Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Blog " rowerowy"

IP: *.interq.pl 31.03.08, 08:34
    Jeżeli ktoś natknął się na jakieś blogi o tematyce rowerowej to chętnie bym
    się z nimi zapoznał.Jeżeli ktoś z zaglądających tutaj na forum takowy prowadzi
    to proszę o podrzucenie.

Blogi z "bikestats" są mi znane.
    Obserwuj wątek
      • Gość: ka2 Re: Blog " rowerowy" IP: *.limes.com.pl 31.03.08, 21:12
        Moje dwa ulubione:
        copenhagengirlsonbikes.blogspot.com/
        www.copenhagenize.com/
        • Gość: kondor Re: Blog " rowerowy" IP: *.interq.pl 01.04.08, 08:13
          Dobrze że jest sporo zdjęć bo rozszyfrowanie tekstu kłopotliwe.
          Może ktoś podrzuci jakieś ciekawe "nasze".
          • Gość: Marcin Re: Blog " rowerowy" IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.09, 23:43
            pewnie nie o taki Ci chodziło... ale polecam
            azjapodroz.republika.pl/
      • tomektomek Re: Blog " rowerowy" 03.04.08, 09:49
        Proponuję zajrzeć na czasnarower.wordpress.com/

A oprócz tego zapraszam na rowerowy portal społecznościowy
        www.czasnarower.pl
        Trzeba dodawać jak najwięcej tras rowerowych z opijniami i
        komentarzami! Żeby było gdzie jeździć w lecie.
        Pozatym czekam na opinie o samym portalu, ponieważ jest dopiero w
        fazie kiełkowania.
      • Gość: pegaz Re: Blog " rowerowy" IP: *.jarsat.pl 23.02.09, 21:55
        Kondor, ja bym wskazał taki jeden z księżycem w temacie. Ale chyba lepiej, jeżeli osoba zainteresowana sama o tym zdecyduje. Ja w każdym razie byłem pod wrażeniem :)

Tak z innej beczki - od zawsze tak nęcisz trasami bieszczadzkimi, tylko niestety od dwóch lat jakoś nie mogę się wybrać, a bo to daleko (z Gdańska), a to sprawy rodzinne, a to zawodowe. W tym roku szykuje się niezły pretekst na jesień i będę stawał na uszach, żeby w końcu zawitać.
        • Gość: kondor Re: Blog " rowerowy" IP: 80.54.189.* 26.02.09, 10:24
          Widzę że ktoś wyszperał wątek z przed roku.

..."od zawsze tak nęcisz trasami bieszczadzkimi"...
          No cóż tereny mam kapitalne więc jest co zachwalać,a jak się jeszcze
          lubi po górkach jeździć i po drogach gdzie ruch bardzo mały to nic
          więcej do szczęścia nie potrzeba.
          Wypada życzyć abyś w tym roku zapakował rodzinkę w jakąś "bryczkę"i
          zaczerpnął górskiego powietrza.
          P.S Jakby co to wiesz gdzie mnie szukać.Może gdzieś razem wypalimy.
      • Gość: rowejek Re: Blog " rowerowy" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.09, 17:31
        Rowerowy szyk po polsku

www.krakowcyclechic.com/
        warsawcyclechic.blogspot.com/
        wroclawbicyclechic.blogspot.com/
        lodzcyclechic.blogspot.com/
        • Gość: emka Re: Blog " rowerowy" IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 08.04.09, 20:37
          www.copenhagencyclechic.com/
          to blog pierwowzór dla lodzcyclechic.
          A oddając sprawiedliwość chronologii to: w Polsce pierwsza była Łódź, później Kraków, Warszawa i Wrocław. Warto w tym miejscu podkreślić cel: promocja "normalnych" szykownych rowerzystów :) co widać na zdjęciach :)
      • Gość: miki Re: Blog " rowerowy" IP: *.velo.com.pl 23.12.09, 09:09
        blogrowerowy.pl - cos nowego, zobacz sobie
        • Gość: mike Re: Blog " rowerowy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.10, 17:32
          A ja zapraszam na mój blog rowerowy o tematyce rejestracji danych za pomocą GPS
          GPS na rowerze.

Zapraszam również na stronę nowego portalu tras
          rowerowych
          Polski i Europy trasyrowerowe.net
      • djcargo Re: Blog " rowerowy" 09.06.10, 21:29
        rowerowe-
        porady.blogspot.com/

Całkiem niezły początkujący blog z różnymi poradami dotyczącymi
        rowerów. Myślę, że będzie się nieźle rozwijał w przyszłości.
        • djcargo Ech, coś się źle wkleiło :) 09.06.10, 21:31
          Rowerowe Porady
      • Gość: gdyniarippers Re: Blog " rowerowy" IP: *.miasto.gdynia.pl 23.06.10, 14:13
        zapraszamy na www.gdyniarippers.pl :-)
        • Gość: kubak Re: Blog " rowerowy" IP: 213.180.137.* 25.06.10, 11:57
          Prowadzę od 3 lat rowerowy, ale taki raczej ze sportowym zacięciem
          mtbkubak.blox.pl
          • randolff Re: Blog " rowerowy" 25.06.10, 16:18
            Zaczynając czytać wątke od razu pomyślałem że trzeba polecić blog Kubaka.
            Dochodzę do końca a tu... Szacunek stary, czytam relacje po każdym maratonie.
            Rzadko mam okazję bywać w górach to przynajmniej sobie poczytam o fajnych
            trasach. Chociaż w Międzygórzu akurat pedałowaliśmy razem :)
            • Gość: kubak Re: Blog " rowerowy" IP: 213.180.137.* 29.06.10, 13:42
              Jak poszło randolff :)
              • randolff Re: Blog " rowerowy" 30.06.10, 11:16
                Jako "góral nizinny" jestem zadowolony :) 4.05 na mega, zostawiłem za sobą ze
                150 osób, z buta dawałem tylko raz, zjazdy 60km/h - czego chcieć więcej :)
                Jedynie po takim fajnym starcie dręczy myśl, że trzeba wrócić na płaskie
                mazowsze i tu męczyć się z piaskiem, korzeniami i krótkimi podjazdami... Ech,
                chyba muszę jeszcze raz w tym roku w góry się wybrać...
                • Gość: kubak Re: Blog " rowerowy" IP: 213.180.137.* 30.06.10, 11:58
                  Polecam Głuszycę. Po niej można mieć dość gór na jakiś czas :)
      • Gość: Yomus Re: Blog " rowerowy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.10, 18:23
        Witaj prowadze blog o naszym rowerowym Family Team. ogolnie opisuje starty
        pordoze itop nieawem bede opisywał swoją podróż po Europie 14 tys km w 100 dni
        rowerem Serdecznie pozdrawiam i zapraszam na www.rowerami.blog.onet.pl
      • grego-riuss Re: Blog " rowerowy" 23.07.10, 14:04
        Najlepsze komentarze komentatorów euro-sportu Wyrzykowskiego i Jarońskiego: Tour de France 2010
      • olgalami Re: Blog " rowerowy" 16.08.10, 22:57
        Mało techniczny;)
      • Gość: Rower-Blog Re: Blog " rowerowy" IP: *.tvk.wroc.pl 15.03.11, 14:36
        Blog rowerowy, poszukujący chętnych do współpracy, znajduje się pod adresem Rower-Blog.net. Strona istnieje od roku. Z założenia ma podejmować tematykę dość szeroko (sport, wyczyn i rekreacja, wycieczki, ciekawostki, naprawy etc). Wszystko zależy od chęci i zainteresowań piszących. Serdecznie zapraszam do współpracy!

Już "na dniach" będzie można promować swoje strony rowerowe (w tym blogi) na topliście ranking.rower-blog.net - strona niedługo będzie gotowa. Informacja o tym znajdzie się na blogu.
        • mt_jr Re: Blog " rowerowy" 15.09.11, 00:16
          Od kilku miesięcy powróciłem do komentowania kolarstwa i wydarzeń z nim związanych. Zapraszam :). Link w sygnaturce.
          • lwi2 Re: Blog " rowerowy" 22.09.11, 19:05
            Co prawda nie blog, ale opisałam trasę rowerową zdjęciami na picasa, z podpisami, propozycja dla mieszkańców stolicy i płd.-wsch. od niej okolic:

picasaweb.google.com/113191972622934830723/MichalinNoweKoscieliska#
      • kal_ho_naa_ho Re: Blog " rowerowy" 05.10.11, 10:14
        niestety nie znam a sama chętnie poczytam, bardzo fajny wątek, na pewno przyda się wszystkim zmotoryzowanym :)
      • Gość: Kondi Re: Blog " rowerowy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.11, 14:40
        To ja podrzucę blog rowerowy mojego kolegi, o rowerach mtb, totalnie luźno o temacie, sporo filmów, zdjęć i wszystkiego co pośrednio i bezpośrednio związanego z enduro, downhillem, streetem, dirtem czy xc.

Adres:
        forfunbike.blogspot.com/
        • aga-kosa Re: Blog " rowerowy" 14.11.11, 09:29
          Z pewna nieśmiałością zaczęłam pisać o moich wyprawach rowerowych a w zasadzie o ich początku.
          Potem życie tak się zakręciło,że teraz muszę poczekać aż zostanę sama w domu i swojego bloga uzupełnię i poprawnie poprowadzę.
          W 20012 pojadę mimo wszystko w Kotlinę. Pozdrawiam . aga
      • Gość: wkreceni blog bmx i sklep rowerowy IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.12, 15:36
        strona, portal, ale też blog o rowerach bmx to bmx.pl

-------
        Sklep rowerowy
      • Gość: mapy szlaków Re: Blog " rowerowy" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.06.12, 09:58
        No to ja dorzucam startujący blog o szlakach rowerowych Mapy Szlaków Rowerowych
      • wafeler Re: Blog " rowerowy" 20.06.12, 12:45
        ciekawy wątek, warto znać takie miejsca, bo można się z nich dowiedzieć dużo ciekawych rzeczy.

jak coś znajdę, to podrzucę, a na razie sam poczerpię z bazy, jak atutaj jest.

ale nie wiem, czy w najbliższym czasie sie tym zajmę, bo rower jak narazie mam sprawny i nie zamierzam się nim zajmować, a na wycieczki nie za dużo czasu. poza tym myślę cały czas tylko o koncercie QUEEN we wrocławiu 7 lipca. już się nei mogę doczekać.
      • Gość: mona Re: Blog " rowerowy" IP: *.play-internet.pl 27.06.12, 20:20
        jako kobieta polecam:
        bike-belle.blogspot.com/
        jako rowerzystka:
        polskanarowery.sport.pl/blogi
        jako internauta
        -to forum,bo jest fajne:)
      • djcargo Re: Blog " rowerowy" 08.09.13, 15:07
        Gość portalu: kondor napisał(a):

> Jeżeli ktoś natknął się na jakieś blogi o tematyce rowerowej to chętnie bym
        > się z nimi zapoznał.Jeżeli ktoś z zaglądających tutaj na forum takowy prowadzi
        > to proszę o podrzucenie.
        >
        > Blogi z "bikestats" są mi znane.

Rowerowe Porady
        • marzena.sa Re: Blog " rowerowy" 08.09.13, 21:28
          fajny blog rowerkowy :)

chętnie czasem zaglądam :)
      • Gość: lolo Re: Blog " rowerowy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.13, 11:48
        bikestuff.pl
      • lavinka Re: Blog " rowerowy" 16.09.13, 17:13
        Cały serwis bikestats :)

Osobiście polecam mojego lavinka.bikestats. i ostatnią relację z Longinady 2013, 700km po Norwegii :)
      • bimota Re: Blog " rowerowy" 18.09.13, 16:11
        uzurpator.com.pl/
      • kowlaska Re: Blog " rowerowy" 19.09.13, 11:23
        no to ja polecą swój:-) czasem o dzieciach, czasem o rowerach, wrażenia z wyścigów a czasem coś typowo o rowerzystach miejskich. Zapraszam do czytania mamanarowerze.blox.pl/html
      • statekkosmiczny Re: Blog " rowerowy" 09.07.14, 18:42
        Zapraszamy na Statek Kosmiczny czyli miejski blog rowerowy. Opowiadamy o tym, co można zrobić z rowerem w mieście. Interesuje nas kultura rowerowa, zjawiska i wydarzenia związane z dwoma kółkami.

statekkosmiczny.pl/blog/
        • Gość: patrico Re: Blog " rowerowy" IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.14, 16:41
          zapraszam na mojego bloga o rowerach :)
          patricobmx.blogspot.com/
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka