Gość: loooc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:56 witajcie i doradzcie zonie podoba sie takowy rowerek www.velo.com.pl/www_rowery2005/www_cross2005/www_cross9.htm co myslicie? warto zakupic? dzieki Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: locco Re: Author Integra IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 14.07.05, 18:51 Żona ma prawo, mąż pieniądze. Jeśli mąż szanuje swoje pieniądze, TAKIEGO pojazdu żonie nie kupi. Link Zgłoś
Gość: loooc Re: Author Integra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 00:14 dlaczego mialby takiego nie kupic ? sugerujesz ze zona nie zasluzyla na takowy pojazd czy tez raczej mąż powinien sięgnąć po rower ze znacznie wyższej półki ? Link Zgłoś
hesjja Re: Author Integra 15.07.05, 08:52 Za bardzo to ja się nie znam ale ładniusi ten rowerek a i 12 kilosków to jak w sam raz dla kobietki :-) Link Zgłoś
hiolka Re: Author Integra 15.07.05, 16:02 Kupilam go w zeszlym roku (niestety rowniez po zeszlorocznej cenie), plusy przewazaja nad minusami. Rower jest ladny (niebagatelne znaczenie dla kobiet ;), lekki i szybki, cichy - o ile czysci sie go regularnie ;). W tej klasie cenowej wydal mi sie najlepszy z widzianych. Minusy wg mnie: Na poczatek do wymiany siodelko na zelowe i jak dla mnie - dodanie blotnikow, dzwonka. Reszta wg uznania. Moglby miec lepsza amortyzacje siodelka. Na rame laczaca piaste i lancuch nalezy kupic oslone - "pletwe rekina" - lancuch przebiega bezposrednio nad rama (powinna byc nieco wygieta na boki, w tym modelu jest prosta) i podczas jazdy po wybojach uderza o nia powodujac odpryski lakieru. Wazne dla estetow. Ogolnie jest si, chociaz przyszlosciowo pomyslalabym juz o lepszym modelu. Pozdr! Link Zgłoś