Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

[OT] worek crosso

21.08.06, 18:53
    co: czerwony, 60-litrowy worek crosso
    gdzie: na Nowowiejskiej, w sklepie "CYKLOP"
    kiedy: wtorek, 22.08.2006 między 9.00 a 9.30
    co ma się dokonać: zwrot towaru, czli udostępnienie chyba jedynego takiego worka w Warszawie ;)
    przyczyna: żadna techniczna - chciałam mieć 2 worki w tym samym kolorze, a nigdzie nie było drugiego czerwonego, więc będę miała 2 zielone
    efekty używania przez 3 dni: worek trochę się wygniótł, poza tym ma malutkie obtarcia na dole (potrąciłam latarnię zamiast pieszego) - tam stracił połysk, ale nie ma dziur czy nawet prześwitów

Obawiam się, że "CYKLOP" nie przyjmie obtartego worka. Czy w takim przypadku ktoś by chciał go ode mnie odkupić?

gg: 8664677
    tlen: ka_sroczka
    kom.: 60 80 40 20 7 oraz 513 133 084
    Obserwuj wątek
      • evvcik Re: [OT] worek crosso 21.08.06, 19:38
        A nie mozesz dokupic drugiego czerwonego u producenta?
        crosso.com.pl/
        A poza tym... z doświadczenia wiem, że lepiej mieć dwa RÓŻNE kolory worków. Nie
        zawsze sie pamieta co sie ma, w ktorym worku... ;-)
        • ka_sroczka Re: [OT] worek crosso 21.08.06, 21:12
          Kupowanie u producenta łączy się z pozostawieniem mu dwóch tygodni na
          przysłanie towaru, w worka potrzebuję już w tym tygodniu (też nie bardzo mi się
          chce jechać do Białegostoku). Co do koloru - mam wrażenie, że dwa różne worki
          wyglądałyby nieco... jarmarcznie ;P W typowo kobiecy sposób przedkładam ŁADNE
          nad PRAKTYCZNE ;) może zmądrzeję za jakiś czas...
          • evvcik Re: [OT] worek crosso 21.08.06, 21:27
            Dwa tygodnie na przysłanie towaru? hmmm... ja miałam na 3 dnień od wpłacenia na
            konto....
            Co do koloru jest jeszcze inny sposób. Sliczne, żółte woreczki z napisem
            Extrawheel prosto z Bukowiny Tatrz. ;-) Worki róznią się ułożeniem napisu - po
            tym ja rozpoznaję co mam w danym worku :)
            Bo rozumiem, że potrzebujesz worków do przyczepki?
          • evvcik Re: [OT] worek crosso 21.08.06, 21:29
            aha... jakby co to mam jeden 60 l czerwony - malo używany... mogę odsprzedac
            • gromanik Re: [OT] worek crosso 21.08.06, 21:58
              ewcik, a moze masz zolty worek do odsprzedania?Na wyprawe jedziemy w dwie
              osoby, chcemy cztery worki, mozemy sie zamienic zielony lub niebieski za zolty?
              • evvcik Re: [OT] worek crosso 21.08.06, 22:17
                Te dwa zółte z napisem extrawheel to komplet i w dodatku prezent ;-)
                Jak pisałam - mam tylko czerwony, raz używany do odsprzedania...
                pomyslcie...
            • ka_sroczka Re: [OT] worek crosso 21.08.06, 22:00
              Ewciku! Ja bym się ucieszyła z drugiego czerwonego, ale teraz jest tak, że mamy
              5 worków, choć potrzebujemy 4. Nie wiem, czy udałoby się w sklepie zwrócić 2...
              Grzesiek sie umówił z "CYKLOPEM" na zwrot tego jednego. Gdy już będę wiedziała,
              czy mogę sobie na to pozwolić, dam Ci znać
          • roweroraffi Re: [OT] worek crosso 22.08.06, 23:06
            ka_sroczka napisała:

> Kupowanie u producenta łączy się z pozostawieniem mu dwóch tygodni na
            > przysłanie towaru, w worka potrzebuję już w tym tygodniu (też nie bardzo mi się
            >
            > chce jechać do Białegostoku).

Ciekawe... moje sakwy przyszły jednak "nieco" szybciej. Bagażnik tak samo.
            • gromanik Re: [OT] worek crosso 22.08.06, 23:21
              sprawa worków już rozwiązana. Na chwilę obecną jest dostępny jeden worek 60l w
              Cyklopie na Nowowiejskiej. Pozostałe sklepy podane przez Crosso na ich stronie
              czekają na spóźniające się dostawy. Chyba można uznać ten temat za zamknięty,
              ale jak ktoś chce pisać, to niech pisze, jeśli ma to jakiś sens ;)
              • gromanik Re: [OT] worek crosso 22.08.06, 23:24
                a co do szybkości, to teraz w Crosso mają jakiś sezon urlopowy, bo nikt nawet
                telefonów nie odbiera, na maile odpisują z dużym opóźnieniem, z realizacją
                zamówień do sklepów też się nie spieszą...
                • czerwony89 Re: [OT] worek crosso 23.08.06, 15:45

gromanik napisał:

> a co do szybkości, to teraz w Crosso mają jakiś sezon urlopowy, bo nikt nawet
                  > telefonów nie odbiera, na maile odpisują z dużym opóźnieniem, z realizacją
                  > zamówień do sklepów też się nie spieszą...

A właśnie że nieprawda ;-P Crosso obecnie ma bardzo dużo zamówień i nie
                  nadąrzają z ich realizacją. Nie mają żadnego urlopu - pracują pełną parą a
                  telefony owszem odbierają jak się wie gdzie dzwonić ;-)
                  • gromanik Re: [OT] worek crosso 24.08.06, 01:39
                    ale numerów podanych na stronie do publicznejw wiadomości nie odbierają-sam
                    tego doświadczyłem, węc jeżeli możesz , to napisz, gdzie dzwonić- teraz do nich
                    żadnej sprawy nie mam, ale nie chcę w przyszłości jako zwykły klient być
                    olewany...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka