Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Siatkówka

17.07.05, 01:10
    Nie będzie nam jakiś strażnik wiejski zabraniał gier psycho-fizycznych ;-)

Ponieważ na pikniku za dużo sobie w tą siatkę nie pograliśmy więc jest pomysł,
    aby zrobić drugie podejście. Tylko tym razem już w stosownym do tego miejscu -
    w Powsinie :-) Wstępny termin jaki Czajnik rzucił to środa w okolicach godziny
    17. Potencjalnym problemem może być zorganizowanie siatki, bo o ile dobrze
    pamiętam to lokalna wyporzyczalnia sprzętu sportowego działa do godziny 18 :-(
    Więc fajnie by było gdyby ktoś miał własną, bo piłka to już mniejszy problem :-)

Termin oczywiście pozostaje do przedyskutowania.
    Obserwuj wątek
      • yoshee Re: Siatkówka 17.07.05, 01:56
        Mi wszystko pasuje :D Lubię siatkówkę i jako-tako umiem technicznie grać :P
        • michrosss Re: Siatkówka 17.07.05, 20:51
          nic dziwnego ze wam nic nie wyszło z tego pikniku byłem tam chwile i
          stwierdziłem ze to debilizm
          • tomzoliborz1 Re: Siatkówka 17.07.05, 20:57
            oo kurcze szkoda, ze nie moglem byc :P

pzdr
            • michrosss Re: Siatkówka 17.07.05, 20:58
              tomzoliborz nie masz co załowac chyba ze lubisz ogladac skrajna głupote ludzi
              którzy zewnetrznie sa normalni
              • tomzoliborz1 Re: Siatkówka 17.07.05, 21:00
                michrosss napisał:

> tomzoliborz nie masz co załowac chyba ze lubisz ogladac skrajna głupote ludzi
                > którzy zewnetrznie sa normalni

haha niezle moze zakrotko byles, trzeba bylo przeprowadzic ew. analize na koniec :)
              • roweroraffi Re: Siatkówka 18.07.05, 12:52
                michrosss napisał:

> tomzoliborz nie masz co załowac chyba ze lubisz ogladac skrajna głupote ludzi
                > którzy zewnetrznie sa normalni

Hmmm... nie wiem co robiła reszta, ale ja jako spędzający na tej ulicy po 8h
                dziennie średnio (taka praca :-) stwierdzam z całą pewnością, że nic
                nienormalnego, czego bym tam nie widział wcześniej miejsca nie miało ;-) Ale
                może ja się słabo rozglądałem :-P Możesz wyszczegółowić?
                • michrosss Re: Siatkówka 19.07.05, 17:03
                  moge ci wyszczegółowic :D widziałes tych ludzi co grali w pingponga miedzy
                  rowerami na srodku ulicy!!!!! to juz wiesz !!11
                  • roweroraffi Re: Siatkówka 19.07.05, 18:55
                    michrosss napisał:

> moge ci wyszczegółowic :D widziałes tych ludzi co grali w pingponga miedzy
                    > rowerami na srodku ulicy!!!!! to juz wiesz !!11

Widzialem, i nadal twierdze, ze:
                    a) nie jest to nic nienormalnego jezeli chodzi o tych ludzi. Dysponuje dowodami
                    na to, ze w pingponga grywaja zawsze i wszedzie nie bacząc na nic :-P
                    b) nie jest to nic, czego bym na tej ulicy wcześniej nie widział :-P Na to
                    jednak fot z dowodami nie mam (nie zawsze wożę ze sobą aparat :-P).
                    c) granie w pingponga nie oznacza, że ktoś jest nienormalny. To powszechnie
                    znany sport i juz bardziej DH czy FR mozna nazwać wariactwem :-P
      • ashimi Re: Siatkówka 17.07.05, 12:49

Yay^^ Siupah pomysł^^
        Siatki niestety nie posiadam, ale bardzo chętnie bym przyjechała^^
      • olecky Re: Siatkówka 17.07.05, 12:53
        termin mi sie wydaje nieszczegolny, gdyz czesc potencjalnych zainteresowanych
        bedzie wowczas wracala znad morza, a inni z kolei wybieraja sie na nowogrodzka.

miejsce tez strasznie odlegle, moze raczej jakies pola mokotowskie? moczydlo?
        kepa potocka?

pozdrawiam, olek
        • arteq Re: Siatkówka 17.07.05, 13:24
          > termin mi sie wydaje nieszczegolny, gdyz czesc potencjalnych zainteresowanych
          > bedzie wowczas wracala znad morza, a inni z kolei wybieraja sie na nowogrodzka.

Czwartek będzie wam bardziej pasował? Bo mi to bez różnicy. Z tym, że lepiej
          byłoby to zrobić w tygodniu bo w weekendy są tam straszne tłumy.

> miejsce tez strasznie odlegle,

Można dojechać rowerem ;-)

> moze raczej jakies pola mokotowskie? moczydlo? kepa potocka?

Tylko, że w Powsinie SĄ boiska do siatki, natomiast na polach/moczydle/kępie
          jakoś nie kojarzę. Ale jeżeli znasz jakieś bliższe miejsce gdzie jest ogólnie
          dostępne boisko, brak dresów i nie będzie problemu żeby pograć to nie widzę
          przeciwskazań.
          • yoshee Re: Siatkówka 17.07.05, 15:31
            arteq napisał:
            > Czwartek będzie wam bardziej pasował?

Nie bardzo. Chyba, ze przed masowym "spotkaniem organizacyjno-szkoleniowym".

Popieram Powsin. Na podobnej zasadzie, na jakiej popierałby Skeler - mam blisko
            z Sadyby :P Ale rowerem dojazd jest bardzo dobry (tylko czy wprowadzenie rowerów
            gdzieś tam do Powsina nie kosztuje?). Oby boiska były wolne.
            • czajnik74 Re: Siatkówka 17.07.05, 17:49
              Arteq, jednak śoda - w czwartek mamy organizacyjne spotkanie przed masą i
              wiadomo ile spraw jest wtedy. Dziś od rana kolanko mi lewe dało mocniej znać
              więc odpoczywam i smaruję maściami bo nie ma nic lepsze niż dobra siata! A
              ekipa się wreszcie sformowała. Zapewne środa 17 w Powsinie - styknijmy sie przy
              wodzie oligo.
              A jak wyremnotują Agrykolę gdzie było bardzo dobre boisko - to zapraszam tamże.
              • qbamo Re: Siatkówka 17.07.05, 18:30
                No to do środy :)
              • batory555 Re: Siatkówka 17.07.05, 20:22
                Termin jest świetny. A co do wypożyczalni - działa z reguły dłużej niż do 18 a
                prowadzący to bardzo miły człowiek. Będę!!!
            • rutka6 Re: Siatkówka 17.07.05, 18:57
              yoshee napisał:
              >(tylko czy wprowadzenie rowerów gdzieś tam do Powsina nie kosztuje?).

-nic nie kosztuje

>Oby boiska były wolne

- z tym może być problem, ale życzę powodzenia
              pozdrawiam Iwona
            • arteq Re: Siatkówka 18.07.05, 01:44
              > Popieram Powsin. Na podobnej zasadzie, na jakiej popierałby Skeler - mam
              > blisko z Sadyby :P Ale rowerem dojazd jest bardzo dobry

Jest też metro. Można dojechać na Kabaty a stamtąd rowerem przez las to już
              tylko kawałeczek.

> tylko czy wprowadzenie rowerów gdzieś tam do Powsina nie kosztuje?

Nie. Jest tylko zakaz jazdy na rowerach, ale w tygodniu o tej godzinie można na
              niego przymknąć oko bo 80% osób to rowerzyści i raczej dużo małych dzieci się
              tam nie kręci. Co najwyrzej emeryci z baniakami na wodę.

> Oby boiska były wolne.

Jeżeli ktoś będzie miał możliwość przyjechać wcześniej to może zająć :P
      • yoshee Re: Siatkówka 20.07.05, 14:37
        Rozumiem, że wszystko aktualne i zastaniemy z Shimi na miejscu grupkę z piłką do
        siatki :)
        • arteq Re: Siatkówka 20.07.05, 15:53
          > Rozumiem, że wszystko aktualne i zastaniemy z Shimi na miejscu grupkę z piłką
          > do siatki :)

Grupkę pewnie zastaniecie, z piłką pewnie będzie ciężej ;-)

Aha, rozumiem, że spotykamy się przy kranikach z wodą?
      • pogdelf Re: Siatkówka 20.07.05, 15:23
        Czy można by było do Was dołączyć, i poodbijać w siate ? Czy raczej jest to
        zamnknięte.

poz
        pogdan
        • arteq Re: Siatkówka 20.07.05, 15:51
          Gdyby było zamknięte to nikt nie pisałby o tym na ogólnodostępnym forum :P
          Pewnie, że wpadaj. Ja mam tylko pytanie: czy jest szansa, że ktoś będzie miał
          własną piłkę, czy będziemy wyporzyczali?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka