maciejuw Re: Listopadowa masa - zdjęcia 27.11.04, 03:50 Dorzucam zdjęcia Gumisia nsb.waw.pl/gall/20041126MasaKrytycznaWarszawa/ Pozdrawiam Macieju Link Zgłoś
olecky Re: Listopadowa masa - zdjęcia 27.11.04, 11:45 kilka moich: www.fz.eco.pl/?a=mk2004-11 temat miesiaca to odblaski, bo wiele wiecej sie moja cyfroidiotenkamera po ciemku nie da sfotografowac ;-) Link Zgłoś
rano1 Re: Listopadowa masa - zdjęcia 27.11.04, 22:40 Ogólnie zdjęcia fajne, ale mam małe słówko krytyki. Czasem zdarzają się zdjęcia po prostu nieudane (np. na których praktycznie prawie nic nie widać). Po co je umieszczać w galerii ? Nadprodukcja cyfroreporterów ? Mówi się trudno - jak mi coś nie wyjdzie, po prostu drę odbitkę i wrzucam do kosza. W przypadku cyfrowych aparatów, to rzecz przecież mniej kosztowna a autor w sposób prostszy może dokonać selekcji. Link Zgłoś
kij.w.szprychy Re: Listopadowa masa - zdjęcia 27.11.04, 23:30 uwaga tym istotniejsza, ze czesc osob to modemowcy. rispekt Link Zgłoś
olecky Re: Listopadowa masa - zdjęcia 28.11.04, 15:29 Rafal, a tak konkretnie, to do kogo pijesz? a selekcja to rzecz cenna, lecz tez niezwykle czasochlonna. Moze po prostu zaczne robic zdjecia w maksymalnej rozdzielczosci, to sie mniej na karcie zmiesci ;-) Link Zgłoś
olecky Re: Listopadowa masa - zdjęcia 29.11.04, 13:44 dorzucam jeszcze zdjecia cinka: www.rowery.org.pl/Masa_Warszawska/ Link Zgłoś