Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Author czy CatEye ???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 18:46
    mam drobny dylemat jakiej firmy wybrać sprzęt (licznik, oświelenie, ...) Author czy CatEye ? Codzi mi głównie o funkcjonalność, trwałość i i dobrą cenę do jakości, czyt. cenę w granicach rozsądku :)
    Byłbym wdzieczny za pomoc

Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • el_gato_con_botas Re: Author czy CatEye ??? 29.04.05, 08:17
        nie do konca pomoge, ale ja trzymam sie od wiekow sigmy i cat eye'a zarowno w
        kwestii licznikow, jak i oswietlenia; moze i kosztuje czasami wiecej niz
        konkurencja (rzecz jasna nie kupuje najwyzszyc modeli, bo mi sa najzwyczajniej w
        swiecie niepotrzebne), ale za to tylna lampka jezdzi ze mna od lat chyba 7 i
        ciagla dziala bez zarzutu (przednie ulegaly kilku wypadkom, podobnie liczniki);
        authora osprzetu tego typu nie znam, do cat eye'a zaufanie mam
        pzdr
        • ponury.zniwiarz Re: Author czy CatEye ??? 14.05.05, 10:31
          el_gato_con_botas napisał:

> nie do konca pomoge, ale ja trzymam sie od wiekow sigmy i cat eye'a zarowno w
          > kwestii licznikow, jak i oswietlenia; moze i kosztuje czasami wiecej niz
          > konkurencja (rzecz jasna nie kupuje najwyzszyc modeli, bo mi sa
          najzwyczajniej
          > w
          > swiecie niepotrzebne), ale za to tylna lampka jezdzi ze mna od lat chyba 7 i
          > ciagla dziala bez zarzutu (przednie ulegaly kilku wypadkom, podobnie
          liczniki);
          > authora osprzetu tego typu nie znam, do cat eye'a zaufanie mam
          > pzdr

ja rowniez mam licznik sigmy, teraz kupilem tez pulsometr sigmy i jest spoko
          sprzet.
          swiatlo cateye bedzie ci sluzyc laaaaaaaaaaaaaaaaata. moja tylna lampka ma
          chyba z 10 lat, zmieniam baterie i jade dalej.
          polecam te dwie marki.

zbychonline.w.interia.pl
      • Gość: szwejos Re: Author czy CatEye ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 10:45
        cateye = najwyższa jakość

author - całkiem dobre lampki, fajna lamka hybrydowa przód diody/ksenon

polecam też przednie lamki diodowe kellysa, ale te najnowsze

jeżeli chodzi o liczniki to tylko cateye, firma deklasuje konkurencje w klasie budżet i ecslusive
      • Gość: Megg Re: Author czy CatEye ??? IP: *.chello.pl 14.05.05, 10:53
        Uzywam licznika sigmy i dobrze sie spisuje. Natomiast oswietlenie ostatnio
        nabylam cos takiego www.allegro.pl/show_item.php?item=50888210
        i poki co dziala bez zarzutow, a cena znacznie atrakcyjniejsza niz niz w
        przypadku authora
      • Gość: twoj stary Re: Author czy CatEye ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.05, 11:02
        zdecydowanie cat eye, od authora lepiej trzymac sie z daleka duza czesc ich produktow mozna nazwac imitacjami czesci rowerowych, niektore ceny maja bardzo atrakcyjne, ale te ich produkty szybko sie niszcza, nie dzialaja tak jak powinny bardzo zle jest z ergonomia, niewygodnie sie ich uzywa

cat eye to firma specjalizujaca sie od lat wlasnie w oswietleniu i licznikach i jest wysoko ceniona na calym swiecie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka