dziala bez zarzutów. Wystarczylo troche w niej pogrzebac.

> > - Firmie SRAM za to ze juz po 700 km dostarczyla mi materialu na seryjna
                      > > produkcje bransoletek
                      >
                      > Dlatego od zawsze jeździłem na Shimano. Choć PC48 ponoć jest niezły, to
                      > zdecydowanie odradzam PC10, który i mi więcej niż 800 nie wytrzymał (w
                      dodatku
                      > niszcząc spodnie od garniaka bo wracałem z zaliczenia i dając sporo wrażeń bo
                      > pękł na Grota Roweckiego)

Oczywiscie majac swiadomosc tego ze pc10 jest lancuchem jednorzedowym?

> > - Kierowcom jadacym ok 15 ul ostrobramska za to ze na mnie nie trabili ja
                      > k ja
                      > > przecinalem w poprzek
                      >
                      > Jak nie przecinałeś na czerwonym albo w niedowzolonym miejscu to trąbić nie
                      > powinni. Sam regularnie Grenadierów jeżdżę i dalej w kierunku Gocławia
                      > przecinając Ostrobramską ;-)

No tak z tym ze to bylo mniej wiecej na wysokosci media markt ;)
                      pozdr.
                      • roweroraffi Re: Serdeczne Pozdro 30.12.04, 15:33
                        krakers1 napisał:

> roweroraffi napisała:
                        >
                        > > krakers1 napisał:
                        > > > - Raffiemu za to ze na alleycacie poswiecil cenne sekundy zeby wroc
                        > ic po
                        > > moja
                        > > > lampke
                        > >
                        > > Jeszcze żeby ta lampka chociaż działała po tym jak podniosłem ;-)
                        >
                        > Alez dziala bez zarzutów. Wystarczylo troche w niej pogrzebac.

No to super :-) W takim razie było warto ;-)

> > > - Firmie SRAM za to ze juz po 700 km dostarczyla mi materialu na se
                        > ryjna
                        > > > produkcje bransoletek
                        > >
                        > > Dlatego od zawsze jeździłem na Shimano. Choć PC48 ponoć jest niezły, to
                        > > zdecydowanie odradzam PC10, który i mi więcej niż 800 nie wytrzymał (w
                        > dodatku
                        > > niszcząc spodnie od garniaka bo wracałem z zaliczenia i dając sporo wraże
                        > ń bo
                        > > pękł na Grota Roweckiego)
                        >
                        > Oczywiscie majac swiadomosc tego ze pc10 jest lancuchem jednorzedowym?

Tego szczegółu mi niestety nie wyjawiono wtedy ;-) Ale teraz już wiem co i jak.

> > > - Kierowcom jadacym ok 15 ul ostrobramska za to ze na mnie nie trab
                        > ili ja
                        > > k ja
                        > > > przecinalem w poprzek
                        > >
                        > > Jak nie przecinałeś na czerwonym albo w niedowzolonym miejscu to trąbić n
                        > ie
                        > > powinni. Sam regularnie Grenadierów jeżdżę i dalej w kierunku Gocławia
                        > > przecinając Ostrobramską ;-)
                        >
                        > No tak z tym ze to bylo mniej wiecej na wysokosci media markt ;)
                        > pozdr.

To zmienia nieco postać rzeczy ;-)
          • czajnik74 Re: Serdeczne Pozdro 30.12.04, 16:45
            Ja dziekuję Krakersowi za dętkę co mi użyczył koło powsina kiedyś tam, ale nie
            wiem czy mu oddałem kasę i dętke;)
            Boimy się...

Czajnik
            • krakers1 Re: Serdeczne Pozdro 30.12.04, 18:44
              Oddałeś ;)
              Chciałbym pozdrowic i serdecznie podziekowac Marcelemu, szefowi serwisu
              rowerowego na grochowskiej za to ze zrobil mi laske (taka gra slow ;)) i
              wyszlifowal mi kasete tak profesjonalnie ze teraz lancuch skacze po niej jak
              glupi (po 40 km z nowym lancuchem).
              pozdr.
      • roweroraffi Re: Serdeczne Pozdro 31.12.04, 10:59
        Jak wszyscy pozdrawiają to i ja... a więc na koniec roku wielgachne THX dla:

- Czajnika, że mnie docenił i teraz jestem jedynym, który Wie (a o czym, może
        Wam powie kiedyś :-)
        - Buni za to, że jest i że mnie znosi ;-)
        - Kazy za wielgachną pomoc, gdy połamany nie umiałem nawet sznurówek zawiązać
        samodzielnie (9 dni później jeździłem na rowerze więc opieka była b.dobra!).
        - Suchej za osprzęt, który coprawda na razie tylko leży, ale to się zmieni ;-)
        - Ceza za to, że jest dobrym kumplem od 20 lat i nic się nie zmienia.
        - Dori za to, że na początku roku służyła radą i zrozumieniem.
        - Seby za 'Nocne Rozmowy Rodaków' na GG :-D
        - Janka '5,5 Stopy' za wspaniałego Rysia :-)
        - Bombera za użyczenie dobrego roweru do "nauki podbijania tylnego koła"
        (Bomber nie traktuj tego serio, wiem, że miałeś wyrzuty sumienia jak się omal
        na nim nie zabiłem, ale to nie Twoja wina, że nie umiem skakać.) ;-)
        - Olka, Skelera za współpracę przy sprawach Masy, ścieżek rowerowych itp
        - Trawersa za współpracę i wielki wkład w rozwój Masy (moim zdaniem Trawersa
        spokojnie można nazwać 'Masowiczem Roku'!).
        - Paszczaka za ciekawe 'TourDeHospitals', gdy wolał zwracać większą uwagę na
        to, czy ja nie zahaczę o drzewo flagami na przyczepce, niż na to czy On nie
        zahaczy o nie twarzą ;-)
        - Yoshee za wspaniały pokaz równowagi w chodzeniu po barierkach u mnie na
        osiedlu (Blokersi byli zaskoczeni ;-)
        - Bartka za wspólny wyjazd do Góry Kalwarii (dojechaliśmy o godzinę za
        wcześnie) i potem szukanie właściwego domu po mieście.
        - Rowerzyka za wizytę na Masie, oraz 180km w deszczu, które pokonał na trasie
        Białystok->Wawa... a potem za TIRa, który nas obu umył na 50m od mety trasy ;-)
        - Ludzi których poznałem podcza moich tegorocznych wypraw (czyli na
        BalticCycle, samotnym wyjeździe nad Bałtyk i do Świnoujścia, nocnego wypadu na
        Mase do Lublina, powroty z Kutna przez Włocławek do Wawy i pomniejszych
        wyjazdów)
        - Radnemu M. Bonickiemu za Bemowski Patrol Rowerowy
        - Burmistrzowi Wawra za wycieczki rowerowe (na ostatniej niestety nie byłem)
        - Ludzi z ZDM za regularny humor i smuty w korespondencji ;-)
        - Trzech viceprezydentów Wawy (p. Urbańskiego, p. Skrzypka i p.???) za wspólną
        wycieczkę rowerową po Trakcie Królewskim i duży uśmiech jaki miałem na ustach,
        gdy niezdarnie chwiali się na rowerkach jadąc.

A także wszystkich wymienionych i nie wymienionych wyżej za: wspólne wycieczki
        rowerowe, wspólnie spędzony czas, rozmowy na temat rowerów i nie tylko, wspólne
        Patrole, Masy, Alley'e, imprezy, pomoc przy rowerze i nie tylko, itp itd

Dla tych, co poczuli się niedocenieni: nie wymieniałem wszystkich powodów, dla
        których kogoś pozdrawiam (tylko niektóre, zazwyczaj najważniejsze), bo w
        przypadku niektórych osób lista byłaby za długa nawet jak na moje eseistyczne
        posty ;-) Jak ktoś został niewymieniony, to pewnie dlatego, że rok był długi, a
        nie pamiętam wszystkiego dokładnie, albo że myślałem iż dana osoba nie czyta
        forum.
        • krakers1 Re: Serdeczne Pozdro 31.12.04, 12:14
          Serdecznie pozdrawiam i dziekuje Wojtkowi B za wsparcie w kwestii mojej
          rozwijajacej sie w zastraszajacym tempie nadwagi, Czajnikowi ze kiedys dal mi
          liona jak siedzielismy nad wisla na kepie zawadowskiej, Qpciowi za pochlebne
          uwagi o mich plecach "a zwlaszcza ich dolnej czesci".
          • trawers01 Re: Serdeczne Pozdro 31.12.04, 15:41
            Skoro dzisiaj moda na dziękowanie...
            Ja dziękuję wam wszystkim za to, że robicie kawał wspaniałej roboty; jesteście
            bezinteresowni, szczerzy, prawdziwi, przyjaźni, bez cienia agresji, stwarzacie
            fajną atmosferę! Wszystko to razem wzięte powoduje, że jest nas coraz więcej. A
            ja zyskałem wielu nowych przyjaciół :-)
            Tak trzymać!
            Zachęcam i zapraszam wszystkich, którzy jeszcze nie jechali z nami na kolejne
            masy, nocne masy, alleycaty, rajdy, wycieczki!
            ---
            Bogdan („Trawers”)
            www.travers.pl/masa.html
            e-mail: masawawa@o2.pl
      • kazza Re: Serdeczne Pozdro 31.12.04, 21:32
        A ja chce pozdrowic moich kochanych kolegow z RR za pomoc na grudniowej masie
        (choc wypadkow a wiele nie bylo, oby tak bylo rok caly:))
        @rowerzystom przyjaciolom, ktorzy przełozyli mi widelec sztywny i amortyzowany
        na ten drugi i dzieki ktorym hamuje a ni spowalniam toczenie sie roweru
        ponadto uśiski dla wszystkich Koleanek i kolegow rowerzystow za to ze sa:))))
        Buziaki..KaZa:)
        • krakers1 Re: Serdeczne Pozdro 01.01.05, 14:19
          Wielkie pozdro i dzieki dla Raffiego i calej ekipy za impreze sylwestrową.
      • dorota_dwojka Serdeczne pozdro... a raczej szprycha w oko 03.01.05, 17:13
        Specjalna premia dla sylwestrowego rowerzysty - pogromcy wyjatkowo
        niezpiecznego pieszego. Bohater ow swym bystrym okiem wypatrzyl w tlumie
        prawdziwego wroga Masy Krytycznej oraz wszystkich rowerzystow. Bez
        zastanowienia ruszyl wprost na beztrosko spacerujacego po chodniku
        nieprzyjaciela i ostatecznie naparl, gdy ten probowal ucieczki. Na dodatek nie
        zwazajac na jeki cierpiacego pozostawil go, aby sie wykrwawil...
        Niestety bylo to duze zaniedbanie z jego strony - zazarty wrog Masy Krytycznej
        przezyl i szykuje sie do zemsty - znaki szczgolne: 6 szwow na lewej nodze.
        • krakers1 Re: Serdeczne pozdro... a raczej szprycha w oko 03.01.05, 17:56
          Serdeczne pozdro dla Doroty_dwojki, mozesz przyblizyc sytuacje?
          • freaky_mati Re: Serdeczne pozdro... a raczej szprycha w oko 03.01.05, 20:10
            Ja tez zastanawiam sie o co chodzi.
            Pozdrawiam
            • krakers1 Re: Serdeczne pozdro 27.01.05, 18:50
              Serdeczne pozdro dla Trawersa za to ze dba o poziom mojego zestresowania i dla
              poczty polskiej za to ze zwykla paczke z dolnego slaska dostalem w ciagu 2 dni
              roboczych (tempo mieszczace sie w granicach priorytetu).
              pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka