Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

OTWARCIE ESTAKAD - ZBIÓRKA!!

03.10.03, 16:12
    WSZYSTKICH JADĄCYCH NA WIADOMĄ IMPREZĘ JUTRO ZAPRASZAM NA ZBIORKĘ U MNNIE POD
    DOMEM MIĘDZY 8.15-8.45 SZCZEGÓLNIE PRAGĘ I TARCHOMIN POZDRO I DO ZOBACZENIA
    MARCIN `CZAJNIK` CZAJKOWSKI
    Obserwuj wątek
      • roweroraffi Re: OTWARCIE ESTAKAD - ZBIÓRKA!! 03.10.03, 16:41
        O tych porach przejeżdżam przez wymienione punkty i można się dołączyć by
        jechać na rondo przy muzyce ze sprzętu Masy i w towarzystwie kilku osób (w tym
        i mojej jakże paskudnej gęby :-). Oto punkty wraz z przybliżonym czasem
        przejazdu (+-5 minut):

8.00 - 8.05 - Przystanek 'Konwaliowa' na Żeraniu
        8.15 - 8.20 - Rondo Starzyńskiego po płd zach stronie
        8.23 - 8.26 - Pod Miśkami na Pradze
        8.26 - 8.30 - Nowy Świat/Świętokrzyska
        8.30 - 8.35 - Rondo De Palma po płn zach stronie
        8.35 - 8.40 - Rondo Dmowskiego po płn zach stronie
        8.48 - 8.53 - Dworzec Zachodni (pętla autobusowa ZTM)
        8.50 - 8.55 - Rondo Zesłańców po płn wsch stronie

Zapraszam do przyłączania się do peletonu i jazdy z nami. Uwaga... czas jazdy
        jest wyliczony na styk i raczej nie będziemy zatrzymywać się w tych punktach
        (nawet, gdy będziemy ciut przed czasem) lecz po prostu podczas jazdy 'zbierać'
        osoby chcące się dołączyć (myślę, że chetni łatwo nas poznają np po flagach).
        Jakiekolwiek czekanie na kogokolwiek też nie wchodzi w grę (potem nie będę
        gonił jak głupi z przyczepką ważącą kilkadziesiąt kg). Średnia prędkość jazdy
        wynisić będzie około 23km/h (wahania +-5km/h w zalezności od warunków jazdy)
        więc sądzę, że kazdy nadąży.

A i jeszcze jedno... jak ktoś chce flagę na czas akcji, to wydaję TYLKO za
        okazaniem dokumentu i po spisaniu danych (nie dotyczy stałych bywalców Patrolu
        i osób mi znajomych). Związane jest to z tym, że często te flagi potem nie
        wracają lub znajdujemy je w różnych przypadkowych miejscach na mieście.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka