Gość: kama IP: *.chello.pl 19.04.07, 19:19 co oznacza skrót MTB XC jak wygladaja takie zawody?...czym rozni sie rower MTB od "zwyklego"....;). Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: k odpowiedź:) IP: *.acn.waw.pl 19.04.07, 19:24 XC = coss country zawody polegają na tym, że jeździ się dookoła krzyża (cross) w rytm muzyki country rower MTB od zwykłego różny się, że Ma Trzy Blaty, jak sama nazwa wskazuje Link Zgłoś
Gość: Sławek Rz. Re: odpowiedź:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 20:54 k napisał(a): [ciach] Wisisz mi czyszczenie monitora - właśnie oplułem go piwem :-))))) Link Zgłoś
Gość: k odpowiedź:) IP: *.acn.waw.pl 19.04.07, 19:40 to byłby NTB ale to już inna dyscyplina... Link Zgłoś
Gość: pegaz Re: odpowiedź:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 21:16 Panowie koledzy raczyli być dość złośliwi i nieuprzejmi, a po co? Wyjaśnienie tych pojęć znajdziesz tu: www.xcmtb.pl/index.php?dzial=enc_slownik XC szukaj oczywiście pod Cross Country. PS. Mała uwaga, pytanie warto zawrzeć w tytule wątku, tak aby przeglądający mogli od razu zorientować się o co pytasz. Bo potem jest tylko lista nic nie znaczących tematów: 'pytanie', 'prośba', 'poradźcie' itp. Link Zgłoś
Gość: k Re: odpowiedź:) IP: *.acn.waw.pl 19.04.07, 22:07 ale ja wcale nie uważam, że byłem złośliwy jeśli to pytanie nie jest prowokacją, to bardzo chętnie rozwinę temat MTB XC na poważnie, chociaż sam uprawiam raczej FR i DH. Link Zgłoś
Gość: kama Re: pytanie:) IP: *.chello.pl 19.04.07, 22:39 panowie spokojnie jak przeczytalam odpowiedz kolegi to myslalam ze sie ze smiech posikam;) luzik ale za stronke serdeczne dzieki:)nie chcialam byc nie uprzejma;)pozdrawiam serdecznie:).......wszystko pod kontrola:)...... Link Zgłoś