roberttak 17.05.05, 21:56 jak sie patrze na strone glowna to jestem pewien, ze jest to impreza niekomercyjna :> -- JeżU www.masalegionowo.prv.pl Link Zgłoś Obserwuj wątek
sebias Re: [ot] strona glowna 17.05.05, 22:18 Witam! Sama impreza jest niekomercyjna, ale kasa musi być. Myślisz, że ZDM za friko udostępnia swoje dziurawe ulice? Papier na te wszsytkie podania to też gratis z papierniczego dostajemy? W sumie to się dziwię, że przy tak małej ilości reklam to wszystko się jeszcze kręci :D Link Zgłoś
roweroraffi Re: [ot] strona glowna 18.05.05, 10:12 roberttak napisał: > jak sie patrze na strone glowna to jestem pewien, ze jest to impreza > niekomercyjna :> Impreza jest niekomercyjna... natomiast na stronie jest reklama Crazy Shark, z którym współpraca jest od dawna i od, którego dostaliśmy caluśką Masę nagród - tych samych, co są rozdawane na każdej Masie za szprychówkę ze złotym paskiem, za wygranie konkursu... jasne, że może nie być nagród i reklama zniknie. Tylko czy to jest to, o co nam chodzi? Z pozostałych linków RR jest niekomercyjne, URSUS to link do ZM, howeryholenderskie.pl to wymiana linków i to sądzę, że z dodatkową korzyścią dla nas, a na e-sponsor reklamujemy imprezę szukając sponsora na tą platformę marzeń Skelera :-) Link Zgłoś
skeler Re: [ot] strona glowna 18.05.05, 11:05 > howeryholenderskie.pl to wymiana linków i to sądzę, że z dodatkową korzyścią > dla nas z powodu samej wymiany linkow jeszcze zaden baner na stronie glownej sie nie znalazl... w zamian dostaniemy jeszcze rower na nagrode ;-) > a na e-sponsor reklamujemy imprezę szukając sponsora na tą platformę > marzeń Skelera :-) a ta reklama jest, bo strona Masy jest na ich serwerze Link Zgłoś
pogdelf Re: [ot] strona glowna 18.05.05, 11:21 Link w dziale friends na stronie www.roweryholenderskie.pl/ do strony masy krytycznej nie działa. poz pog Link Zgłoś
olecky Re: [ot] strona glowna 18.05.05, 11:31 nie dziala, bo lepmaster spacje w URL wstawil. No, ale jak ktos nie potrafi tak zaprojektowac strony, by dzialala bez flasha... pozdrawiam, olek Link Zgłoś
roberttak Re: [ot] strona glowna 19.05.05, 20:46 ja tylko chcialem zaznaczyc ze wyglada to strasznie komercyjnie, a do webmastera pytanie jak to zrobic by reklamy zostaly a wygladalo lepiej :D -- JeżU www.masalegionowo.prv.pl Link Zgłoś
light_trance Re: [ot] strona glowna 20.05.05, 14:51 Le tam komercyjnie! Ważne, że jest fajnie! Ja tu zbyt dużo komercji nie widzę. Jedyne co można zarzucić, to... brak lojalności ludzi :/ Na ostatniej nocnej masie, gdy podjechał patrol to wszyscy zaczeli sp***... A przecież oni chcieli tylko wiedzieć co to za masa jechała :] Link Zgłoś
roweroraffi Re: [ot] strona glowna 20.05.05, 22:04 light_trance napisał: > Le tam komercyjnie! Ważne, że jest fajnie! Ja tu zbyt dużo komercji nie widzę. > > Jedyne co można zarzucić, to... brak lojalności ludzi :/ > Na ostatniej nocnej masie, gdy podjechał patrol to wszyscy zaczeli sp***... > A przecież oni chcieli tylko wiedzieć co to za masa jechała :] Ludzie panikują czasem... choć w sumie nie wiem czemu - Policjanci spoko ludzie są i prawie nie pamięta się już czasów, gdy robili jakieś problemy Masie :-) Może jednak ktoś miał kompleks czerwca 2002/2003 ;-) Link Zgłoś
sebias Re: [ot] strona glowna 20.05.05, 23:08 Witam! Jak nic nie mam na sumieniu <hahaha> to nie uciekam, ale to jest tak, że: podaj_nazwisko_a_paragraf_się_znajdzie i taka jest smutna prawda w tym kraju :P Link Zgłoś
roweroraffi Re: [ot] strona glowna 21.05.05, 08:34 sebias napisał: > Witam! > > Jak nic nie mam na sumieniu <hahaha> to nie uciekam, ale to jest tak, ż > e: > podaj_nazwisko_a_paragraf_się_znajdzie i taka jest smutna prawda w tym kraju :P Czasem bywa tak, że podajesz nazwisko a paragraf znika ;-) Ale to już kwestia jakie się nazwiska podaje ;-) Link Zgłoś
light_trance Re: [ot] strona glowna 21.05.05, 18:48 Tak czy inaczej chciałbym głębiej poruszyć sprawę lojalności... Może nawet to jest zbyt mocne słowo, ale skoro już jedziemy w grupie to razem odpowiadajmy za grupe, a nie "chcą gadać z kimś innym to ja stąd sp***"! Mi się nie spieszyło, a nawet jakby coś chcieli to jestem pełnoletni i spać nie mogłem i sobie na rower wyszedłem, co w tym złego? Czy to mi zepsuje reputacje? Nie! Ale ci co uciekali nie mają już u mnie szacunku. Link Zgłoś
pan.de.monium Re: [ot] strona glowna 21.05.05, 19:11 Zrozum tych wszystkich, którzy bardziej się boją o własny zadek niż o resztę.. To, że na nocnej, o ile mnie pamięć nie myli, Skeler się tłumaczył, a reszta pojechała, to brak solidarności, ale to na prawdę nie ich wina, że mają kompleksy i jakąś manię prześladowczą, że wierzą, że każdy policjant im krzywdę zrobi (ciekaw jestem ile razy któryś z nich został spisany:)) Link Zgłoś
roweroraffi Re: [ot] strona glowna 21.05.05, 19:31 pan.de.monium napisał: > to na prawdę nie ich wina, że mają > kompleksy i jakąś manię prześladowczą, że wierzą, że każdy policjant im krzywdę > > zrobi (ciekaw jestem ile razy któryś z nich został spisany:)) Spisanie to żadna krzywda... ja tam się cieszę jak mnie spisują, bo to znaczy, że coś robią a nie się opierd...ą po McDonaldsach jakiś. Przy rutynowej kontroli jest w końcu szansa wykrycia czegoś więc powinno się je robić. A że ludzie nasłuchali się głupot i hip-chłamu, gdzie Policja tylko pałuje, gnoi i cuda robi to już Ich problem i powinni się z tego leczyć rzeczywistością! Link Zgłoś
light_trance Re: [ot] strona glowna 22.05.05, 00:33 Nienawidzę shit hopu! Bleah! ANo tak chyba jest, że się nasłuchały pały tych super "RZyciowych tekstów" (nie mylić z życiowymi!!!) i jak widzą policje to długa... Ech... :/ szkoda słów. Link Zgłoś
zla_rowerzystka Re: [ot] strona glowna 20.05.05, 22:32 problem w tym, ze wiele darmowych, np. szkolnych serwerow nie pozwala na umieszczanie na ich stronach rekalam ani linkow do stron zawierajacych reklamy... Link Zgłoś
skeler Re: [ot] strona glowna 21.05.05, 01:31 > problem w tym, ze wiele darmowych, np. szkolnych serwerow nie pozwala na > umieszczanie na ich stronach rekalam ani linkow do stron zawierajacych > reklamy... kto zna jakas dobra strone na ktorej nie ma zadnej reklamy (jako baner lub wyskakujacej...)? Link Zgłoś
olecky Re: [ot] strona glowna 24.05.05, 10:14 skeler napisał: > kto zna jakas dobra strone na ktorej nie ma zadnej reklamy (jako baner lub > wyskakujacej...)? ja, ja, ja znam ;-) www.zm.org.pl pozdrawiam, olek Link Zgłoś