Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

[OT] [Humor] Moda na rower

10.04.06, 17:34
    w nowym Avanti ktoś postanowił pomyśleć o "rowerzystkach" i innych, co "chcą być aktywne". Nie ma nawet co cytować, tutaj trzeba popatrzeć na te kolekcje. Jakież to modne, ach, och, przecież muszą cię podziwiać niewiasto, jak stoisz przy rowerku albo jedziesz nim po bułeczki albo po gazetkę do kiosku (bo jak pojedziesz dalej to będą cię bolały plecki od zawiewania nerek w przykrótkiej koszulce, spodnie wkręcą się w łańcuch i stracisz zęby... itp., itd... ale może kogoś poderwiesz)

serwisy.gazeta.pl/avanti/5,52882,3243852.html
    Obserwuj wątek
      • skeler Re: [OT] [Humor] Moda na rower 10.04.06, 19:03
        chyba Cie malo ten artykul zaintertesowal, skoro do konca jeszcze nie
        doczytalas... na koncu tego fotostory sie okaze, ze to ubrania na rower
        stacjonarny... ;-)
        • roweroraffi Re: [OT] [Humor] Moda na rower 10.04.06, 20:52
          skeler napisał:

> chyba Cie malo ten artykul zaintertesowal, skoro do konca jeszcze nie
          > doczytalas...

Wcale się Lakianie nie dziwie. Po połowie miałem dość przetaczania się po
          dywanie ze śmiechu, a nawet i płakania z powodu "wiedzy" autorów artykułu i też
          sobie odpuściłem dalszą część.

> na koncu tego fotostory sie okaze, ze to ubrania na rower
          > stacjonarny... ;-)

Po drodze mignęły mi też rolki. Co Ty na to Skeler? ;-)
          • batory555 Re: [OT] [Humor] Moda na rower 11.04.06, 01:05
            roweroraffi napisał:

> Po drodze mignęły mi też rolki. Co Ty na to Skeler? ;-)

Jak się domyślam, to zapewne były rolki stacjonarne ;-P
            • skeler Re: [OT] [Humor] Moda na rower 11.04.06, 09:18
              > Jak się domyślam, to zapewne były rolki stacjonarne ;-P

chyba tak, bo ja na takich co pokazali na ulice bym nie wyjechal...
      • sebeqx Re: [OT] [Humor] Moda na rower 10.04.06, 19:21
        Witam!

Bardzo dobrze napisałaś :D i wcale nie OT - temat może nie masowy, ale rowerowy
        jak najbardziej.
      • roweroraffi Re: [OT] [Humor] Moda na rower 10.04.06, 20:54
        lakiana napisała:

> w nowym Avanti ktoś postanowił pomyśleć o "rowerzystkach" i innych, co "chcą by
        > ć aktywne". Nie ma nawet co cytować, tutaj trzeba popatrzeć na te kolekcje. Jak
        > ież to modne, ach, och, przecież muszą cię podziwiać niewiasto, jak stoisz przy
        > rowerku albo jedziesz nim po bułeczki albo po gazetkę do kiosku (bo jak pojedz
        > iesz dalej to będą cię bolały plecki od zawiewania nerek w przykrótkiej koszulc
        > e, spodnie wkręcą się w łańcuch i stracisz zęby... itp., itd... ale może kogoś
        > poderwiesz)

Dobrze napisane. Człowiek (tutaj rowerzysta) nie wie czy się śmiać czy płakać
        jak się patrzy na takie głupoty, których niestety aż don końca sezonu
        komunijnego nie zabraknie w prasie i ogólnie w mediach. Podobno mamy wolność
        słowa itp, ale chodzi tylko o to, by wcisnąć kit ludziom i napełnić kieszenie.
        Żenujące.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka