Gość: zdezorientowany IP: *.chello.pl 17.04.05, 16:23 podczas jazdy slychac (nie ciagle) "cykanie" wydobywajace sie z okolic tylniego kola czy to jest zle wyregulowana przezutka ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: marcelino Re: "Cykanie" przezutki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 16:43 - Panie, coś panu cyka z tyłu. - Co, proszę głośniej, nie słyszę bo mi coś cyka w przerzutce ;) www.bikeboard.com/porady-wolnobiezka.asp zapadki fot. 2 "cykają" na "ząbkach" wenątrz bębnów fot. 1. Mnie natomiast ciekawi, dlaczego ten odgłos jest w jednych głaśniejszy a w innych cichszy? P Link Zgłoś
Gość: zdezorientowany Re: "Cykanie" przezutki IP: *.chello.pl 17.04.05, 17:20 wymienili mi kasete i po wymianie zaczelo mi "cykac" Link Zgłoś
hauabaua Re: "Cykanie" przezutki 17.04.05, 20:24 Jeśli to rzeczywiście wolnobieżka- cyka, bo jest jeszcze "świeża". Wyrobi się i przestanie. No, przynajmniej przycichnie. :) Ale cyka ci jak kręcisz, czy jak "się wieziesz"? . Link Zgłoś
Gość: zdezorientowany Re: "Cykanie" przezutki IP: *.chello.pl 18.04.05, 09:31 jak krece, ale to nie jest ciagle cykanie Link Zgłoś
hauabaua Re: "Cykanie" przezutki 18.04.05, 15:16 Cyka na którychś konkretnych przełożeniach, czy spontancznie? . Link Zgłoś