sleeper2 22.04.06, 21:45 Z powodu choroby muszę sprzedać rower Gary Fisher. Stan dobry kolor czarno biało czerwony. Nie znam sie co to za model. Od roku stoi. W razie zainteresowania prośba o podanie nr tel. Sprzedam tanio. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Bass Re: Gary Fisher - sprzedam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 13:45 A gdzie go mogę obejrzeć? 696 041 793 Link Zgłoś
Gość: Sleeper2 Re: Gary Fisher - sprzedam IP: *.chello.pl 24.04.06, 21:16 W Warszawie - najlepiej w weekend. Jeśli odpowiada miejsce proszę o informacjie. Oddzwonię. Rower jest sprawny. Mało używany, nie jest zniszczony. Ew. odejmuje od ceny ok 50 zl. Tyle kosztuje przeglad w autoryzowanym serwisie Gianta na Tarchominie w Warszawie. Sklep i serewis prowadzi mój przyjaciel. Link Zgłoś
Gość: Sleeper2 Re: Gary Fisher - sprzedam IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.pl 25.04.06, 15:51 Na podstawie braku wiedzy o sprzedawaniu używanych rowerów a jedynie na podstawie aktualnych cen Gary Fishera i amortyzacji podobnie jak w samochodach wyliczyłem na ok pomiędzy PLN 450 a 500. Link Zgłoś