Dodaj do ulubionych

dr Prost czy Katowice

14.10.13, 08:55
Proszę o namiary na centrum okulistyki w Katowicach.
Jężdzimy 2 razy do roku do Prof. Prosta, to taka wyprawa na 2 dni ....
Katowice bliżej ... tylko nie wiem gdzie ...Następna kontrola w grudniu, czas już zadzwonić.
Pamiętam że Tata Gabrysi coś pisał na ten temat.
Córka ma retinopatię wcześniaczą.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • aneta-1989 Re: dr Prost czy Katowice 14.10.13, 17:59
      Witam najlepiej pojedz do prof Prosta to bardzo dobry specjalista nie ważne że daleko tak zadzwon ja tez mam wizyte w grudniu a dzwonilam miesiąc wczesniej do profesora skąd jestes?
      • jokra123 Re: dr Prost czy Katowice 14.10.13, 19:34
        Tak,jeżdzimy do Prosta od 4,5 lat 2 razy do roku,1 raz na sprawdzenie czy się ''wszystko trzyma''
        2 raz na dobór szkieł. Myśleliśmy z mężem że na to sprawdzenie można pojechać właśnie do Katowic. Jesteśmy z Nysy.
        • aneta-1989 Re: dr Prost czy Katowice 14.10.13, 21:59
          Myślę że nie musicie jechać do Katowic skoro jeżdzicie do prof Prosta.
    • aneta-1989 Re: dr Prost czy Katowice 14.10.13, 20:47
      jaką córka ma wadę?
      • jokra123 Re: dr Prost czy Katowice 16.10.13, 09:27
        krótkowzroczność, oczopląs, zez,problemy z głębią.
        • ald77 Re: dr Prost czy Katowice 01.11.13, 18:23
          Z moją 4-latką byłam u prof. Prosta. Teraz jesteśmy pod opieką dr hab. Erity Filipek w Katowicach - zastępca ordynatora w klinice na Ceglanej, ale chodzimy do gabinetu prywatnego. W naszym przypadku leczymy niedowidzenie i kontrolujemy zaćmę + dobór okularów.

Specjalistą od leczenia zeza i oczopląsu jest dr Beata Kaczmarek w Krakowie - byłam u niej i polecam. Strona jej gabinetu to www.leczeniezeza.pl/
    • beataklaudia Re: dr Prost czy Katowice 13.11.13, 08:51
      My jesteśmy z Krakowa i też jeździmy do prof Prosta. w Krakowie brak specjalistów od retinopatii. Mamy podobne problemy - stan po retinopatii 4 a , oczopląs ,zezik, chociaż ostatnio się zmniejszył. Na początku też jeździliśmy dwa razy do roku - raz na sprawdzenie, raz po nowe szkła. Klaudia ma obecnie 10 lat, od ok. 5 lat jeździmy raz do roku...Katowice chyba również w retinopatii się nie specjalizują...przynajmniej jak ja szukałam to wielkiej alternatywy dla prof Prosta nie znalazłam...
      • jokra123 Re: dr Prost czy Katowice 13.11.13, 15:59
        Dziękuję bardzo za wszystkie odpowiedzi, wizyta umówiona u prof Prosta na styczeń

;-)
        • aneta-1989 Re: dr Prost czy Katowice 13.11.13, 19:58
          To dobrze ile córka ma dioprii?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka