Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Walia rowerem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 23:53
    Hej, mieszkam w Anglii, niedaleko Walii. Planuje wypad rowerem wzdluz linii
    brzegowej na wiosne. Czy ktos ma ochote sie przylączyc??
    Obserwuj wątek
      • Gość: diafora Re: Walia rowerem IP: *.lodz.mm.pl 14.02.06, 07:08
        A jakieś bliższe informacje możesz podać? W jakim terminie podróż, na jak długo
        planowana, gdzie noclegi i wyżywienie, jakie są nożliwe koszty? I czy trasa ma
        przebiegać drogami, czy bezdrożami - chodzi o typ roweru...
        • tiresias Re: Walia rowerem 14.02.06, 12:16

przeszedłem Walie na piechotkę, z północy na południe (Prestatyn - Chepstow -
          ok 400 km) szlakiem tzw. Offa's Dyke. zajęło mi dwa tygodnie ale sporo ludzi na
          rowerach robi to znacznie szybciej:))
          teren bardzo urozmaicony, na północy sporo (pieknych) gór. trasy jak marzenie.
          polecam gorąco.
          teraz kupiłem już rower gdyż mam mniej czasu.
          • Gość: klijo Re: Walia rowerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 13:35
            co do szczegolow to sama jeszcze nie wiem, bo to dopiero plan. Mozna sie
            dogadac co do terminu, mysle ze tydzien nam by starczyl. Ja jade na MTB, bo tam
            teren raczej gorzysty. Noclegi planuje na jakims polu namiotowym. Moze wiecej
            dowiemy sie od tiresias, mowi ze juz tam byl. Pozdro:)
            • Gość: SiTY Re: Walia rowerem IP: 194.150.177.* 16.02.06, 12:47

Chcesz jechac po jakich szlakach? Ja mam tylko szosowke i nie przejade
              piachami a chetnie bym sie przylaczyl.

A jaki termin?
              • Gość: klijo Re: Walia rowerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 10:45
                co do terminu to mozemy sie dogadac, mysle ze jakos w lato. Ja mam gorala ale
                po piachu nie mam zamiaru jezdzic:)
                • Gość: SiTY Re: Walia rowerem IP: 194.150.177.* 17.02.06, 10:51

Ok - moj mail: drynio@op.pl - bedziemy w kontakcie. Ja jestem niedaleko
                  Blackpool. Mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie. Nara.
                  • Gość: klijo Re: Walia rowerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 09:16
                    Ja tez mam taką nadzieje. Napisze ci maila jak bede w Anglii bo dzis wracam z
                    urlopu z PL hej
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka