Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

[ot] strona glowna

17.05.05, 21:56
    jak sie patrze na strone glowna to jestem pewien, ze jest to impreza
    niekomercyjna :>
    --
    JeżU
    www.masalegionowo.prv.pl
    Obserwuj wątek
      • sebias Re: [ot] strona glowna 17.05.05, 22:18
        Witam!

Sama impreza jest niekomercyjna, ale kasa musi być. Myślisz, że ZDM za friko
        udostępnia swoje dziurawe ulice? Papier na te wszsytkie podania to też gratis z
        papierniczego dostajemy?
        W sumie to się dziwię, że przy tak małej ilości reklam to wszystko się jeszcze
        kręci :D
      • roweroraffi Re: [ot] strona glowna 18.05.05, 10:12
        roberttak napisał:

> jak sie patrze na strone glowna to jestem pewien, ze jest to impreza
        > niekomercyjna :>

Impreza jest niekomercyjna... natomiast na stronie jest reklama Crazy Shark, z
        którym współpraca jest od dawna i od, którego dostaliśmy caluśką Masę nagród -
        tych samych, co są rozdawane na każdej Masie za szprychówkę ze złotym paskiem,
        za wygranie konkursu... jasne, że może nie być nagród i reklama zniknie. Tylko
        czy to jest to, o co nam chodzi?

Z pozostałych linków RR jest niekomercyjne, URSUS to link do ZM,
        howeryholenderskie.pl to wymiana linków i to sądzę, że z dodatkową korzyścią
        dla nas, a na e-sponsor reklamujemy imprezę szukając sponsora na tą platformę
        marzeń Skelera :-)
        • skeler Re: [ot] strona glowna 18.05.05, 11:05

> howeryholenderskie.pl to wymiana linków i to sądzę, że z dodatkową korzyścią
          > dla nas

z powodu samej wymiany linkow jeszcze zaden baner na stronie glownej sie nie
          znalazl... w zamian dostaniemy jeszcze rower na nagrode ;-)

> a na e-sponsor reklamujemy imprezę szukając sponsora na tą platformę
          > marzeń Skelera :-)

a ta reklama jest, bo strona Masy jest na ich serwerze
          • pogdelf Re: [ot] strona glowna 18.05.05, 11:21

Link w dziale friends na stronie www.roweryholenderskie.pl/ do strony
            masy krytycznej nie działa.

poz
            pog

• pogdelf Re: [ot] strona glowna 18.05.05, 11:24

Sorki nie działa w firefox'ie.

poz
              pog
              • olecky Re: [ot] strona glowna 18.05.05, 11:31
                nie dziala, bo lepmaster spacje w URL wstawil. No, ale jak ktos nie potrafi tak
                zaprojektowac strony, by dzialala bez flasha...

pozdrawiam, olek
                • roberttak Re: [ot] strona glowna 19.05.05, 20:46
                  ja tylko chcialem zaznaczyc ze wyglada to strasznie komercyjnie, a do
                  webmastera pytanie jak to zrobic by reklamy zostaly a wygladalo lepiej :D
                  --
                  JeżU
                  www.masalegionowo.prv.pl
                  • light_trance Re: [ot] strona glowna 20.05.05, 14:51
                    Le tam komercyjnie! Ważne, że jest fajnie! Ja tu zbyt dużo komercji nie widzę.

Jedyne co można zarzucić, to... brak lojalności ludzi :/
                    Na ostatniej nocnej masie, gdy podjechał patrol to wszyscy zaczeli sp***...
                    A przecież oni chcieli tylko wiedzieć co to za masa jechała :]
                    • roweroraffi Re: [ot] strona glowna 20.05.05, 22:04
                      light_trance napisał:

> Le tam komercyjnie! Ważne, że jest fajnie! Ja tu zbyt dużo komercji nie widzę.
                      >
                      > Jedyne co można zarzucić, to... brak lojalności ludzi :/
                      > Na ostatniej nocnej masie, gdy podjechał patrol to wszyscy zaczeli sp***...
                      > A przecież oni chcieli tylko wiedzieć co to za masa jechała :]

Ludzie panikują czasem... choć w sumie nie wiem czemu - Policjanci spoko ludzie
                      są i prawie nie pamięta się już czasów, gdy robili jakieś problemy Masie :-)
                      Może jednak ktoś miał kompleks czerwca 2002/2003 ;-)
                      • sebias Re: [ot] strona glowna 20.05.05, 23:08
                        Witam!

Jak nic nie mam na sumieniu <hahaha> to nie uciekam, ale to jest tak, że:
                        podaj_nazwisko_a_paragraf_się_znajdzie i taka jest smutna prawda w tym kraju :P
                        • roweroraffi Re: [ot] strona glowna 21.05.05, 08:34
                          sebias napisał:

> Witam!
                          >
                          > Jak nic nie mam na sumieniu <hahaha> to nie uciekam, ale to jest tak, ż
                          > e:
                          > podaj_nazwisko_a_paragraf_się_znajdzie i taka jest smutna prawda w tym
                          kraju :P

Czasem bywa tak, że podajesz nazwisko a paragraf znika ;-) Ale to już kwestia
                          jakie się nazwiska podaje ;-)
                      • light_trance Re: [ot] strona glowna 21.05.05, 18:48
                        Tak czy inaczej chciałbym głębiej poruszyć sprawę lojalności... Może nawet to
                        jest zbyt mocne słowo, ale skoro już jedziemy w grupie to razem odpowiadajmy za
                        grupe, a nie "chcą gadać z kimś innym to ja stąd sp***"! Mi się nie spieszyło,
                        a nawet jakby coś chcieli to jestem pełnoletni i spać nie mogłem i sobie na
                        rower wyszedłem, co w tym złego? Czy to mi zepsuje reputacje? Nie! Ale ci co
                        uciekali nie mają już u mnie szacunku.
                        • pan.de.monium Re: [ot] strona glowna 21.05.05, 19:11
                          Zrozum tych wszystkich, którzy bardziej się boją o własny zadek niż o resztę..
                          To, że na nocnej, o ile mnie pamięć nie myli, Skeler się tłumaczył, a reszta
                          pojechała, to brak solidarności, ale to na prawdę nie ich wina, że mają
                          kompleksy i jakąś manię prześladowczą, że wierzą, że każdy policjant im krzywdę
                          zrobi (ciekaw jestem ile razy któryś z nich został spisany:))
                          • roweroraffi Re: [ot] strona glowna 21.05.05, 19:31
                            pan.de.monium napisał:

> to na prawdę nie ich wina, że mają
                            > kompleksy i jakąś manię prześladowczą, że wierzą, że każdy policjant im
                            krzywdę
                            >
                            > zrobi (ciekaw jestem ile razy któryś z nich został spisany:))

Spisanie to żadna krzywda... ja tam się cieszę jak mnie spisują, bo to znaczy,
                            że coś robią a nie się opierd...ą po McDonaldsach jakiś. Przy rutynowej
                            kontroli jest w końcu szansa wykrycia czegoś więc powinno się je robić. A że
                            ludzie nasłuchali się głupot i hip-chłamu, gdzie Policja tylko pałuje, gnoi i
                            cuda robi to już Ich problem i powinni się z tego leczyć rzeczywistością!
                            • light_trance Re: [ot] strona glowna 22.05.05, 00:33
                              Nienawidzę shit hopu! Bleah! ANo tak chyba jest, że się nasłuchały pały tych
                              super "RZyciowych tekstów" (nie mylić z życiowymi!!!) i jak widzą policje to
                              długa... Ech... :/ szkoda słów.
      • zla_rowerzystka Re: [ot] strona glowna 20.05.05, 22:32
        problem w tym, ze wiele darmowych, np. szkolnych serwerow nie pozwala na
        umieszczanie na ich stronach rekalam ani linkow do stron zawierajacych
        reklamy...
        • skeler Re: [ot] strona glowna 21.05.05, 01:31
          > problem w tym, ze wiele darmowych, np. szkolnych serwerow nie pozwala na
          > umieszczanie na ich stronach rekalam ani linkow do stron zawierajacych
          > reklamy...

kto zna jakas dobra strone na ktorej nie ma zadnej reklamy (jako baner lub
          wyskakujacej...)?
          • olecky Re: [ot] strona glowna 24.05.05, 10:14
            skeler napisał:

> kto zna jakas dobra strone na ktorej nie ma zadnej reklamy (jako baner lub
            > wyskakujacej...)?

ja, ja, ja znam ;-)

www.zm.org.pl

pozdrawiam, olek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka