ja22ek 24.03.04, 08:44 Nigdy jeszcze na tym forum nie pojawił się piękny dwusylabowy, dwuliterowy i dwuogonkowy przymiotnik (ale funkcjonujący tylko w postaci orzecznika). Jednym słowem, ąę. Specjalnie dla Ciebie, Alu. Jazzek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ala100 Re: Ogonki dla Ali 24.03.04, 15:19 ja22ek napisał: > Nigdy jeszcze na tym forum nie pojawił się piękny dwusylabowy, dwuliterowy i > dwuogonkowy przymiotnik (ale funkcjonujący tylko w postaci orzecznika). > Jednym słowem, ąę. > Specjalnie dla Ciebie, Alu. > > Jazzek Witam i dziękuję za prezent. Zalazłam: galerię "ĄĘ", studio mody "ĄĘ" i nawet kapelkę "ąę". Ciekawe, czy galeria i studio są takie ąę, czy to ze względu na urodę zapisu. No i ta kapelka jakos mi do galerii i studia mody nie pasuje, bo kapelki, według mnie, powinny być antytrendowe (a wygląda na to, że "ĄĘ" jest trendowe). Jeśli więc "ĄĘ" jest trendy, to ja mam poważny problem do przemyślenia: jak uchować się i nie być trendy? Ala Odpowiedz Link Zgłoś