tomzoliborz 12.02.05, 19:44 Cos na zachete ? , Jakies atrakcje ? Mimo pogody - znajda sie chetni.... BO ja wlasnie zastanawiam sie nad jazada o 24:00. A kto sie wybiera ? tomzoliborz Link Zgłoś Obserwuj wątek
julmal Re: nocnik - dzis 12.02.05, 20:49 Ja sie wybieram ,mimo pogody moze uda mi sie dojechac Linka Link Zgłoś
tomzoliborz Re: nocnik - dzis 12.02.05, 21:03 Pogoda zarabista - sypie wieje i zamiata hahaha....trza rower nasmarowac i cieplej herbatki w termosik, iii mozna poszusowac na pedalach...Bede przejezdzal przez PL. Wilsona kolo ksiegarni+Orbisu' o 23:30 Jak ktos chce sie "podlaczyc" do wspolnych zmagan sniezno-wietrznych :) Go go do boju...... tomzoliborz Link Zgłoś
skeler Re: nocnik - dzis 12.02.05, 22:54 ja niestety na wysokosci powsina zawrocilem - drogi nie widac spod sniegu, rowerem rzuca na boki, predkosc max= 5-10km/h... moze w centrum jest lepiej. W konstancinie wszystkie plugi jezdza podniesione 20cm nad ziemia, a na terenie warszawy nawierzchnia byla taka sama, wiec stwierdzilem, ze stosowana jest tam podobna technika odsniezania, chociaz zadnego warszawskiego pluga nie widzialem. Link Zgłoś
skeler Re: nocnik - dzis 12.02.05, 22:56 oczywiscie, jesli w ciagu 15 minut zobacze, ze cos przejezdza pod moim oknem i rzeczywiscie odsnieza droge, to wsiadam na rower i jade na zamkowy - w tej chwili droga jest nieprzejezdna, bo caly czas dosypuje sniegu. Link Zgłoś
tomzoliborz Re: nocnik - dzis 12.02.05, 23:05 NO masz to niezle... ja tam przejade sie rundke chociaz na Zamkowy, jak nic sie nie wydarzy to zawsze kontrolnie mozna sie poslizgac [co moze nie byc takie wesole] ale co tam .. Pewnie "nikt" sie nie zjawi dzieki pogodzie :)(!@!$#$% No tak Ty masz kawalek drogi - lokalnie w taka pogode to mozna sie troche pokrecic po miescie i do domu w kazdej chwili a dla ciebie to cala wyprawa. Luz niedlugo cieple klimaty nastapia i bedzie mozna zaliczyc grupowo jakies ciekwe miejsca..... tomzoliborz Link Zgłoś
tomzoliborz Re: nocnik - dzis 12.02.05, 23:16 WLASNIE BYLEM Z PSEM ZARABISCIE SLISKO takze dzis jazda wyczynowa heh odradzam ... ale jade :) Link Zgłoś
filipwpr Re: nocnik - dzis 13.02.05, 00:43 też miałem jechać, ale po przejechaniu niecałego kilometra katowicką z janek narzuciłem kierunek - dom. Nie dało się jechać, woda, śnieg, gołoledź, normalnie jak w reklamie - jedyny taki miks !!! i kropka. Ten śnieg nie mógł padać jutro !!! Link Zgłoś
tomzoliborz NOCNE MASOWANIE – a raczej bicze wodno-brejowe 13.02.05, 03:56 12,02,2005 NOCNE MASOWANIE – a raczej bicze wodno-brejowe Na starcie stawiło się 5–cioro śmiałków tym jedna kobieta :) dzielna wszelako z powodu chęci stawiennictwa dotarła na miejsce już o 23:30. Dotarcie jednak na Pl. Zamkowy wymagało dużej woli i walki czy to po ulicznej scenie [taplanie się w breji, ew. ślizgiem pod przejeżdżające auta], jak też chodnikowym zmaganie z tysiącem mini muld powstałych w wydeptanej zmarzlinie śnieżnej. To prawda już po pierwszym kilometrze miałem zwątpienie, ale co tam udało się zwalczyć przeciwności. Start nastąpił o 00:25 [nikt się więcej nie zjawił] no myślę, że ta parka, co na rowerach walczyła ze ślizgami w błotku a następnie umknęła za blaszanym ogrodzeniem przy Kościele Św. Anny to nie był rodzaj zwiadu, który to po obadaniu sprawy i zobaczeniu ile to ludzisk przybierzało – po prostu czmychnęli na Trasę WZ schodami.;) Po krótkich zamysłach, co dalej ruszyliśmy czysto spontaniczną trasą – ulicami Warszawy. Trasa wyszła następująca: Pl. Zamkowy – Krakowskie Przedmieście – Nowy Świat – Rondo De Gaulle’a – Pl. Trzech Krzyży – Al. Ujazdowskie – Piękna – Koszykowa – Pl. Zawiszy – Towarowa - Rondo Daszyńskiego – Al. Solidarności – Pl. Bankowy – Marszałkowska – Rondo Dmowskiego – Pl. Konstytucji – Waryńskiego – Rondo Jazdy Polskiej – Waryńskiego - Goworka – Spacerowa – Belwederska – Jana Sobieskiego – Idzikowskiego – Powsińska [tutaj skończyła koleżanka] – Czerniakowska – Gagarina – Belwederska [tutaj dwóch kolegów oficjalnie powiedziało cześć] – Al. Ujazdowskie – Pl. Trzech Krzyży - Rondo De Gaulle’a – Nowy Świat – Świętokrzyska – Marszałkowska – Pl. Bankowy – Gen. Andersa – [tutaj kolega pojechał w swoim kierunku] Mickiewicza – Pl. Wilsona - Link Zgłoś
julmal Re: NOCNE MASOWANIE – a raczej bicze wodno- 13.02.05, 08:14 Skończyło się po 02 godzinie….potem rower w wannie, płukanie. > Wszystko do prania – woda w butach – sól na twarzy i wszędzie piach Fakt,tyle wody w butach i soli na sobie to jeszcze nie mialam;)Dzieki chlopcy za wsparcie moralne i eskorte pod domek.A te koncowe problemy to byla zerwana linka hamulcowa,na szczescie juz pod domem.Do zobaczenia na nastepnej masie. Pozdrawiam - Linka Link Zgłoś
ociec51 Re: NOCNE MASOWANIE – a raczej bicze wodno- 13.02.05, 10:07 Jesten pełen uznania dla najodważniejszych śmiałków.Wasz hart ducha przejdzie do historii masy.I kobitka pojechała w taką pogodę ? Kto? Kto? Kto? Szacuneczek najwyższy. Ociec Link Zgłoś
julmal Re: NOCNE MASOWANIE – a raczej bicze wodno- 13.02.05, 10:18 I kobitka pojechała w taką pogodę ? Kto? Kto? Kto? Linka,Linka,Linka :D Link Zgłoś
tomzoliborz Re: NOCNE MASOWANIE – a raczej bicze wodno- 13.02.05, 10:54 Linka pojechała i linka sie zerwala ;) No tak czyli do domu nie hamowalas tak jak mowilem hehe, a calkiem przypadkowo... Teraz pranie wstawione i bedzie mozna na nastepna przygode odziac czyste.... Pozdrawiam tomzoliborz Link Zgłoś
filipwpr Re: NOCNE MASOWANIE – a raczej bicze wodno- 13.02.05, 12:11 pełen szacune !!! pocieszający jest fakt że następny nocnik pewie odbędzie się już przy normalnej pogodzie, w końcy będzie to marzec Link Zgłoś
krakers1 Re: NOCNE MASOWANIE – a raczej bicze wodno- 13.02.05, 19:13 jestescie nienormalni pozdr Link Zgłoś
tomzoliborz Re: NOCNE MASOWANIE – a raczej bicze wodno- 13.02.05, 20:39 no wiesz cooo... nienormalni ... hehe ;P Link Zgłoś
olecky Re: NOCNE MASOWANIE – a raczej bicze wodno- 13.02.05, 21:01 dzisiejsza mlodziez jest taka troche jakby... malo rockendrollowa. To pewnie od tego hiphopu ;-) pozdrawiam, olek Link Zgłoś
tomzoliborz Re: NOCNE MASOWANIE – a raczej bicze wodno- 13.02.05, 21:17 > dzisiejsza mlodziez jest taka troche jakby... malo rockendrollowa. To pewnie od > tego hiphopu ;-) No cos w tym musi byc... ;) pozdrawiam tomzoliborz Link Zgłoś
filipwpr Re: NOCNE MASOWANIE – a raczej bicze wodno- 13.02.05, 23:27 na szczęście nie słucham hip kicz hopu!!! a tak ogólnie czmu jesteśmy nie normalni ?? Link Zgłoś