Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Author Integra

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:56
    witajcie i doradzcie
    zonie podoba sie takowy rowerek

www.velo.com.pl/www_rowery2005/www_cross2005/www_cross9.htm
    co myslicie? warto zakupic?
    dzieki
    Obserwuj wątek
      • Gość: locco Re: Author Integra IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 14.07.05, 18:51
        Żona ma prawo, mąż pieniądze. Jeśli mąż szanuje swoje pieniądze, TAKIEGO
        pojazdu żonie nie kupi.
        • Gość: loooc Re: Author Integra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 00:14
          dlaczego mialby takiego nie kupic ? sugerujesz ze zona nie zasluzyla na takowy
          pojazd czy tez raczej mąż powinien sięgnąć po rower ze znacznie wyższej półki ?
      • hesjja Re: Author Integra 15.07.05, 08:52
        Za bardzo to ja się nie znam ale ładniusi ten rowerek a i 12 kilosków to jak w
        sam raz dla kobietki :-)
      • hiolka Re: Author Integra 15.07.05, 16:02
        Kupilam go w zeszlym roku (niestety rowniez po zeszlorocznej cenie), plusy
        przewazaja nad minusami.

Rower jest ladny (niebagatelne znaczenie dla kobiet ;), lekki i szybki, cichy -
        o ile czysci sie go regularnie ;). W tej klasie cenowej wydal mi sie najlepszy
        z widzianych.

Minusy wg mnie:
        Na poczatek do wymiany siodelko na zelowe i jak dla mnie - dodanie blotnikow,
        dzwonka. Reszta wg uznania.
        Moglby miec lepsza amortyzacje siodelka.
        Na rame laczaca piaste i lancuch nalezy kupic oslone - "pletwe rekina" -
        lancuch przebiega bezposrednio nad rama (powinna byc nieco wygieta na boki, w
        tym modelu jest prosta) i podczas jazdy po wybojach uderza o nia powodujac
        odpryski lakieru. Wazne dla estetow.

Ogolnie jest si, chociaz przyszlosciowo pomyslalabym juz o lepszym modelu.
        Pozdr!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka