Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

koszulka z windproof

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 20:41
    ci którzy doświadczyli już tej przyjemności niech się wypowiedzą - czy warto
    kupować koszulkę z membraną windproof?
    Wypatrzyłem taką, w OK cenie, producent Berkner. Macie jakieś doświadczenie w
    tej dziedzinie?
    Obserwuj wątek
      • Gość: diafora Re: koszulka z windproof IP: *.lodz.mm.pl 18.09.06, 21:36
        Każda membrana przeciwwiatrowa znacznie podnosi komfort jazdy.
        A Berkner to doskonała firma.
        Po ile je sprzedają u ciebie?
      • nakole Re: koszulka z windproof 19.09.06, 16:00
        Jeśli membrana to tylko z przodu.
      • Gość: maxio Re: koszulka z windproof IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 20:28
        znalazłem ją w sklepie internetowym, szukałem normalnych koszulek Beknera, bo
        kumpel zachwalał, że dobre i na rower i na narty. Trochę się zastanawiam, bo
        taka normalna Action jest bardziej universalna. Ta kosztuje trochę powyźej
        stówy, sprawdzałem innych firm, są dużo droższe
        • Gość: kondzio Re: koszulka z windproof IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 14:51
          No trochę drogo za koszulke na rower. Ale windproof na rower to fajna rzecz.
          Zobacz jak chcesz na strone www.4f.com.pl maja tam jakieś ciuchy rowerowe z
          windproof. Kurtki maja z ta membrana.
      • Gość: rowerzysta Re: koszulka z windproof IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 20:26
        do kondzio
        patrzylem na tą strone którą podajesz i nie widzę tam nic z windstopperem, a
        piszesz że Berkner z windstopperem jest drogi. Koszulka krótki rekaw z
        windstopperem koszuje ok. 100 zł, dobry materiał dobra membrana, przecież oni
        mają duże doświadczenie w szyciu koszulek rowerowych. Zwykłe koszulki też mają
        bardzo dobre i w cenie nie o wiele większej. Jednak za dobry materiał trzeba
        zapłacić, sprawdziłem, wiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka