michrosss 22.06.06, 12:23 no ludzie kto tym razem skoczy ze mną do Gdańska :D planowany odjazd 7-10 sierpnia :D zapraszam w grupie rażniej !! Link Zgłoś Obserwuj wątek
velogustlik Re: Gdańsk 2006 22.06.06, 12:31 Też siewybieram, ale terminu, jeszcze nie znam. Możliwe, że pod koniec lipca. Ten mi na pewno nie pasuje;o) Link Zgłoś
xun_vixx Re: Gdańsk 2 22.06.06, 16:30 Sloneczna Masa Krytyczna? Why not... Ale jeszcze nie mam terminow do oszacowania. Na razie egzaminki na studia a potem sie zobaczy co bedzie z robota. Link Zgłoś
user0001 Re: Gdańsk 2 22.06.06, 19:01 Zobaczę jak będzie z urlopem i pogodą, ale pomysł jest całkiem fajny. Tak dla usciślenia... piszemy tutaj o wyprawie z ciężkimi sakwami (namioty), czy o szybkim skoku z bidonem, xtoolem, łatkami i kartą kredytową? Link Zgłoś
michrosss Re: Gdańsk 2 23.06.06, 09:35 nie no w zeszłym roku jechałem 24h , dzis chciałbym szybciej <mysli> mam nadzieje ze znajdą sie smiałkowie :D jesli natomiast nikt nie bedzie chciał jechac w ten sposob to jestem skłonny rozłozyc to na 2 doby :D aha i jeszcze jeden minus jesli chodzi o mnie , ja na wybrzezu zostaje tak wiec nasze drogi sie tam rozejdą :) Link Zgłoś
michrosss Re: Gdańsk 2 06.07.06, 10:23 Legionowo->Nasielsk->Ciechanów->Mława->Działdowo->Lubawa->Iława->Susz->Prabuty- >Sztum->Pelpin-Starogard Gdański->Gdańsk to planowana trasa ale do dyskusji ;] Link Zgłoś
xun_vixx Re: Gdańsk 2 06.07.06, 15:31 Legionowo - Warszawa - "Słoneczny" - Gdańsk - plaża }:P Link Zgłoś
michrosss Re: Gdańsk 2 04.08.06, 18:17 ludzie co z wami , nikt nie jedzie ? to juz ostatni moment bo odjazd w niedziele o 4-6 rano ! zapraszam jest nas dwoje dopiero , jesli bedzie kiepska pogoda to przekładamy wyjazd na poniedziałek Link Zgłoś
theagata Re: Gdańsk 2 05.08.06, 23:59 michrosss napisał: > jesli bedzie kiepska > pogoda to przekładamy wyjazd na poniedziałek właśnie wróciłam z Sopotu, dzisiaj w Trójmieście od rana była ściana deszczu ;) Link Zgłoś
michrosss Re: Gdańsk 2 05.08.06, 20:35 heh , cieniasy z was :] tak wysławiacie te rowery i podniecacie sie a tak naprawde jeździcie od święta czyli na mase :P tacy z was rowerzysci <lol2> do zobaczenia za 2 tyg <papapa> Gdańsku jade do ciebie <lol> Link Zgłoś
michrosss Re: Gdańsk 2 21.08.06, 19:39 ekhm no wiec.. wróciłem :D miałem jechac 6ego ale lało w wawie wiec przełozyłem to na nastepny dzien , no i o 6 rano wyjechałem do tego upragnionego Gdańska :D jechałem przez nasielsk ciechanów mławe działdowo iławe i cieszyłem sie nawet niezła pogodą , było słonecznie i nie wiało wiec jechało sie super , za iławą zaczeła sie lipa , najpierw nic nie znaczace letnie deszczyki ale potem juz ulewy i silne wiatry; / tak wiec do 14 miałem spokoj a potem droga przez męke , dojechałem do malborka i chciałem udac sie na starogard Gdański ale tata przez telefon doradził mi zebym skrecił na tczew bo na starogard jakies roboty drogowe ponoc no i pojechałem na ten tczew i tylko sie wkuzyłem bo były kocie łby :D gdy juz dojechałem na trase nr 1 która miała doprowadzic mnie prosto na gdansk ponownie sie zdenerwowałem a to wszystko przez głupie kilkanascie kilometrów :D najpierw była tabliczka Gdańsk 25 a za jakies 15 km Gdańsk 30 oO hehe ale dojechałem jakos z rezultatem 19 godzin :) i było tego w sumie 380km . jak komus sie chce czytac to niech czyta dalej : o północy byłem w Gdańsku no i oczywiscie jakies przebudowy objazdy blabla normalka , normalne tez jest wiec ze sie pogubiłem :D na czuja dojeżdzając do sopotu spytałem jakiegos przechodnia który jadł zapiekanke którędy na Gdynie , pokazał kierunek i wyladowałem w Gdańsku <lol2> po jakims czasie sie odnalazłem i ruszyłem w dalszą trase :) dojechałem do redy lub rumi nigdy nie wiem co jest pierwsze :D w kazdym razie skrecilem na puck i juz od jakiejs godziny nastawiałem sie psychicznie na wielką góre która mnie czeka :D ciemny las i zakrety i cały czas pod górke , ale jakos sie udało dojechałem do pucka potem do władysławowa potem rozewie jastrzebia góra i wreszcie moja Karwia :) dojechałem o 5.45 co dało mi ogólny rezultat 450 km w 23h45 min , jestem bardzo zadowolony bo nikt nie dawał mi szans przejechania takiego dystansu w dobe ale jednak sie udało; ) na starcie wypiłem 2 duze napoje energetyczne , w drodze zjadłem około 6 kanapek 2długie kabanosy kilka snickersów no i piłem wode . szkoda tylko ze od godziny 14 do północy jechałem w ulewie ale to szczegół :D zapraszam smiałków do bicia rekordu za rok; ) wróciłem oczywiscie samochodem i odwiedziłem molo w sopocie no a jutro do roboty i znowu cały rok czekania na wypad do Gdańska :) to tyle ... Link Zgłoś
theagata Re: Gdańsk 2 22.08.06, 20:33 michrosss napisał: > szkoda tylko ze od godziny > 14 do północy jechałem w ulewie ale to szczegół ostrzegałam ;) Link Zgłoś
michrosss Re: Gdańsk 2 24.08.06, 07:17 buahahaha tylko cioty sie boją deszczu i siedzą w domu (; Link Zgłoś
evvcik Re: Gdańsk 2 24.08.06, 08:00 michrosss napisał: > buahahaha tylko cioty sie boją deszczu i siedzą w domu (; aha.... cytuje: .."miałem jechac 6ego ale lało w wawie wiec przełozyłem to na nastepny dzien.." czyzbys sie bał deszczu? ]:-> Link Zgłoś
michrosss Re: Gdańsk 2 26.08.06, 11:53 nie . nie bałem sie deszczu tylko bałem sie ze nie wyrobie sie w takich warunkach w dobe tak jak zaplanowałem , wiec przezłozyłem to na nastepny dzien a jak w drodze juz pada to trudno jedzie sie dalej :) Link Zgłoś