Dodaj do ulubionych

Odstąpić wizytę u Prosta

17.02.14, 18:04
Czy jest jakaś osoba która ma zarezerwowaną wizytę u Prosta a się na nia nie wybiera. bardzo nam zależy na czasie jeśli chciałby ktoś takową odstąpić prosiłbym o kontakt. Chodzi o najbliższy miesiąc bo niestety ale nasz termin to dopiero 13 marca a wiadomo jak czas jest ważny. Z góry dziękuję za informacje PS.Ew czy jakbyśmy pojechali czy jest w stanie przyjąć poza kolejką.
Obserwuj wątek
    • izi66 Re: Odstąpić wizytę u Prosta 17.02.14, 19:00
      Myślę,że prof. powinien przyjąć Was poza kolejką. A co się dzieje? Nie możecie zadzwonić do rejestracji i poprosić Panią,żeby Was "gdzieś" wcisnęła? Jak chodziło o wysokie ciśnienie u mojej córki to zostaliśmy przyjęci z dnia na dzień.
      • kazido Re: Odstąpić wizytę u Prosta 17.02.14, 19:05
        U naszel malutkiej zdiagnoowano obuoczne podwichnięcie soczewki w oczku. Jak wiadomo dramat dla nas duży i teraz stajemy na głowie by jakoś się dostac wcześniej bo wydaje mi się że to podobnie jak z zaćmą u niemowlaka i czas jest bardzo istotny. Nie wiem co jest gorsze czy zacma czy podwichnięcie bo jeszcze az tak nie analizowałem wszystkiego. Natomiast chcemy zrobić wszystko co się tylko da. Jesteśmy ze śląska na ceglanej mamy zabieg niby na 1 kwietnia ale to jest duży kawał czasu no i to że Prost ma taką renomę to nas skłania ku niemu bo wzrok dziecka jest bezcenny. W takim razie będę jutro albo atakował telefonicznie a jak się nie uda po pracy chyba siadam sam w auto i jade może coś się uda. Dziękuje za odpowiedź.
        • patrycj.a.1234 Re: Odstąpić wizytę u Prosta 17.02.14, 19:16
          Witajcie, sprawa wydaje się pilna więc jeżeli chcecie mogę odstąpić wam wizytę na jutro na godzinę 19.15.

Pozdrawiam
          • kazido Re: Odstąpić wizytę u Prosta 17.02.14, 20:41
            :Dziękuję udało się na 19.45 :) jesteśmy super zadowoleni. Bardzo dziękuję za wyciągnięcie dłoni w naszym kierunku i życzymy zdrowia. Pewnie się w takim razie jutro spotkamy. Pozdrawiam serdecznie
          • kazido Re: Odstąpić wizytę u Prosta 19.02.14, 20:25
            Jak tam poszło u Was? Wszystko w porządku i do przodu ? Pozdrawiamy
        • izi66 Re: Odstąpić wizytę u Prosta 17.02.14, 19:16
          W takiej sytuacji na pewno Was przyjmie :) więc albo jedźcie od razu albo spróbuj dzwonić dziś możesz próbować, bo do 20-21 jest czynne i powiedz co u dziecka zdiagnozowali i że konieczna jest szybka operacja, więc chcesz to skonsultować z prof.
          • kazido Re: Odstąpić wizytę u Prosta 17.02.14, 20:43
            Dzięki piękne jedziemy jutro na 19.45. Dzięki za wsparcie widzę, że dużo tu wielkich i wspaniałych ludzi :) Pozdrowienia i zdrowia życzę
            • izi66 Re: Odstąpić wizytę u Prosta 18.02.14, 21:29
              I jak po wizycie u prof? Będziecie u niego operować?
              • kazido Re: Odstąpić wizytę u Prosta 19.02.14, 19:35
                Witam. Po badaniach u Pana profesora brak zabiegu na oczach. Oczko jest na tyle rozwinięte, że soczewki powinny się zaadoptować. Soczewki są przezierne w związku z czym nie ma zaćmy. Pan profesor powiedział, że mała będzie widzieć i sprawę będziemy kontrolować okularkami za około 6 miesięcy. Zobaczymy jak oko zaadoptuje się do takich warunków. Dziękuję wszystkim za pomoc szczególnie za ofertę odstąpienia wizyty przez patrycj.a.1234. PS. Fajnie Wasza mała śmiga oby wszystko szło u nas wszystkich w lepszym kierunku. Pozdrowienia i do usłyszenia
                • izi66 Re: Odstąpić wizytę u Prosta 19.02.14, 21:54
                  To super, że niepotrzebna jest operacja :) powodzenia, trzymajcie się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka