xun_vixx Re: [Mistrzowie] Włochy Wygrały 09.07.06, 23:19 Spalony ZiZu... :P Jak by nie zlapal kartki to by francuzi wygrali :P Link Zgłoś
leiorgan Re: [Mistrzowie] Włochy Wygrały 09.07.06, 23:26 Mecz bardzo dramatyczny... ale ladniejszy byl ten mecz Wlochow z Niemcami:) Link Zgłoś
sebeqx Re: [Mistrzowie] Włochy Wygrały 09.07.06, 23:27 Witam! Dramatyczny to był ten, gdzie padło 16 kartek... Link Zgłoś
leiorgan Re: [Mistrzowie] Włochy Wygrały 10.07.06, 09:05 mecz o ktorym mowisz byl idiotyczny bo w meczu Holandia-Portugalia to sedzia okazal sie glownym bohaterem... w dodatku sedzia ktory na to nie zasluzyl;) bo ja rozumiem ze glownym bohaterem, osobowoscia meczu moglby byc pierrluigi collina czy anders frisk, ktorzy juz nie sedziuja... ale nie valentin ivanow, ktory imo sedzia jest slabym, a uefa po znajomosci promowala go do elite class:) Link Zgłoś
schwefel Re: [Mistrzowie] Włochy Wygrały 09.07.06, 23:33 Piękny to był mecz o 3 miejsce, Niemcy-Portugalia i fenomenalny strzał Schweinsteigera Link Zgłoś
kriss67 Re: [Mistrzowie] Włochy Wygrały 10.07.06, 10:16 Strzał rzeczywiście fantastyczny. Niemcy grali jak nie oni. Miło było na to popatrzec. I szkoda mi mojej Francji, chlip, chlip.... Zidane i tak jest wielki na wieki. Amen. Ciekawe, czy kiedys powie co mu ten Materazzi powiedział. PoZdro Krzysztof Link Zgłoś