Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Campagnolo

11.02.07, 22:04
    Chcę kupić grupę Campagnolo veloce lub centaura, proszę o podanie www.sklepów internetowych z poza kraju bo nasze to wielkie pijawki dla przykładu campagnolo rekord 7299zł a w sklepie w USA 1500$ to jest 4500zł + 100zł przesyłka różnica 2700 więc kwota kolosalna nasi sklepikarze chyba towar ściągają wachadłowcem z księżyca!!!Proszę o adresy bo sezon nadchodzi,a dzieciak czeka.
    Obserwuj wątek
      • nakole Re: Campagnolo 12.02.07, 00:58
        Proszę:
        www.eurobikeparts.com/products.php?cat=52
        www.teamcyclist.com/store/Group_Sets_Components_C1686.cfm
        • vinner1 Re: Campagnolo 12.02.07, 21:30
          Wielkie dzięki.
      • Gość: Marynarz Re: Campagnolo IP: 88.220.32.* 12.02.07, 21:43
        Na cholerę dzieciakowi taki drogi rower. Zeby mu świsnęli? Strach takim
        wyjechać na ulicę bez ochroniarzy.
        • Gość: wwwwwwwwwww Re: Campagnolo IP: *.nsm.pl 13.02.07, 08:59
          glupi jestes i tyle. Veloce czy centaur nie sa jakimiś kosmicznie drogimi grupami dla zawodowców. To coś w stylu tiagra/105 u shimano. Rower na tkim sprzecie jest oczywiscie droższyniż ten z marketuale zapewniam cię - naprawde nie ma czym szpanować.
      • Gość: Marynarz Re: Campagnolo IP: 88.220.32.* 12.02.07, 21:47
        Przyznaj się, chciałeś zaszpanować na forum. Przecież każde dziecko mając
        dostęp do internetu znajdzie to co potrzeba. To jest proste jak budowa cepa.
        • Gość: Lukrecjusz Re: Campagnolo IP: *.aster.pl 12.02.07, 22:29
          Nie fikaj, bo kto fika, się w końcu dofika jakiegoś tofika.
          • Gość: fg Re: Campagnolo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 10:45
            jeśłi ktoś kupuje najnowsze wypusty campy to wiadomo że będzie drogo. są w
            sprxedaży starsze grupy - brać , kupowac i nie marudzić bo w porównaniu do
            Shimano nie jest wcale drogo. Shimano ma w polsce jednego dystrybutora i ceny są
            księżycowe. Tiagra to badziew a kosztuje niezłe pieniądze. Veloce to świetna
            grupa dla amatora. Centaur lepszy jest chyba tylko w wadze. Dla amatora ważna
            jest wytrzymałość sprzętu a nie waga.
            Mam starą veloce i nie narzekam - idealna nie jest ale dla mnie starcza. traz
            jakbym składał to pomieszałbym xenona z veloce i wyszłoby jeszcze taniej .
            pamiętajmy że materiałowo campa dalej bije na głowę shimano choć nie jest już
            tak dobrze jak kiedyś
            • Gość: jackk3 Re: Campagnolo IP: *.ptr.terago.ca 13.02.07, 16:38
              <pamiętajmy że materiałowo campa dalej bije na głowę shimano choć nie jest już
              tak dobrze jak kiedyś>
              To jest tylko twoja opinia. Moze powiesz dlaczego?
              • Gość: zorro Re: Campagnolo IP: *.hsd1.fl.comcast.net 13.02.07, 21:36
                Ja mam nowy SRAM Force. Fantastyczny. W USA SRAM gruppo mozna za $1200 kupic i
                jest lepszy niz Durace i Record. Na E bay nawet taniej. Mam na Cervelo R3 i po
                2000 km bardzo zalecam . Shimano i Campy mialem poprzednio. Campy nigdy nie
                lubilem bo szczegolnie przy sprincie nie jest wygodny.
                • Gość: jackk3 Re: Campagnolo IP: *.ptr.terago.ca 13.02.07, 21:50
                  Ja jezdze lata na DA i mi najbarzdiej pasuje. Opinie ze cos jest lepsze sa
                  bardzo personalne. Osobiscie bym nigdy nie zainwestowal w system ktory dopiero
                  wchodzi i wg mnie nie maszans na opanowanie rynku. Takie moje 3 grosze. Poza
                  tym SRAM jest chyba najdrozszy (o EBay mie mowie bo to nie jest normalny sklep).
                  • Gość: zorro Re: Campagnolo IP: *.hsd1.fl.comcast.net 13.02.07, 23:37
                    SRAM jest tanszy i nie planuje opanowac rynku. Kasety i lancuchy sa te same co
                    Shimano.Jak masz tez rower z Shimano to latwo wymieniac kola. Masz racje - pop
                    rostu mi lepiej Sram pasuje bo mam Trek z DA i mnie to flegmatyczne i mietkie
                    przerzutki denerwuja. SRAM - Porsche, DA - Mercedes, Record - Maseratti
                    • Gość: jackk3 Re: Campagnolo IP: *.ptr.terago.ca 14.02.07, 00:19
                      Flegmatyczne? Chyba mowisz o 9 spd. 10-tka jest o wiele lepsza. Pamietaj ze 9
                      tka technologicznie to poczatek lat 90-tych. Jesli chodzi o lancuchy SRAM to sa
                      OK, kasety maja opinie takich sobie. Przejechalem na DA kilkadziesiat tys. km
                      (moze nawet wiecej) i jedyne co wymienialem to linki (raz na rok - tylna
                      przerzutka, oczywiscie lancuch i bardzo rzadko kasety, BB wymienilem chyba po
                      30 tys., ale fakt dbam o rowery ale bez przesady. Gdyby nie Shimano to pewno
                      dalej bysmy lapali za rure i uzywali Campi. Oto bardzo miarodajne ceny na grupy:
                      www.totalcycling.com/index.php/product/parts_accessories/groupsex.html?action=currency&id=USD
                      Pzdr
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka