Dodaj do ulubionych

Witojcie ludkowie

13.07.11, 08:30
po pierwszej części wakacjismile

Wszyscy zdrowi i szczęśliwi?

Obserwuj wątek
    • super.222 Re: Witojcie ludkowie 13.07.11, 08:44
      Witojcie...adyć witojcie...
      Niech wom przaja pikno pogoda na te drugom część.
      A gdzies to gdzies wos poniosło na te wywczasy????
      ----
      U mnie to ani zdrowia ani szczęścia.
      Serdecznie pozdrawiam.
    • dominika.24 Re: Witojcie ludkowie 13.07.11, 08:47
      A witajcie,witajcie i siadajcie i opowiadajcie....ja zdrowa i szczęśliwa a pozostali się odezwą mam taka nadzieję.
      • metalin Re: Witojcie ludkowie 13.07.11, 09:39
        Cieszę się, że zdrówko i humorek dopisują....tak trzymaj smile
        • metalin Re: Witojcie ludkowie 13.07.11, 09:42
          Gdzie poniosło? Oj se troszku i pobyłam i pojeździłam we w Polszcze smile Pikna ONA jest , dużo się buduje i robi (to dla Amityra) wink
          • sagittarius954 Re: Witojcie metalin 13.07.11, 10:03
            ano pokażcie ze dwa zdjęcia z tej rozbudowy smile

a dyć zawdy trza kiele miedzy steczką chadzać i na kartofla nie wdepnonć bo se mozna kłonice na plecach poczuc , aaa ty zapewne autostradamy kiej jaka pani aaaaa? big_grinbig_grin
            • metalin Re: Witojcie metalin 13.07.11, 10:42
              Trza tyłek ze stolycy ruszyć i trochę się rozejrzeć a jak się patrzy to widać.
              ...a żem była na Kujawach i przyznam, żem troszku pozazdrościłam wodza miasta bo i u nas by się taki przydał.
              • sagittarius954 Re: Witojcie metalin 13.07.11, 10:51
                OOOO wodzów ci u nas dostatek tylko giermków mało ...big_grin
          • amityr Re: Witojcie ludkowie 13.07.11, 15:34
            metalin napisała:

> Gdzie poniosło? Oj se troszku i pobyłam i pojeździłam we w Polszcze smile Pikna ON
            > A jest , dużo się buduje i robi (to dla Amityra) wink

Widzisz metali z tą budową i robotą to jest tak. Jakby twój men zaczynał a nie kończył ,to już dawno byś go zmieniła!
            • iryska2604 Re: Witojcie ludkowie 13.07.11, 16:32
              Miło cie znów widziec i czytać. Fotki jakies bedą? Amityr, ty wiecznie cos kwasisz,nie wszędzie zaczynaja i nie kończą....
              • amityr Re: Witojcie ludkowie 13.07.11, 19:28
                metalnowa @ twierdzi swoje a ja widzę swoje.Wszystko jest pozaczynane a nic nie skończone. Na dodatek to co było zrobione "wali się" albo już się zawaliło bo technologia przestarzała. Inne dziedziny majątku albo się rozkrada albo jak np. Kolei dewastuje i nawet nie wiem o co chodzi.Przecież nie bez kozery Rząd wycofuje się z planowanego budżetu nie tylko na ten rok ale i lata przyszłe. Więc jak.Nie piszę przecież o prywatnych inwestycjach.Polska się sypie jak karoseria od samochodu ,którego właściciel tylko nim jeździ ale o wszystkich naprawach i konserwacji zapomniał.E tam.
                • metalin Re: Witojcie ludkowie 13.07.11, 22:00

amityr napisał:

> metalnowa @ twierdzi swoje a ja widzę swoje.

Nie mam zamiaru Ciebie przekonywać
                  .Pojedź do Torunia, do Inowrocławia(szczególnie tam) i popatrz co zrobiono w ostatnich trzech- czterech latach. Spotkałam tam przyjezdnych : ślązaków, warszawiaków i innych....z uznaniem wypowiadali się o tym co robi się w tym mieście . Wielu rzeczy się zapewne nie robi i tu się z Tobą zgadzam, ale o jakimś ogólnoeuropejskim a nawet światowym kryzysie od paru lat słyszę....
                  • amityr Re: Witojcie ludkowie 14.07.11, 08:09
                    metalin napisała:

>
                    > amityr napisał:
                    >
                    > > metalnowa @ twierdzi swoje a ja widzę swoje.
                    >
                    > Nie mam zamiaru Ciebie przekonywać
                    > .Pojedź do Torunia, do Inowrocławia(szczególnie tam) i popatrz co zrobiono w os
                    > tatnich trzech- czterech latach.

O naiwna .Toruń to bardzo zły przykład.Żebyś wiedziała jaki dług ma to miasto ,to byś oci...ła.
                    To wszystko co widziałaś jest zwyczajną pozłotą.Mostu nawet nie mogą wyremontować .A drugi stawiają 10lat. Jedź na Rubinkowo to zobaczysz Toruń. Albo bliżej na Mokre.Szczury chodzą jak koty.Huliganeria na osiedlach taka ,że ludzie boją się z domu wieczorem wychodzić. Toruń to nie tylko Plac Rapackiego i Szeroka.

• metalin Re: Witojcie ludkowie 14.07.11, 08:42
                      kocham być naiwną ( nie mylić ze słodką idiotką).....ileż to stresu mniej wink
                • metalin Re: Witojcie ludkowie 14.07.11, 06:44
                  amityr napisał:

> Na dodatek to co było zrobione "wali się" albo już się zawaliło bo
                  > technologia przestarzała.
                  No qrna tu nie sposób się z Tobą nie zgodzić. Ostatnio głośno o niedoróbkach, wręcz całkowitej fuszerce autostrady (he he) ! Jacyś eksperci to badają i mówią, że technologia, a to że żwir kradli, itp itd.....tak se tylko myślę czy to Marsjanie nam tę autostradę robili i żwir kradli? Chińczyków jeszcze wtedy nie importowaliśmy, tak?
                  Parenaście lat temu miałam pecha bo widziałam jak Niemcy robią autostradę a teraz w paru miejscach oko omsknęło mnie się na naszych nowo budowanych drogach i jako nieekspert mogę przypomnieć takie stare porzekadło :" czemuś biedny, boś głupi" - zawsze będziemy pakować kasę w te badziewne drogi miast zrobić raz a dobrze w myśl zasady , że bidak kupuje/robi tylko porządne rzeczy.

Amityrku czy już mnie kofasz? wink

Dzięęęędobrek ludkowie smile
              • metalin Re: Witojcie ludkowie 13.07.11, 21:52
                iryska2604 napisała:

> Miło cie znów widziec i czytać. Fotki jakies bedą?

smilewitaj ...a fotki, jak "obrobię" może i coś się znajdzie do pokazana....boję się , że na każdej jak nie seks to alkohol albo i obadwa cuzamen do kupki wink
                • amityr Re: Witojcie ludkowie 13.07.11, 21:55
                  Na razie ,to na wstępie mnie obrobiłaś i Bóg zapłać za pamięć.
                  • metalin Re: Witojcie ludkowie 13.07.11, 22:02
                    amityr napisał:

> Na razie ,to na wstępie mnie obrobiłaś i Bóg zapłać za pamięć.

Oj! Mam pocałować w czółko?wink
                    • amityr Re: Witojcie ludkowie 14.07.11, 08:00
                      W czółko nie,ale co nieco..........
                      • dobra-kobieta Re: Witojcie ludkowie 14.07.11, 12:05
                        ".boję się , że na każdej jak nie seks to alkohol albo i obadwa cuzamen do kupki "
                        E, to fajnie musiało być. Muszę koniecznie wniosek o sanatorium złozyc.
                        • metalin Re: Witojcie ludkowie 14.07.11, 13:31
                          A gdzie ja tu pisałam , że w sanatorium byłam?wink
                          • dominika.24 Re: Witojcie ludkowie 14.07.11, 14:13
                            No właśnie gdzie Ty tu pisała gdzie była,ja wiem gdzie ja byłam a byłam pod krzaczkiem czerwonych porzeczek i oskubałam całego znaczy krzaczka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka