czajnik74 03.10.03, 16:12 WSZYSTKICH JADĄCYCH NA WIADOMĄ IMPREZĘ JUTRO ZAPRASZAM NA ZBIORKĘ U MNNIE POD DOMEM MIĘDZY 8.15-8.45 SZCZEGÓLNIE PRAGĘ I TARCHOMIN POZDRO I DO ZOBACZENIA MARCIN `CZAJNIK` CZAJKOWSKI Link Zgłoś Obserwuj wątek
roweroraffi Re: OTWARCIE ESTAKAD - ZBIÓRKA!! 03.10.03, 16:41 O tych porach przejeżdżam przez wymienione punkty i można się dołączyć by jechać na rondo przy muzyce ze sprzętu Masy i w towarzystwie kilku osób (w tym i mojej jakże paskudnej gęby :-). Oto punkty wraz z przybliżonym czasem przejazdu (+-5 minut): 8.00 - 8.05 - Przystanek 'Konwaliowa' na Żeraniu 8.15 - 8.20 - Rondo Starzyńskiego po płd zach stronie 8.23 - 8.26 - Pod Miśkami na Pradze 8.26 - 8.30 - Nowy Świat/Świętokrzyska 8.30 - 8.35 - Rondo De Palma po płn zach stronie 8.35 - 8.40 - Rondo Dmowskiego po płn zach stronie 8.48 - 8.53 - Dworzec Zachodni (pętla autobusowa ZTM) 8.50 - 8.55 - Rondo Zesłańców po płn wsch stronie Zapraszam do przyłączania się do peletonu i jazdy z nami. Uwaga... czas jazdy jest wyliczony na styk i raczej nie będziemy zatrzymywać się w tych punktach (nawet, gdy będziemy ciut przed czasem) lecz po prostu podczas jazdy 'zbierać' osoby chcące się dołączyć (myślę, że chetni łatwo nas poznają np po flagach). Jakiekolwiek czekanie na kogokolwiek też nie wchodzi w grę (potem nie będę gonił jak głupi z przyczepką ważącą kilkadziesiąt kg). Średnia prędkość jazdy wynisić będzie około 23km/h (wahania +-5km/h w zalezności od warunków jazdy) więc sądzę, że kazdy nadąży. A i jeszcze jedno... jak ktoś chce flagę na czas akcji, to wydaję TYLKO za okazaniem dokumentu i po spisaniu danych (nie dotyczy stałych bywalców Patrolu i osób mi znajomych). Związane jest to z tym, że często te flagi potem nie wracają lub znajdujemy je w różnych przypadkowych miejscach na mieście. Link Zgłoś