majenkir 13.04.09, 19:01 www.edziecko.pl/starsze_dziecko/1,79350,3875153.html Moze sie komus przyda ). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ullena2 Re: Introwertycy - artykul 22.04.09, 09:07 sama jestem introwertyczką wiec nic dziwnego ze mój syn również. mam też corkę, która jest absolutnie otwarta, wesoła, odważna i społeczna. obserwacja takiego zderzenia jest fantastycznym doświadczeniem. Odpowiedz Link
uczula Re: Introwertycy - artykul 24.04.09, 15:11 wlasnie odkrylam po niespelna 16 latach ze moja corka to wypisz wymaluj introwertyk. <b> Jest stałe i wierne w przyjaźni </b> - zazwyczaj pełne rezerwy wobec obcych, ale jeśli już się do kogoś przekona, potrafi być niezawodne. Nie aspiruje do ról przywódczych, nie zabiega o poklask, ale jego niezależność i bezkompromisowość często imponują kolegom, którzy w wielu sprawach uważają go za autorytet. - to wypisz, wymaluj moja niuska... i serio... ma grono znajomych i czuje sie tam pewnego rodzaju szacunek do niej co niezmiernie mnie zadziwia Odpowiedz Link