renita1 14.05.07, 17:22 Tolka, gdzie wyczytałaś o tych komórkach macierzystych? Możesz podać stronę? (jeśli to w internecie). Chętnie poczytam bo też jestem zainteresowana postępem w tej dziedzinie (i terapi genowej). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tolka11 Re: Do tolka 15.05.07, 07:29 Źródłem była notka w GW, chyba z poprzedniego tygodnia. Ale głowy nie dam. Spróbuję znaleźć. Potem dzwoniłam do koleżanki w Stanach, która na bieżąco obserwuje temat. Potwierdziła, że teraz naukowcy wystąpią o zgodę na przeprowadzanie eksperymentów na ludziach [udało się u gryzoni]. Droga jeszcze daleka, ale zawsze to jakaś nadzieja. Jak znajdę to wkleję. Odpowiedz Link
jaiza2 Re: Do tolka 15.05.07, 12:00 Tolka, proszę o kontakt w sprawie leczenia u Prost (korzystamy, mam mieszane odczucia): ikrasiejko@interia.pl Odpowiedz Link
tolka11 Re: Do tolka 15.05.07, 13:40 Napisz na gazetowy. Mój młody jest pod opieką prof Marka Prosta. Operowany 2x w Enelmedzie, prof uratował gałkę oczną, usunął jaskrę wtórną i przywrócił baaardzo słabe widzenie. Odpowiedz Link
beataklaudia Re: Do tolka 15.05.07, 13:54 ..no to trzymamy kciuki , żeby lekarze US dostali zgodę no i żeby eksperymenty się udały... Odpowiedz Link