Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wyprzedaże się zaczęły ...

IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 03.09.05, 14:30
    Właśnie wróciliśmy z Lemurem z miasta - za jedyne 100 PLN trafił mi
    się "jesienny" kolarski komplecik ASICS'a (długie spodnie + bluza
    poliamid/elastan z długim rękawem)
    Super fajna kolorystyka, fabrycznie wszyte elementy odblaskowe, a przy tym
    tylko trzy kolorki z przewagą czarnego więc nie będę przed Bożym Narodzeniem
    wyglądał jak zbłąkana choinka :oPPP

Widzieliśmy też pięknego crossowego Authorka na Acera z ramą CroMoly za
    jedyne 699 PLN. Super leciutki - podniosłem go na jednym (!) palcu.
    W ogóle 20% w dół to już wszędzie standard, a z tego Authorka to już nie wiem
    ile goście musieli zejść z ceną. Na moje oko, to grubo ponad 50%.
    Tak więc jak kupować rower, albo cokolwiek "rowerowego" to tylko teraz, albo
    nawet jeszcze trochę poczekać.
    (a ja jak ten durny obkupiłem się na wiosnę...)

Pzdr/Slav
    Obserwuj wątek
      • Gość: adi Re: Wyprzedaże się zaczęły ... IP: 82.160.22.* 03.09.05, 15:02
        a u mnie w rzeszowie wszystko odwrotnie .....wczoraj musialem zakupic nowy hamulec (v-breake) gdyź stary uległ wypadkowi, i v`ki deore kosztują o mnie średnio 80 zł :/ a na początku kwietnia kosztowały jeszcze 45-50zł..........
        • Gość: Marek Re: Wyprzedaże się zaczęły ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 16:21
          to nie są żadne wyprzedaże - poprostu teraz zaczynają sprzedawać po prawdziwych
          realnych cenach - przedtem rżneli klientów doliczając 20 - 40 % bo był większy
          popyt.
      • dr.krisk Ja czekam jak sniegi spadna... 03.09.05, 19:09
        Wtedy wizyty w sklepie rowerowym moga byc naprawde mile....
        Kiedys pan kierownik sklepu z nudow (bylem jedynym klientem tego dnia) sprzedal
        mi za grosze sporo czesci (akurat remontowalem caly sprzet)... milo!!!
      • mobile5 Re: Wyprzedaże się zaczęły ... 03.09.05, 21:31
        Niemcy, wyprzedaż, koszulka Coolmax z mat DuPont, krótki zamek. Cena 1,75 Euro.
      • Gość: Karlik a ten authorek to jaki model konkretnie? n/t IP: *.futuro.pl 04.09.05, 13:28
        • Gość: Slav4 Re: a ten authorek to jaki model konkretnie? n/t IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 04.09.05, 14:58
          Zdaje się Horizon SX, ale coś mi tu nie gra, bo na stronie Authora pisze że ma
          ramę Hi-Ten (teraz sprawdziłem) , choć facet w sklepie meldował że CroMoly. Nie
          siedzę mocno w "Authorach" i pewnie gość mi trochę kitu pojechał :oP
          Zresztą nawet jeśli to HiTen to i tak przecena zarąbista.
          Aha, jakby ktoś się przymierzał to sklep w Tarnowie, ul. Goldhamera (naprzeciw
          PWSZ)

Pzdr/Slav
          • mobile5 Re: a ten authorek to jaki model konkretnie? n/t 04.09.05, 20:30
            Gość portalu: Slav4 napisał(a):

> Zdaje się Horizon SX

Ponad 14kG na jednym palcu? Niezła łapa.
            • hauabaua Re: a ten authorek to jaki model konkretnie? n/t 04.09.05, 20:47
              Może gościu się wspina... ;-)
              .
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka