Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Te wszystkie watki 'jaki rowerek'....

IP: 62.29.248.* 15.07.05, 09:46
    Prezentujecie tutaj rowery za 'niebotyczne' pieniadze w okolicach 1000 i
    prosicie o fachowe rady. Takich rowerow nie da sie oceniac - wszystkie one
    funta klakow warte.
    Nikogo nie stac na prawdziwy rower?!! A moze wolicie wydac na wakacje w
    Tunezji ze szwagrem zamiast kupic rower?

Obserwuj wątek
      • Gość: Maras Re: Te wszystkie watki 'jaki rowerek'.... IP: 82.177.74.* 15.07.05, 10:02
        Co ty wiesz człowieku o przyjemności z jazdy rowerem...
        • Gość: ji Re: Te wszystkie watki 'jaki rowerek'.... IP: 62.29.248.* 15.07.05, 10:42
          wiedzialbys gdybys kupil rower za 5 tys nie badziew za 500pln.
      • Gość: gosc Re: Te wszystkie watki 'jaki rowerek'.... IP: *.crowley.pl 15.07.05, 10:27
        co to za jazda, jak łańcuch nie spada
      • Gość: gozin Re: Te wszystkie watki 'jaki rowerek'.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:49
        Jaka będzie różnica miedzy moim wheelerem za 1200 a jakimś tam za 5000??
        Zakładam oczywiście że nie jesteś zawodowym sportowcem i nie robisz codziennie
        po 200km, a pewnie masz jakiś bayerowaty rower z amorami i innymi cudami jak
        choćby wg mnie bezssensowne hamulce tarczowe, i ledwo na nim zipiesz jak masz na
        swoim bayerowatnym liczniku 30km/h, już nie wspomnę o bayerowatym pulsometrze:)
        Dla kogoś kto nie traktuje jazdy wyczynowo-sportowo tylko rekreacyjnie-sportowo
        rower w granicach 1000-1500 jest zupełnie wystarczjący. Zrobiłem na swoim w
        ciągu roku 4000 km i nic się nie popsuło.
        • Gość: ji Re: Te wszystkie watki 'jaki rowerek'.... IP: 62.29.248.* 15.07.05, 14:52
          Jaka jest roznica miedzy mercedesem a fiatem? Zadnej. Zarowno jeden samochod
          jak i drugi ma 4 kola. Pierwszy jezdzi i drugi jezdzi. Nie ma wiec naprawde
          zadnej roznicy.
          Zamiast kupic markowy rower lepiej pojechac nad polskie morze i posluchac disco
          polo na plazy albo pojechac do tunezji z rodakami. Mozna tez kupic zarcie na
          swieta.
          Nie ma sensu przeplacac
      • Gość: loooc Re: Te wszystkie watki 'jaki rowerek'.... IP: 213.17.128.* 15.07.05, 11:54
        a co złego w wakacjach ze szwagrem???
      • ziyi Re: Te wszystkie watki 'jaki rowerek'.... 15.07.05, 13:20
        puknij sie madrym palcem w glupi leb
        • Gość: Myślący Re: Te wszystkie watki 'jaki rowerek'.... IP: *.chello.pl 15.07.05, 15:42
          "JI", dawno takiego debila na tym forum nie było, oj dawno :D
      • dr.krisk Dawno takiego idiotycznego postu tutaj nie bylo... 15.07.05, 19:15
        Rozumiem, ze jak rower to full wypas: amortyzatory nawet przy dzwonku,
        karbonowe swiatelko odblaskowe i tytanowe piasty spawane w kosmicznej prozni..
        Jak samochod - to BMW na alufelgach, tez full wypas - wie sie...
        W jakim dresie chodzisz? Tez pewnie firmowy + adidaski z zapalajacymi sie
        swiatelkami.
        Dawno takiego kretyna jak ty nie spotkalem :))))
        • Gość: wiesław Re: Dawno takiego idiotycznego postu tutaj nie by IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 21:20
          a props rowerów za 1000. jakiego crossa mi polecacie. byłem już prawie
          zdecydowany na kellys saphix, ale nie ma amortyzatora, a podobno sie przydaje.
          jestem laikiem, więc prosze o fachową radę, także kolegę autora wątku:)

pozdrawiam
          • dr.krisk Przedni amortyzator..... 15.07.05, 21:41
            To jest moj osobisty poglad, subiektywny: wedlug mnie tylko naprawde dobry (a
            wiec drogi) amortyzator dobrze tlumi drgania. Kiepski niewiele daje, tylko
            podwyzsza ciezar roweru (i cene).
            Sadze, ze w rozwazanym przedziale cenowym (okolo 1000 zl) amortyzatory przednie
            sa ozdoba bardziej niz elementem zwiekszajacym kofort jazdy.
            Kellysy znam w wersji gorskiej - sa porzadne i wierne. Ot, przecietny, solidny
            rower.

• gozin Re: Przedni amortyzator..... 15.07.05, 23:19
              Niedrogi amortyzator faktycznie podczas jazdy nie tłumi dobrze wszystkich
              wstrząsów, ale jak najedzie się na coś większego lub wpadnie w solidną dziurę to
              bardzo się przydaje, nawet taki niedrogi
      • Gość: bassPL Re: Te wszystkie watki 'jaki rowerek'.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.05, 21:21
        To sie nazywa przerost formy nad treścią.
        Mam nadzieję że normalni ludzie oprą się temu wyścigowi zbrojeń.
        Spotykam codzień takich kozaków co próbują z wysoka, z lekceważeniem na mój
        rower patrzeć.
        Ale jak siąść takiemu na koło to jakoś dziwnie jego wypas nie pokazuje swej
        wartości.
      • Gość: Lemy Ji, daj spokoj - wiedza lepiej IP: 217.116.101.* 17.07.05, 23:52
        ...sami dzentelmeni ktorzy zaraz wyciagaja slowka 'debil' z kieszeni by uzyc
        ich jako argumentow.
        Stadny instykt jeden plunal a za nim wszyscy.
        Eh...
        • dr.krisk A co mamy powiedziec? 18.07.05, 04:02
          Ze inteligentny inaczej?
          Jak ktos wypisuje glupoty, to potem nie ma co go zalowac.
          I tyle.
      • Gość: Rotek Sami znawcy :-) IP: 5.213.111.* / *.wiscnet.net 20.07.05, 18:24
        Makrokesze do 'tysiaka' sa najlepsze. Nie sensu placic wiecej :-)
        Jak pokazuje zycie taki rower mozna oceniac pod wieloma wzgledami i dlatego
        pytaja... :-)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka