Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

koszyk do roweru - jak zamontować?

IP: *.icpnet.pl 08.08.09, 22:02
    pomóżcie proszę laikowi :]

kupiłam dziś koszyk do roweru, na przód, wygląda podobnie do tego: www.hike.pl/det_images/d_6357.jpg

kupiłam trochę na ślepo, nie wiedziałam czy będzie pasować, mam 3 dni w razie czego na zwrot, ale nie ma przy tym żadnej instrukcji, jedynie śrubki i jakieś blaszki w woreczku foliowym.

mój rower to taki niby miejski (ma bagażnik, błotniki), ale z drugiej strony podczas jazdy jedzie się na nim pochylonym jak na górskim. wygląda mniej więcej tak, z tym że nie mam już lampki od dynama. www.enduro.superhost.pl/unibike/photos/photo19.jpg
    miejsce na koszyk powinno być, przykładałam.

no i teraz pytanie - jak to przymocować?? i do czego służy ten drąg, który wystaje ponad kierownicę? :)poza tym na dnie koszyka też jest miejsce na mocowanie podobne do tego z tyłu koszyka. i co, mam to niby do błotnika przymocować??

heeelp! :]

Obserwuj wątek
      • Gość: bajbus Re: koszyk do roweru - jak zamontować? IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.09, 23:40
        to oddaj go do sklepu i kup taki koszyk na klips. Na pewno bedzie pasował do
        twojego roweru i jest praktyczniejszy bo w każdej chwili możesz go odczepić.
        np cos w tym stylu:
        www.allegro.pl/item708353077_koszyk_rowerowy_typu_clip_wypinany.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka